Selam arkadaşlar. Ben kendimi bildim bileli benden yaşça büyük erkeklerden hoşlanıyorum buraya karar normal 5 6 yaştan bahsetmiyorum 15 20 yaş farktan bahsediyorum 21 yasindayım ve olgun birisiyim yaşıtlarım bana çocuksu geliyor sohbetleri sarmıyor iliskiye başlayamıyorum ailem arkadaşlarım 6 7 yaşa bile takılıyor olmaz diyor bunları duysalar muhtemelen evlatliktan reddedilirim 18 yaşından beri böyle hissediyorum ve karşı koyamıyorum arkadaşlarım güzel kızsın baban yaşındaki adamlarla takılma diyorlar genelde sizce sorun bendemi aşkın yaşı olduğunu düşünmüyorum ama babam yaşında sevgilim var yeri geliyor kafamda sorguluyorum arkadaşlarım sürekli aklıma sokuyor bunlar tecrübeli seni aldatır sen saf kızsın sana erkek mi yok diye düşünceler ailem öğrenirse diye korkuyorum akıl verin lütfen.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOkadar çok şey sorup, söyleyeceğim ki, hangisinden başlasam bilmiyorum. Numaralandırıp soracağım. ya da yıldız koyup, açıklama yapacağım. Ama önce sorularım dan başlayayım.
1-adamla tanışırken, yaşını biliyor muydun?
2-yaşını söylediğinde ne tepki verdin. ?
3- Daha önce bu yaşlarda biriyle çıktın mı?
4- Benim başıma neden bu tür şey gelmiyor, neden ben biriyle tanışınca. Yaşım 32 diyince, soğuyorlar. Halbuki kızda 22 yaşında. 10 yaştan ne var, daha önce 6 yaş var diye reddedildiğim oldu. Saçma değil mi. Neden bana senin gibiler denk gelmiyor.
Yanıtlarıma gelince.
* olgun erkek tecrübeli evet ama bu aldatacağı anlamına gelmez. Her tecrübeli aldatacak diye bişey yok. Adamın yaşı 20 değil ki, sen git başkası gelsin, diye düşünsün. Adamın önünde uzun yıllar yok yani. Gençler daha çok aldatır aslında. Olgun adam, kıymetini bilir belki.
* Ailene şimdilik söylemek için, erken tabi. Sen onu tanı, evlenmeye karar verdikden sonra , ailene söyleyip,15 aydır konuştuğum biri var, tanıştırmak istiyorum dersin. Yaşi büyük ama, ben sevdim, tanıyorum. Sizde tanıyın dersin, baktın kızdılar, ozaman kaçarsın, nasılsa reşitsin.
* Arkadaşlar ne karışır ya. Arkadaş , arkadaşı, kıskanır. Adamı tanıdıkları halde böyle diyorlar sa kıskançlığından. Tanımıyorlarsa, zaten tanımadıklarından.
* Yaşadığın normal. Enerjiniz tutuyorsa, onun yanında kendini iyi hissediyorsan adam fit ve genç duruyorsa sorun yok. Baban yaşında olduğu belli olmuyorsa sorun yok yani. Belli olsa da sorun olmaz. Ama sen demekki böyle istiyorsun, tercih meselesi. Kimse bişey diyemez tabi
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimin yaşını biliyordum hiç dert etmedim çünkü bakımlı genç gösteriyor ben her zaman kendimden büyüklerle konuştum kendimi bildim bileli senin konustuklarinin olgun olduğunu düşünmüyorum halbuki 10 yaş hiç bisey sorun babamın 42 yasinda olması sevgilimle aralarinda 1 yaş var kafaya takmamak olası değil.
- +1 yıl
Aynen. Baban yaşında adam. İlerde evlenseniz, Babana, baba dese, olmaz, abi dese olmaz 😅😆 babanda kendi yaşıtı birine kızını vermek istemez. Adamı sapık, zanneder. Senide ne zanneder bilmiyorum 😅
Soran+1 yılNe boş yaptın yazık kafana
En İyi Cevaplar
Şimdi sen önce kendine şu soruyu sorarak başla, 40 yaşın da ki birinin benden beklentisi ne? Devamı zaten kafan da şekillenir. Ben asla yaş konularına takılan biri değilim fakat eğer söylediğin gibi 15/20 yaş gibi sayılar söz konusu ise bu biraz ürkütücü gibi duruyor.
