Boşanmam mı mantıklı o eve dönmem mi?

3 aylık evliyim evlendigimden beri kocam tarafından sorun çıkıyor herşeyimize karışıyor evde yaptıklarıma yediğime giydigime ictigime telefonuma annesi tam bir narsist sürekli ona ve kocasına hizmet etmemi bekliyor yapmadığım zaman gidip beni oğluna sikayet ediyor ve her tartışmamızı gidip oğluna yetiştiriyor oda benim üstüme geliyor ama bilmiyorki o kadından neler çekiyorum hergün bide evimizin hemen dibinde eltim le görümcem in evi var onlarda her boka karışıyor sürekli sorunlarıma karışıyor ben baş edemiyorum artık en son ailemin evine geldiğimde bana altınlarını götürmedi dediler niye diye sorduğumda neymiş bizim gelinler bana emanet edermiş altınları pardon sen kimsin sana emanet edicem neyse ben dinlemedim yine altınlarımı alıp annemlere geldim orada da sorun çıkardılar akrabalarımızi aramış neymiş ben evde iş yapmıyormuşum gibi saçma sapan laflar söylemiş kadın fesat tabi ruhunda var fesatlık yapmasa yaptığı pislikler nasıl kapanacak benim konuşacağımı biliyor ya korkusundan arkamdan konuşmuş bende sustum bişey demedim Allah'a havale ettim onu da o kocası olacak şerefsizi de şu an annemlerin evindeyim ve o eve dönmek istemiyorum bu arada köyde birlik oturiyorum ve çok zor başta kabul etmedim beni ikna ettiler işte biz gelinlerimizi seviyoruz falan hepsi yalan çıktı meğerse hizmetçilik için götürmüşler o eve beni bende çok kararsızım bi yandan hamileyim bi yandan bu sorunlar oraya gitsem bişey değişmez napcam bilmez durumdayım?
Boşanmam mı mantıklı o eve dönmem mi?