Aşk İlişkileri 55 yaşındayım ama kendimden daha küçük citirlardan hoşlanıyorum nörmal miyim? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 012 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Teyze demezsenjz sevinirim ismim Nurcan N büyük Güncellemeler+1 yıl Güncel yawrularım 55 yaşındayım ama kendimden daha küçük citirlardan hoşlanıyorum nörmal miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı. Eee olması gereken bu zaten gadasıSenide 30 yaşındakiler sever 0 0 Yorumla
elianamelia Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Teyze 5 sene sonra 60 yaşındasın git namaz kıl ahirete hazırlan ne işin var burada 4 0 Yorumla
perqoloq-33 Takip Et Xper 5 Yaş: 118 , eic 100% +1 yıl TABİKİ Normaldir.. sizden yaşça küçük biriyle gorusmek kendinizi o yaşta görmektir oyuzden iyi geldini düşünürsünüz. 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Gençliğimi yaşamadım Yorumla uzaylınızgeldi +1 yıl Gençler yaşatır gençliği teyze Yorumla perqoloq-33 +1 yıl Gençlik derken hiç evlilik yapmadıniz mi? Yorumla Soran +1 yıl Küçük yaşta evlendiirldim Yorumla perqoloq-33 +1 yıl şu an yalnız ve mutsuz öyle mi Yorumla Soran +1 yıl Yanliz degilim aslında ama mutsuzum Yorumla uzaylınızgeldi +1 yıl Mutlu etmek isterim Yorumla perqoloq-33 +1 yıl Eşiniz yok mu? Yorumla Soran +1 yıl Eşim var Yorumla perqoloq-33 +1 yıl Anladım. Sevgiliniz var mı peki Yorumla Soran +1 yıl Vardı 20 yaşında aldattı beni Yorumla perqoloq-33 +1 yıl Anladım. Normaldir çünkü kendi yaşındaki kızlar bakar onada Yorumla
hicbilemiyorumaltan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı. sitenin sugar mommysi bulundu ❤️ troll olduğu kesin ama olsun 2 1 Yorumla Ptzkakz +1 yıl burada öyle der ama sonra konuşsa yok der :D Yorumla
eray1970 Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. 😂😂 niye baş harfini büyük yazalim harun abi 😂 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bende sen yaşlarında birini buralarda hiç görmedim. Nurcan. 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl normal normal senin gibi bi tane daha var burada 0 0 Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Normal bence erkelerde olgun sever yatakta çok iyiler siye 0 0 Yorumla
byvol Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 72% +1 yıl Nurcan 55 yaşındaki abazalar genç kızlara yürüyor sen neden yapmayasın yürü bee 0 1 Yorumla byvol +1 yıl Eee gelmiyon Yorumla
whitewe4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı. Normal normal ben de kendimden büyüklerle takılıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bir çok kadın sizin gibi benbinde 55 yaşında bir arkdasım vardı zor koptıuk 0 0 Yorumla
hahahay30 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Normel tabi bende 55 yaşındaki kadınlardan hoşlanıyorum 🤭 0 0 Yorumla
Mutluadam00 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Maşallah diyelim:)) 0 0 Yorumla
Pətrikor Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 807 cevap paylaştı. Evli değil misin 0 0 Yorumla
Psikopat1yılmazerkek Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl 55 mi:)) 😳sitenın en büyüklerden 0 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Erkek olarak soracaktın herhalde 0 0 Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Normallll banada 46 yaşında birisi yazmıştı 😄 0 0 Yorumla
atılgan55 Takip Et Guru Yaş: 57 , eic 98% +1 yıl Aşka susayan birisin sanırım istek çok fazla 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Ya hasjsks trollemeyın oglum milleti 0 0 Yorumla
OpınHaymır Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Annem hadi amca uyuyor yalnız bırakma onu 0 0 Yorumla
VELİTTİNANZO Takip Et Xper 7 Yaş: 21 +1 yıl Nörmalsin apla arkandayım seni destekliorum 3 1 Yorumla Soran +1 yıl İyiki varsin yavrum Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Normal Nurcancım🙂 0 0 Yorumla
infernoHeRo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl anormal olması için bi farklılık yok bu konuda 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kaç yaşında öğencilerden mi 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öğrencilerden hoşlanıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence sen trollsün yaşın 55 değil Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Olabilir hanımefendi. Ruhunuz gençtir. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. hayır değilsin 0 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bende öyleyim 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Helal olsun 0 0 Yorumla
Tommysky Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl yok teyze 0 1 Yorumla Tommysky +1 yıl Nurcan abla🙏🏻 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl gayet normal, enişte kaç yaşında 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl güncelini yerim Teyzem Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gayet normal 0 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ordamısın Nurcan Yorumla Soran +1 yıl Evet yawrum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasılsın Yorumla Soran +1 yıl İyiyim sen naislsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende iyi napıyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Eee olması gereken bu zaten gadası
Senide 30 yaşındakiler sever
Teyze 5 sene sonra 60 yaşındasın git namaz kıl ahirete hazırlan ne işin var burada
TABİKİ Normaldir.. sizden yaşça küçük biriyle gorusmek kendinizi o yaşta görmektir oyuzden iyi geldini düşünürsünüz.
Gençliğimi yaşamadım
Gençler yaşatır gençliği teyze
Gençlik derken hiç evlilik yapmadıniz mi?
Küçük yaşta evlendiirldim
şu an yalnız ve mutsuz öyle mi
Yanliz degilim aslında ama mutsuzum
Mutlu etmek isterim
Eşiniz yok mu?
Eşim var
Anladım. Sevgiliniz var mı peki
Vardı 20 yaşında aldattı beni
Anladım. Normaldir çünkü kendi yaşındaki kızlar bakar onada
sitenin sugar mommysi bulundu ❤️ troll olduğu kesin ama olsun
burada öyle der ama sonra konuşsa yok der :D
😂😂 niye baş harfini büyük yazalim harun abi 😂
Bende sen yaşlarında birini buralarda hiç görmedim. Nurcan.
normal normal senin gibi bi tane daha var burada
Normal bence erkelerde olgun sever yatakta çok iyiler siye
Nurcan 55 yaşındaki abazalar genç kızlara yürüyor sen neden yapmayasın yürü bee
Eee gelmiyon
Normal normal ben de kendimden büyüklerle takılıyorum
Bir çok kadın sizin gibi benbinde 55 yaşında bir arkdasım vardı zor koptıuk
Normel tabi bende 55 yaşındaki kadınlardan hoşlanıyorum 🤭
Maşallah diyelim:))
Teyzeeeeeeeeeeeeee ayıp oluyor ama
Evli değil misin
Olabilir Nurcan bu seni kötü yapmaz
55 mi:)) 😳sitenın en büyüklerden