Çevrimiçi ama yazmyor? Arkadaslar şu an sabrediyorum yazmyorum sizce beni sevmiyor mu? herşeyimi begeniyordu?

2 haftalık flört-sevgili durumdayken her gün öğlen aralarında bile fazlasyla görüntülü konusuyorduk beni arzuluyor merak ediyordu istiyordu... İnstada konuşuyorduk.

Aslnda burda tanıştık ama instadan devam edelim dedim orda gelişti daha çok. Sonra ilişkimizin 3. Haftasında hasta oldu rapor aldı işe gitmedi benimle de konuşmadı yani attğm msja 2 günde veya günde 1kez bişey yazdı.. ben ona her fırsatta yanındayım dedim.

Meğer iş yerinde büyük bı ödemeyi onun ödemesini istemişler bu yüzden çok sorunlu geçiyormuş o yüzden yazmamış. Bana instada neden hep çevrimiçisin diyen de o bu arada halbuki ondan mesaj var mı diye giriyordum. Neyse
Ben ona benden neden uzaklaşyosun dediğimde nerden çıkardın ne yaptm da bunu diyosun dedi. halbuki hiç bişey yapmyor her şeyi ben yapıyorum. Bana bı kere sevgilim aşkım demedi. Güzelim yavrum dedi hep. En son ne zaman seni svyrm dediğini bilmiyorum. Ha ben ona demiştim bı kere ona yanıt olarak ben de seni s. Dedi... Tel. no mu istememisti neden istemedin diye sorunca da "ekmeğinde "olan erkekler gibi davranmak istemediği içinmiş ama sonra verdi no'sunu...

Onun olduğu şehre gittim ama babasının dükkanında eleman yokmuş izinliymis diye o kalacakmış gelenleri karşlayacakmş. Bunu da bana o gün dedi. Pazar günü yani. Bulusamadan memleketime döndüm.

Pazrtsi döndüm ama hala bı mesaj yok ve instada sürekli çevrimiçi. Wp ta onun 2020 den kalma "yalnızlık paylaşılmaz"yazısını numaralaştgmz sırada gördüğümde kendi wp hakkımda yerime "ömür paylaşlr"yazmştm.

İnsta hikayelerime uzun zamandr bakmyor. Bende wp durum paylastm. Onun memlekette cekildiklerimden 2 tane. Görmüş ama yazmadı. ve profiline baktm hakknda kisminda yazısını silmiş.
Arkadaslar şu an sabrediyorum tek kelime yazmyorum sizce beni sevmiyor mu herşeyimi begeniyordu.. çok hemde...
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yardım eder misiniz 2 kişi sadece yorum yaptı lütfen 🙏
Çevrimiçi ama yazmyor? Arkadaslar şu an sabrediyorum yazmyorum sizce beni sevmiyor mu? herşeyimi begeniyordu?