00 Yorumla
+1 yılBen de olgun erkeklerden hoşlanıyorum ama doğru değil. O gönül işlerinin bir sonu yok anca yatakta biter ( ben bu işlere bulaşmıyorum) . Evet zor kendi duygularına engel olamıyor insan ama ben artık şunun kanaatime vardım. Belli bir yaşa kadar 27,28 olabilir. Bekleyeceğim yalnızlığı seviyorum zaten. Siz de öyle yapın. Uzak durun bu adamlardan. Velevki adam iyi biri ailen de kabul etti evlendiniz. Bir yerden sonra tatmin etmeyecek cinsellik tek amaç değildir ama önemlidir ya da öldü diyelim daha genç olacaksın ikisi de iyi değil. Yaşıtlarının olgunlaşmasını bekle. Ya da mümümkünse bir 0-10 yaş fark aralığındakilerle ilgilen. Sen 20 iken mesela en fazla 30 olsun erkek arkadaşın.
00 Yorumla
+1 yılKendini daha iyi hissetmek istiyorsan bulunduğun durumu anlamak için bir uzmana danışmanı öneririm. Onlar sana daha fazla rehberlik edebilir. Arkadaşlarının düşüncelerini önemsemek yerine kendi hislerine odaklanman da önemli. Senin mutluluğun ve rahatlığın en önemli şey. Senin tercihlerin seni sen yapan özelliklerdir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılHe atsin sana bir kazik o büyük erkek de gör sonunu😄
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek dışında takılman sana bir şey kaybettirmez gadası
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bu bir sorun. Psikolojik destek alarak kökenine inebilirsin. 18 yanında olup büyüklerden hoşlanan birinin çocukluğuna verebilirim ama eğer o kişi buna karşılık verirse bu düpedüz sübyancılık olur. İstediğin kadar reşit ol. Sonuçta 15,16,17,18 yaşındaki insanların görünüş olarak pek de farkı yok. 40 yaşındaki kadın veya erkek fark etmez, bırak 18'i, 20 yaşındaki kişileri bile beğeniyorse pedofili derim. Çünkü belliki kendinden küçükleri beğeniyor, etkileniyor ve legal yollardan ulaşabileceklerine ulaşıyor. Bu aslında göründüğünden daha rahatsız edici ve mide bulandırıcı bir durum.
Etik değerleri geçiyorum, şu an sana kendinden büyük erkekler çekici geliyor olabilir ama emin ol yaşının erkeklerle daha iyi anlaşırsın, istediğin kadar olgun ol. Bunun olgunlukla alakası yok.
Bak ben 24 yaşındayım daha yeni benden yaşça büyük bir erkeğin bana karşı yaklaşımında değişiklik hissettim ve o günden beri soğuk çekiyorum. Çünkü daha neler yani o benden nasıl hoşlanabilir? Emin ol bak bu çok rahatsız edici.
Yaşın büyüdükçe anlayacaksın. 17 18 yaşlarında olabiliyor böyle şeyler ama bu kafayla karar verip yetişkin biriyle sevgili olma sakın. İlerde fikirlerin değişince pişman olursun söyleyeyim sana.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yıl20 yaş farkla sevgili olmaktaki tek sorun alışkanlıkların, zevklerin, eğlence ve müzik zevklerinin, yemek zevkinin, yaşam tarzı anlayışının uyumlu olup olmadığı. Yoksa, yaş farkı tek başına "aaaa bu ilişki olamaz, olmamalı" dedirtecek bir şey değil. Yetişkin bir kadını ilişkisindeki yaş farkından dolayı eleştirip gömmeyi doğru bulmuyorum. İnsanların bazı şeylerin olup olmayacağını görmeleri için bizzat tecrübe etmeleri gerekir. Benim kızım olsan, evlatlıktan reddetmek yerine bu ilginin nedenlerini anlamaya çalışırdım. Evlatlıktan reddetmek, bu durumda fazlasıyla ağır bir yaptırım olur. İnsan her koşulda evladının yanında olmayacaksa niye onu dünyaya getirir ki? Hırsızlık mı yapmış, birinin hakkına mı girmiş, adam mı öldürmüş, nedir yani?
