Aşk İlişkileri 58 yasindayim diye 20lik citir sevgilim olamaz mi? ShrekinS2 Takip Et Yoda Yaş: 112 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 Yapay Zekaya Sor Hayir ne var yani tas gibi hatunum daha, yas goreceli bir is ayol. Güncellemeler+1 yıl Ay susun uykum geldi negative energy oh my gat 58 yasindayim diye 20lik citir sevgilim olamaz mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 692 cevap paylaştı. ben de 44 olum seninle çıkmak için yarıdan ikiye böldürürüm kendimi 22 yaşında çıtırı kabul eder misin :D 1 5 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl HAHAHAHHA senin icin bir istisna yapabilirim😱 Yorumla tamitamina34 +1 yıl yarım yamalak olur ama olsun bee :D Yorumla ShrekinS2 +1 yıl tamamlariz gulum Yorumla tamitamina34 +1 yıl valla mı :D yarıma hamurdan adam mı yapacaksın :D Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Betondan😈 Yorumla
AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Zenginsen olabilir 😂 para insanı olduğundan genç gösterir nine 😂Zengin karılar için çok mu yaşlandım acaba 🥺 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Hayir🥹🥹 Yorumla
OldBoy88 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Olabilir, neden olmasın, herkesin kendi hayatı istediği gibi yaşar, sende içinden geldiğin gibi yaşa güzelim. 1 4 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ne kadar terbiyeli biri ya masallah Yorumla OldBoy88 +1 yıl Teşekkür ederim o senin güzel bakışın :) Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 🥰 Yorumla OldBoy88 +1 yıl 🌸 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Helal kanks bende 55 60 a gelinde o yaştakiler ile takılacam. Bir de kezbanların o tiplemi demeleri yokmu bitiriyor beni :D 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl eigueriuguireghuiwre simdiki kezolarda tip de yok Yorumla
Chıld_Of_GOD Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı. Bakımlı ve fit isen olabilir. 20 likler senin yaş aralığını tercih ediyorlar. 1 11 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 18lere tas cikartirim bebegim Yorumla Chıld_Of_GOD +1 yıl O zaman tercih sebebisin. eegen kızlar gibi karısın yok. Tecrüben var. Hoş görün var. Daha ne olsun. Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Alkis tutanim eksik bi Yorumla Chıld_Of_GOD +1 yıl 👏👏👏 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Eksik olma cicegim Yorumla Chıld_Of_GOD +1 yıl Ne iş yapıyorsun Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Insan kesip biciyorum Yorumla Chıld_Of_GOD +1 yıl Kasap🤣gel bu tarafa epey is çıkar sana Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Yok insan kesmeyi seviyorum🤑 Yorumla Chıld_Of_GOD +1 yıl Haydi bakalım. Kolay gelsin. Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Eyv kardo Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 927 cevap paylaştı. Olur olur neden olmasın. Çocukları çok fazla korkutma da 1 7 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Bu onerini dikkate alacagim🤥 Yorumla Eddy_0606 +1 yıl O kadar tecrübeli birisin yaşının vermiş olduğu şeyler var illa dikkate alırsınız herhalde./ Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Tabiki, genclerede kulak vermemiz lazim. Yorumla Eddy_0606 +1 yıl Hayat senin istediğin kişiye kulak verebilirsin elbette Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Tabi ben karar vrrcen buna suna bak Yorumla Eddy_0606 +1 yıl Ben bir şey demiyorum zaten istediğini yap beni ilgilendiren bir durum zaten yok banane Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Eddy buddy Yorumla
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Ooo tabi olur zaten olgunlar genclerden hoşlanıyor 😄 1 3 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Eee ben ne diyom🙄 neyse sen daha 20lik degilsin goz koymiyim sana😝 Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl Dkslalapapaps bende agustosta 20 oluyorum ya yaslanmıs gibi hissediyorum Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Genc ama moruk genclerde Yorumla
