Değer verdiğini soyluyor ama hep geç ve saatler sonra yazıyor. Sürekli cidden beni sevmediğini düşünüp duruyorum. Sizce?

Bir ara çok görüldü atmaya başlamıştı. Bu konu yüzünden ve saatler sonra, geç cevap yazmaları yüzünden baya bir bu konu yüzünden sinirlenip ağzıma geleni söyledim ona. Yazma lan cevap verme atacağın görüldüye sokay*m ben kimlerle konuştuğunu bilmiyorum sanki dedim en son. Lafa gelince seviyorum değer veriyorum dersin dedim kaç kere konuştuk bu konuyu hala akıllanmıyor. Çoğu zaman meşgul olduğunu bahane ediyor ama nedense içimden inanmak gelmiyor benim. Onca saat geç yazınca günaydın mesajına akşam cevap verince değer vermiş olmuyosun diyim konuşmak istemiyorsan söyle açık açık dedim sinirden. Ya ben sürekli bunaltıyor demenden korktum sıkılıp rahatsız olup gidersin sandım dedi durdu. Geceleri yazardı genelde. Biraz bekledim yine, mesaj falan gelmedi. Sabah mesaj attı beyefendi zahmet edip. Erken uyudum yazamadım kusura bakma günaydın demiş. Yeminle o böyle yaptıkça soğuyorum ve gönül eğlendirdiğini düşünmeye başladım. Benmi çok kuruntu yapıyorum yoksa o mu benimle oynuyor?
Değer verdiğini soyluyor ama hep geç ve saatler sonra yazıyor. Sürekli cidden beni sevmediğini düşünüp duruyorum. Sizce?