10 Yorumla
+1 yılKızlara kendi yaş grubu erkekler, çocuksu gelir. Bu bütün kızlar için geçerli. Senden 10 yaş büyük adam senin baban yaşında falan değil ayrıca. Kızların en çekici olduğu dönem 20-30 yaş arasıdır. Erkeklerin en çekici olduğu dönem 30-45 yaş arasıdır.
13 Yorumla
Soran+1 yıl10 değil 20 yaş fark
- +1 yıl
Boyunuz boyunuza, huyunuz huyunuza ise sorun yok.
Bir erkek kaç yaşında olursa olsun her zaman 20'lerindeki kadınları arzular. Bir kadının en diri, en seksi yaşları, pazar değeri en yüksek dönemi 20'li yaşlarıdır. - +1 yıl
Sana burada o adam olmaz kendi yaşıtlarını bul diyen özellikle hemcinslerine kulak asma. Bir kadın, hiçbir zaman kendi yaşıtı erkeklere saygı duymaz, onları çocuksu bulur. Evleneceğin kişi, senden en az 5-6 yaş büyük olmalı.
+1 yılKendi 20 yasındaki yaşıtınla 40 yasındaki adamın sana sunduğu fırsatlar aynı olmayacak bunun zaten sen de farkındasın herkes farkında. Sen sana sunabildiği imkanları seviyorsun ki 41 yaşındaki adam seni arabayla da gezdirir, yemeğe de çıkarır hediyeler de alır vs vs. Ama şu muhabbet kısmını geç 41 yaşındaki adamın 20 yaşındaki kızla muhabbeti uymaz. İki görmüş geçirmişlik tecrübe arasında uçurum var.
11 Yorumla
Soran+1 yılAlakası bile yok arabam var işim var durumum iyi ona ihtiyacım yok hayat müşterek kimseyi parası için kullanmam kendime yakistirmam herkes aynı değildir. Diğer kadınlarla karıştırma rica ediyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHak veriyorum, bende öyleydim , bu yüzden senin yaşlarındayken arkadaşlarım çocuksu gelirdi bana , haliyle bazı kızlar hariç bir çok kızda
13 Yorumla- +1 yıl
Beğeni için teşekkür ederim. 🌹. Nasılsın? Gecen nasıl geçiyor?
Soran+1 yılİyiyim teşekkürler sen nasılsın
- +1 yıl
İyi olmana sevindim. Teşekkür ederim bende iyiyim.. neler yapıyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. genelde aklını kullanan ve zeka seviyesi normal üzeri olanlar kendi yaşıtlarını çocuksu bulur.
akla önem verir bilgiye önem verir
ayrıca yaşıtları hoyrat ve kaba davranır. ileri yaşlar ise daha sevecen daha ilgili davranır. bu nedenle tercihleri o yönde olur.
olgun yaştakiler çocuk gibi ilgilenir şımartır.10 Yorumla
+1 yılAbartının da abartısını yaşıyorsun, düşünüyorsun ve yapıyorsun. İlerde pişman olacaksın. Sen olgun olduğunu zannediyorsun da, 20 yaş büyük biriyle konuşacak kadar ne yaşamış olabilirsin sen? Sevgiliyken ortak hangi konulardan bahsedebilirsiniz?