serpentis Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ben 6 yaşındayım. Okuma yazma öğrenip geldim dicem de ciddiye alıp dondururlar hesabı aw 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl jfhbsdhjvbjhdfsvhjdfdfsbjhdfvhfddfvhhdfsvsdbbdf Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı. İroni yapcam derken kendini rezil etmek bu oluyor işte 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Yain kaldirmaz bunlari kalp tansiyon falan Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Hakkın ama 20 yaşındaki sana bakmazki, ben 20 yaş küçükler ile ilgileniyorum çokta iyi oluyor.Onlarda aşırı memnun. 1 2 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 20lik dedim 21 ustu cahal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Akıllı ve olgun Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Olur olur da bu yastan sonra torun mu seviceksin teyzecigim😃😃😃 1 14 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ay yok cuk sevevegim torunum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aman dikkat et opeken falan takma dislerin dusmesin😅 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Hepsi Isvec implanti, kaliteeee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂desene icine de masraf etmissin teyze helal olsun valla artik disa yaptigin masrafi dusunemiyorum😂 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ay lutfen kendi porsuk bedenini benimkiule karistirma! Ben 3 yasimdan beri fitness yapiyorum sisko Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣🤣🤣Allah ta seni guldursun emi sesli guldum sayende🤣🤣🤣hic te bile porsuk gormemissin sen daga gayet fit baklavali adonisli mermer gibiyim hem de🤣 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Cumlemizi insAllah😂😂 ooo yastaa heeee olgun citirlardan misin sendeeee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kizlar olgun seviyor diye yasimi buyuk yazdirdim o yuzd3n yani😂😂😂 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Aaa tabi canım hahahhaa gercek yas kac 41?🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hic te bile daha 30um ben hem gorsen en fazla 27 dersin😊😇 gencligimi spora ve saglikli beslenmeye borcluyum dermisim😃😃sahi sen kacsin yazilarindan 30lu yas intibasi biraktin zihnimde😄 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sjsjsjjsjswjwjsj tam kac otuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Duz otuzz😊😊siz kucuk hanim😉😉 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ne kas goz yapiyon biraderrrr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kas goz yapma ben senin bildigin hatunlardan degilim diyosun di mi😆😆 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben olayımmı ben ben 26 yaşındayım taş gibi çıtır delikanlıyım djfjdsf 1 16 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Hmm olabilir bak 20likkkkk😜 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşalımmı😂 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Cik bakim hajjaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çkıktım Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Niye gizleniyon lan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niyeki Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sor diye sjshshss Yorumla Cevap sahibi +1 yıl konuşmıcaksak gizlenicem Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Gizl3n Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden istemedin :D Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Uykum geldi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne, yaw ne alaka :D sen harbiden 58 yaşındamısın pek inanamadım Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam konuşalım Yorumla ShrekinS2 +1 yıl No Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla
Kimbukrall Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Teyze yaşıtların mezar seçiyo var git işine hahahahaaj 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
Emonunstandarthali Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Nenecim torunlarına git börek falan yap öyle orantısızca şeymi olur 1 8 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Seni torunum olarak aliyim mi nufusuma? Nufus dedim bak koynuma demedim Yorumla Emonunstandarthali +1 yıl Olurda devamlı okuldan bahsetmeszen sevinirim bu aralar acayip başımı ağrıtıyor Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Adam gibi dersini yaparsan abhsetmem agzina borekleri tikarim torunum Yorumla Emonunstandarthali +1 yıl Canım nenem Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Oyyss Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Nenesinin guluu Yorumla Emonunstandarthali +1 yıl Nenemm Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Torunum Yorumla
