Sevgilim bana yazmıyor artık ilgisiz?

1.5 senedir sevgiliyiz o da beni bende onu çok seviyorum buna herşeyden daha eminim. 1 hafta önce staja başladı ve burda ortam abla kardeş gibi diyo ondanda hiç şüphem yok. Ama bana yazmıyor aklına hiç mi gelmiyorum. şu an stajı bitti yazabilir. Ben her ne durumda olursam oluyum ona yazardım? Onun neden aklına gelmiyorum neden yazmıyor eskisi gibi birisi yardımcı olabilir mi bana? Dün bu durumu söyledim sabah mesaj falan attı konuştuk ama istemiyor gibime geldi bende neyse görüşürüz bebeğim dedim daha da yazmadı 5,6 saat oldu? İşi falan var diyebilirsiniz stajı 4 de bitiyor. Afedersiniz ben geçen sene parise gittim yeminle eyfel kulesinde gezerken bile ona mesaj atıyordum. Neden böyle yapıyor eskiden böyle değildi daha sık yazardı? bu durumun karşısında ne yapmalıyım sizce onu çok seviyorum çok canım gibi çok? yani kendinizden düşünün birisini çok seviyosunuz o da sizi bı sıralar çok mesajlaşıyordunuz 1.5 sene size az mesaj atmaya başlıyor napardınız? çocuk falan demeyin bana çok seviyorum sadece? ilk defa bu kadar çok?
Sevgilim bana yazmıyor artık ilgisiz?