Aklını başına devşir, bu günlerin bir daha gelmeyecek. Yaşlı adamların yanında kendini heba etme. Ünv. ni bitir yüksek lisansını yap, mutlu ol gez toz eğlen. Sevgili içinde kendine zaman ver ama ultra büyüklerle değil, yaşına yakınlarla.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılsorun değil aslında eğilim bu snn bu şekilde olmanın bu şekilde eğilime geçmenin nedeni yaşadıkların baba figürü evde çok önemli bir yerde farklı bişiler yaşamıssın iyi ya da kötü bundan dolayı bunu bu şekilde hissediyorsun ve bu hayat snn kimsenin karışmasına izin verme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu şekilde devam edersen evli erkekler de yanaşmaya başlar. Ayrıca yaşı olgun erkek sevmene bir şey diyemem tercih ve zevk meselesi ama bu yaştaki adamlar heyecan ve cinsellik peşinde oluyor onlar için artık aşk meşk geçici şeyler. Seni kullanma teşebbüsleri çok olasıdır.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal! Ben de genç halimle şu anki halimi düşününce genç halimin ne kadar çocuksu olduğunu farkedebiliyorum. Kimsenin sözüne bakma. Sonuçta mutlu olacak olan sensin. Ancak iyi düşünmelisin. İleride senin için bir sorun olur mu olmaz mı. Olmaz diyorsan sorun yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılToplum bazen belirli yaş farklarına ya da geleneksel normlara karşı olumsuz tepkiler verebilir. Ancak, önemli olan toplumun beklentilerine göre değil, kendi içsel değerlerine ve mutluluğuna odaklanmaktır.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılakıl olarak çok olgunsan olgun ınsan ıstıyor digerlerı çocuk geliyor olablır. Normal ama evlıllık sonrası aradakı mın 15 yaş bıle sorun olur sıkıcı olur erkek zaten ev geçimi gelınce sıkıcı monoton oluyor bırde bu yaş farkı ıyıce sıkıcı olur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hadi sen gençsin aklın 1 karış havada yanlışı doğruyu ayırt edemiyorsun..
Seninle takılan 15-20 yaş büyük yani 40 li yaşlarda insanlar mı var
01 Yorumla
Soran+1 yılEdemediğimi kim söyledi evet var olmayada devam edecek
+1 yıl40 yaşındaki adamla takılcak kadar olgun olduğunu düşünmüyorum yaşanmışlıklarınız tecrübeleriniz arasında bile fark vardır kendini buna inandırmak istiyorsun bence
10 Yorumla
+1 yılAbla normalde yani 41 yasında dayı bulman biraz zor hani 10-15 neysede 20 gercektende abartılı sanki 21 yaşındaysan ordan hesapla 30 lu yaşlara geldiginde 50 yaşında herkesin seni onun kızı sancagı bi dedeyle takılmak istiyosan senin sorunun şimdi iyi olabilirde zamanla hoş hissettirmez bence
00 Yorumla
+1 yılBana göre çok normal çünkü ben de senin gibiyim. Yaşıtlarımla anlaşamıyorum hepsi ergen topluluğu gibi. Yaşça olgun bir erkek her konuda daha çekici. Çocuksu hareketleri olmuyor. Bunu ayrıca evli erkeklerde de görüyorum genelde. Kurduğu le yapısı kaynaklı daha ağır başlılar bence. Haliyle çekici geliyor. Çok normal :)
10 YorumlaBir de şöyle düşün senden 20 yas buyuk bir adamin seninle ne isi olabilir senden faydalanmak disinda. Buyuk ihtimal psikolojik bir aciklamasi vardir destek almalisin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Evet normal… son zamanlarda olgun erkeklerden hoşlanan senin yaşında çok genç kız var yaşıtlarınız çocuksu geliyormuş…
Bizzat benimde başıma geldi ordan biliyorum00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılYa harbiden kafayı yemiş bazı insanlar.. Bence kimse kusura bakmasın ama sübyancılık bu düpedüz..
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ben reşit bir insanım
Sıkıntı yok, istediğin adamı sev.