CanMeyveci Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Yaş önemli tabi ama sevgi daha öndeyse gerisi teferruattır 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ne kadar hanim bir beyfendi Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Erkeklerin var senin neden olmasın 2 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Hangileri, yazda gorsunler tapulu malim olduklarini. Yorumla
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% +1 yıl Olabilir neden olmasın yeterki paran olsun 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ama yoksa🥺 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Olamaz teyzem 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Neden yigidim Yorumla
Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl bize ne ayol istediğini sev 1 3 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl https://youtu.be/ZGXFH5jkE6o?feature=shared Dépaysement_ +1 yıl Abla sakin ol menopoza mı girdin ne ShrekinS2 +1 yıl Kim bu edepsiz aa
dryNbony Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Taş değil fosil mübarek. 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl ay kiskancccc Yorumla
Sqhiptare Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Benim hayalimdeki hatun:) 1 3 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl uffffff Yorumla Sqhiptare +1 yıl Trolle kanka, caktirma:) Yorumla ShrekinS2 +1 yıl eheheheh Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Benim gibi kart çıtır var işte 🤪🤪🤪 1 8 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Koraycim seni bir tutamam comezlerle Yorumla Korayby3434 +1 yıl Allah razı olsun bebişim 😎 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Hepimizden ins😆 Yorumla Korayby3434 +1 yıl İstemeye ne zaman geliyosunuz beni 🤪 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl daha yasin genc, buyumen laizm az polislik mi yapican bizi Yorumla Korayby3434 +1 yıl Kaçarım bebiş Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Üfff aski icin kacan erko karizmasi🥵 Yorumla Korayby3434 +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kalbin dayanmaz o heyecana 1 7 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl senin ki dayaniyorsa bizim ki kesinlikle dayanr Yorumla Bulutsencer +1 yıl 58 yaşındaki biri 20. likle yapamaz Yorumla ShrekinS2 +1 yıl yapar Yorumla Bulutsencer +1 yıl 25 yaşındayken 55 yasinda biriyle yapmistim tercubem var yani kadın az kalsın ölüyordu zor kurtuldu Yorumla ShrekinS2 +1 yıl HAHAAHAHHHA MK hic guelecegi yoktu yav midesiz Yorumla Bulutsencer +1 yıl Kadin tas gibiydi yani yasi 55 ama kiz gibi Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Agzinin tadini biliyon Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl zevk senin niye olmasın😀😀 1 2 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl doktor bey cansiniz Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl sizde oylesiniz hanfendicim Yorumla
Sitewalker Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 64% +1 yıl Olur neden olmasın 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl bencede Yorumla
Salçalıkalça Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Otuzda değil 20 ateş seni çagiriyooo 1 19 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl aynn 30 yasli yasima Yorumla Salçalıkalça +1 yıl Kocadim galiba Yorumla ShrekinS2 +1 yıl salcalikalci jbdjfsfsndn Yorumla Salçalıkalça +1 yıl Srekinpenisi mi 🤣🤣🤣 seni kınıyorum nine Yorumla ShrekinS2 +1 yıl niey ayol sende cuk yok mu Yorumla Salçalıkalça +1 yıl O konulara hiç girme bu ara çok çelişiyoz kendisiyle Yorumla ShrekinS2 +1 yıl hazir misiniz sayin olcular ucusa geciyrouz Yorumla Salçalıkalça +1 yıl Hulk ile dişi shrek evlenirse çocuğu kim olur Yorumla ShrekinS2 +1 yıl shrek hulki oldurur Yorumla Salçalıkalça +1 yıl İkiside yeşil sonuçta ama shrekin pembik olmasıni bekleme açık yeşildir 🤣🤣🤣 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl karadan iyidir yahu Yorumla Salçalıkalça +1 yıl Doğa sever gençlere yaklaş Yorumla ShrekinS2 +1 yıl hic sevmem iiiy vegan megan cikarlar simdi birde Yorumla Salçalıkalça +1 yıl Başka türlü sadece Hulk kaliyo ablacim Yorumla ShrekinS2 +1 yıl shrek tek parmagiyla yer hulki Yorumla Salçalıkalça +1 yıl Mevzu o değil biliyosun Yorumla ShrekinS2 +1 yıl hayir o Yorumla Salçalıkalça +1 yıl Mevzu Shrek ile Hulku sevistirmekse yani BİM poşeti şart. Yorumla ShrekinS2 +1 yıl kocam gey olamaz lutfen aa Yorumla
