Aşk İlişkileri Bana geç yazdığında beni sevmediğini düşünmeye başlıyorum, sizde de böyle mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Aklımdan birsürü şey geçiyor. İlgisi mi azaldı falan gibisizdede oluyo mu Bana geç yazdığında beni sevmediğini düşünmeye başlıyorum, sizde de böyle mi? Cevapla Fal Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Oscarlık senaryolar dönüyor kafalarda sonra yazınca yelkenler suya😄 0 0 Yorumla
tugbisss4 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 93% +1 yıl Çocuk sabahin 5 6 sında işte ama aklımda aldattı düşüncesi var ama o çocuk yemek yemeden saatlerce çalışıyor kendimden utanıyorum ama yinede o düşünceden kurtulamıyorum 0 0 Yorumla
-Brahmann- Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Düzeltmen gerekiyor bunu, çok yıpranırsın.7-24 seninle ilgilenecek değil ya sonuçta. Bu senin yorumun tamamen. Kaygılı birisin demek ki. 0 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Adam olan karşısındakini böylesi düşüncelere sevketmez zaten.. önemsememek bu.. 0 0 Yorumla
AçılınBenKs_ci Takip Et Master Yaş: 34 , eic 49% +1 yıl Sana geç yazıyorsa sevmemeyi bırak, üstüne arka planda biri vardır 0 0 Yorumla
Mr_Kaan_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Olumsuz düşünmeGeç yazması, hiç yazmamasından iyidir 0 0 Yorumla
unmyeong Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. ilgi manyağı olduğumdan evet bende de oluuo 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bana da görüldü atmış offf 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkekler konuşalım mı Yorumla
black_ww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. bende oyle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Oscarlık senaryolar dönüyor kafalarda sonra yazınca yelkenler suya😄
Çocuk sabahin 5 6 sında işte ama aklımda aldattı düşüncesi var ama o çocuk yemek yemeden saatlerce çalışıyor kendimden utanıyorum ama yinede o düşünceden kurtulamıyorum
Düzeltmen gerekiyor bunu, çok yıpranırsın.7-24 seninle ilgilenecek değil ya sonuçta. Bu senin yorumun tamamen. Kaygılı birisin demek ki.
Adam olan karşısındakini böylesi düşüncelere sevketmez zaten.. önemsememek bu..
Sana geç yazıyorsa sevmemeyi bırak, üstüne arka planda biri vardır
Olumsuz düşünme
Geç yazması, hiç yazmamasından iyidir
Bunun için ayrılmıştım kaç saate bir yazıyor ve çalışıyor mu
ilgi manyağı olduğumdan evet bende de oluuo
Bende öyle
Bana da görüldü atmış offf
Erkekler konuşalım mı
bende oyle
Artık umursamıyorum
Sevmediğini bilemem ama ilgisi azalmıştır
Sevenimiz yok ki kardeş