Tabi çok abartma10-15 yaş neyse de daha fazlası abes oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yıl41 yaşında sevgilim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani her zaman olgun erkek kendi yaşıtından daha iyidir ama tabi karşı tarafın da beklentileri önemli karşılıklı huyum olduktan sonra sıkıntı olmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSorun sende değil. Olgun erkek kadına nasıl yaklaşacağını bildiği için senin hoşuma giden taraf bu taraf oluyor haliyle
00 Yorumla
+1 yılIlerisi için gerçekten büyük bir sorun olur bu kadar yaş farkının olması
010 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Yaş farkı çok o senden daha çabuk yaşlanır sana ayak uyduramaz çoğu şeyi tek başına yapmak zorunda kalırsın
Soran+1 yılBu aşka engel degil gibi
- +1 yıl
Aşka engel değil ama ileride yaşanabilecek sorunları atlatabilecek misin
Soran+1 yılHallederiz
- +1 yıl
Şu an için böyle diyorsun umarım çok ileride de bunu diyebilirsin
Soran+1 yılUmarım
- +1 yıl
Mutluluklar
Soran+1 yılSağol
- +1 yıl
Rica ederim
Normal canım. Daha güvenilir daha cool daha karizmatik
00 Yorumla
+1 yılEvet. Evet, sende sorun var. Olgunluk böyle bir şey değil, kendini kandırma.
00 Yorumla
+1 yılGerontofili olabilirsin. Tamamen psikolojik...
00 YorumlaÖnemli olan yaşı değil sana samimiyetle değer vermesi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Hayat senin hayatın nasıl seviyorsan bunu değiştiremezsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde ya evli olurlar ya da dul, onların istedikleri taze bir ten olur, seksten başka bir şey olacağını sanmam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende öyleyim benden büyük kadınlar daha hoşuma gidiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenimde sevgilimle aramda 25 yas var aynıyız bu konuda :)))
00 Yorumla
+1 yılValla benim yaşımda kullanıcı adımda yazıyor benim yaşındakiler de bana göre çocuksu geliyor ben daha olgunum düşünceliyim
10 Yorumla
+1 yılAldatan hertürlü aldatır yaşa bakmaz ve olgun erkekler her yönden daha tecrübeli oluyor. Yaş farkı olarak en fazla 8 ideal bence.
10 Yorumla
+1 yılKaç yaşındasın peki ve ne kadar süredir sevgilisiniz
03 Yorumla
Soran+1 yıl21 yaşındayım 5 ay falan oluyo
- +1 yıl
Peki cinsellik oluyormu
- +1 yıl
Ve daha önce kac tane sevgilin oldu
+1 yılKesinlikle ileride pisman olucaksın bence yaşıtlarınla takılmayı denemelisin
00 YorumlaKendinden büyüklerden hoşlanıyorsan yaz beybi 😃😃
00 Yorumla
+1 yılHep böyle miydi ayrıca sorum olavak gizlisin nasıl yapalım?
00 Yorumla
+1 yılanormal çıtır daha iyi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Babayla ilgili bir travmn mı var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Heves seninki 15-20 yaş normal değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. Yani olabilir normaldir
00 YorumlaHayırlısı diyelim senin için
00 Yorumla
+1 yılzevkli ve mantıklı birisin diye yorumladım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBende yaşıtlarımla anlaşamam genelde.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil pskolojık bır sorun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de ayni sekil gayet normal olgun oldugumuzdan dolayi
00 YorumlaNormal değil abla 25 falan olsa hadi neyse 40 ne
00 Yorumla
+1 yılNormal , ve ruhun olgun
00 Yorumla
+1 yılNormal ama herkese de he deme
00 Yorumla
+1 yılBişi olmaz, nerede mutluysan orada ol
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bu konuda aileni gerçekten dinle..
02 Yorumla
Soran+1 yılSebep
Yani çok fazla yaş farkı olmasa iyi olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yıl15-20 yaş bence cok fark. Kullanilirsin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Sorun sende değil kuzum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBabanla aran kötü demi? Sebebi bu
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa da hayatta değilse, eksikliğini hissediyorsan.
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl rahatsan öyle devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşlılar ikgini çekiyor yazamışsın genelde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam aradığım ne istediğini bilen kadınsın
00 Yorumla- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem