Boşanmam mı mantıklı yoksa tekrar o eve dönmem mi?

kocam hiç bir konuda arkamda durmuyor hatta en ufak kavgada suçlu ben oluyorum şehirde oturuyordum köye gittim ailesiyle yaşıyordum bir süre sonra geçinemedik kaynanam aramızda ki bütün sorunları kocasına ve eşime anlatırdı her seferinde beni kötüledi onlara o eve gitmeden önce söz verdiler bana evimi bir süre sonra ayricaklardi ama şimdi ayirmiycaz diyor iki eltimi ayırdı altınları yanında duruyor benim altınlarımı istiyor ev karşılığında evde zaten hemen diplerinde bari uzak yerde yapın benim huzurum yok diyorum anlamıyorlar illaki köyde kalıcaksın diyorlar eltimde orada oturuyor sürekli ortalığı karıştırdı hiç sevmiyorum onu da napicam artık bilmiyorum onların ellerinden kaçtım bir süreliğine annemin evine geldim ama burada da sorun çıkardılar neymiş ben niye altınları götürmüşüm eltimle sandığımı odamı karıştırdılar çok zoruma gitti bu telefon açıp küfür ettim onlara ama hiç utanmalari yok bunda ne var diyorlar yani kısacası benim sabrım yok o eve de gitsem bir ay sonra tekrar ailemin evine dönerim geçimsizler çünkü anlaşamıyorum onlarla bide üstüne hamileyim tabi siz olsanız napardiniz?
Boşanmam mı mantıklı yoksa tekrar o eve dönmem mi?