Gelip açılırdı. Arkadaşlarım da diyor ki sen çocuğa hiç karşılık verip bakmadın nasıl açılsın korkar reddedilmeye.
Siz ne düşünüyorsunuz ondan mı? Erkekler bundan çekinir mi?
Gelip açılırdı. Arkadaşlarım da diyor ki sen çocuğa hiç karşılık verip bakmadın nasıl açılsın korkar reddedilmeye.
Siz ne düşünüyorsunuz ondan mı? Erkekler bundan çekinir mi?
Her erkek aynı olmuyor, bazıları için denedim olmadı oldu bitti olabilirde bazıları çok duygusal yaklaşıyor meseleye denese reddedilse üni sonuna kadar başkasıyla şansını deneyemeyecek olanlar var aynı sınıftasın muhtemelen davranışlarından felan az çok çocuk hakkında fikir sahibi olmuşsundur tipi felanda okeyse ilk adımı sen at yapamıyorsan da biraz yardımcı ol onun sana baktığını fark edince gülümse derste yanına otur çekindiğinden konuşamıyorsa bir şekilde muhabbet aç o da konuşmaya başlarsa gerisi çorap söküğü gibi gelir
benim üniversitede olmadı da lisedeyken hoşlandığım bir kız vardı tenefüse girerken çıkarken göz göze gelirdik bazen ama bana hiç sinyal vermedi açılamadım bende gerçi sevebileceğinide sanmıyodumda bak mesela bu da engel olabilir bana bakarmı gibi takılıyodur belki
Cevap
7Cevap
Arkadaslar her zaman yanlış yönlendirir. Konuşmak isteyen erkek not bahane eder gelir konusur
Ama çocuğun yüzüne dahi bakmadım bu zamana kadar
cesaret vermediysen korkar tabi ceseretlendir biraz
Nasıl yapabilirim
ulaş anlatim
erkekler arada anlık göz zevki için de bakıyo kanka her seni beğenen senden hoşlanıyor olmuyor
İki gül kiz sende
Hangi bölümdesin o çok önemli
Ya kızım konuş ne olur konuş lütfen konuş lutfen
Nasıl konuşabilirim ki
Merhaba biraz konuşalım mı... Çok tatlısın çok hoşuma gidiyorsun seninle sevgili olabilirmiyiz
Çekiniyor olabilir
Nasıl cekinmesini engellerim
Evet
Yooo ben konusurummm niye konusmim
Ama bu zamana kadar çocuğun yüzüne dahi bakmadım
Sevgilisi vardır
Hangi üni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?