Sevgilimle tartistik, özür diledim ama hala cevap vermiyor.. ne yapmaliyim?

Sevgilimle tartistik, ben cözüm aramaya calisirken o hep susmayi tercih ediyor. Sustugu icinde ben sinir oluyorum, aramizdaki mesafe yüzünden zaten sirf telefonla görüsebiliyoruz, eger konusmayacaksak nasil anlasabiliriz ki? Daha cok üstüne gittim ve sert konustum... bu sefer de kirildigini ve sinirlendigini söyledi.. mesajlarima cevap vermedi, 1 hafta boyunca hergün kac kez aradim cikmadi... en son mesaj atmaya karar verdim.. gerekli aciklamayi yaptim, özür diledim ama bunada cevap vermedi... tamamen bitirdi mi sizce? ne yapmaya calisiyor anlamiyorum.. durmadan imali imali whatsapp durumlari yaziyor.. eger istemiyorsa net bir sekilde bitirsin iliskiyi.. ama onuda yapmiyor... kirildiysa aradan 1 hafta gecti zaten özrümüde diledim... en azindan özür mesajima cevap verebilirdi.. sizce neden böyle yapiyor? Sebebi ne olabilir? ona karsi nasil davranmaliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
ne yazdi, ne aradi.. bekliyoruz hala
Güncellemeler
+1 yıl
birakin geri yazmayi herif baska bir kizla tatile cikti, bide utanmadan dondurdugu face hesabini acti gözüme sokar gibi kendini sagda solda etiketliyor? Whatsapp durumunuda degistirmis, askimla tatil diye? Bu nasil karaktersizlik yaa? Simdi siz söyleyin ben böyle bir karaktersize ne diyim, napayim? 1 haftadir susuyorum kuduruyorum yerimde... hatam sirf onu konusturabilmek icin israr etmem ve biraz agir konusmam, özürde diledim, bunun cezasi bu mu olmaliydi? Lütfen bisey söyleyin..
Sevgilimle tartistik, özür diledim ama hala cevap vermiyor.. ne yapmaliyim?