Kaphiedral Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Bu siteyi sadece troll için kullanan bir eleman 1 3 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl ohaaa😱😱😱Einstein ile bir baglantin var mi?/😲 Yorumla Kaphiedral +1 yıl Var bende insanım o da Yorumla ShrekinS2 +1 yıl yanlis cevap Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. kimisi genç sever bişi diyemeyiz😂😂 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ciz biz citttirrrr Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ya kes Allahın lahmacunu 1 9 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Baska yerde bos yap hadi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ağalama yatağıma gel haydi Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Domalmayi ozledin demek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen özledin Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni bir severim Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sana bir biskrem veririm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur verrr Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Bruh Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Seni görmek lazım bebeğim 1 7 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl seni gorek once yavrum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olurrr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olgunsun yani ben de 23 yaşındayım olgunu çok seviyorum ben ya Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Aa oyle mi canım citirmissin da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çıtırım bebeğim tam sana göreyim Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Bide goreydik karar verirdik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 🤣 🤣 🤣 Hiç inanmadım 1 57 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl aaaaa neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 6. Hissim öyle dedi inanma dedi Yorumla ShrekinS2 +1 yıl kiskanma citirlari Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok kız ne kıskanacam 🤣🤣gerçek olduğunu var sayarsam hatta bundan memnun olurum Yorumla ShrekinS2 +1 yıl KJBKJBSBKKBDFSHJBHJDFSDFBSBDF pis milfci yasinin karilairni sev ulen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam bak tamda onu dedim 🤣🤣 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl ama sen 35-45sin yani moruksun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ama kusura bakmasınlar milf ayağına yaşlı birine de bakmam Yorumla ShrekinS2 +1 yıl lan sne kendin yaslisin abi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 Tamam kızım ben yaşımı inkar etmiyorum ama 58 de değilim Yorumla ShrekinS2 +1 yıl olm sus Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 🤣 Dediklerimi tersten anlıyor gibi bir his var Yorumla ShrekinS2 +1 yıl anlatim bozuklugun var amca senin😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aman hiç üstüne alma suçu 🤣 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl ne sucum gunaaam var benim hakim bey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnsan olarak doğmakla günah işlemişiz 🤣 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl hayvan olarak dogup ciplak mi gezeydik ayol ne karimiz ne kocmaiz belli olurdu😱 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 🤣 İçin fesat yaa ilk aklına gelen bunu yani Yorumla ShrekinS2 +1 yıl ahahhahah yoo ben telepati yaptim🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaa bırak 🤣 hemen aklın fikrin şeye gitti işte sapık Yorumla ShrekinS2 +1 yıl ay host ustume iyilk saglik uiftirada hazir ciks ciks Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 Ahaa bak nasılda o kibar kız gitti bak Yorumla ShrekinS2 +1 yıl host dedim yani kucu kucu host degil 2 noktali o ile Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 🤣 Ben bana iftiracı dediğin için demiştim zaten Yorumla ShrekinS2 +1 yıl eee yalan soyleyeen iftira atana oyle delrer ehehhee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 🤣 Tamam hadi bak kibar nazik biri olarak suçu üstüme alıyorum Yorumla ShrekinS2 +1 yıl ahahahah hatali olduugn icin aliyorsun sucu ustune Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 🤣 Yok zmandan yana sıkıntı var yoksa hayatta almam Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ben seni ustune cocugun uglmer geverim uleeeeen haahaayt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak böyle diyinvce bir hoşuma gitmedi değil 🤣🤣🤣🤣 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ahhaahhahq niye. Yazdigimi anladin mi da🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlama dersen anlamam 🤣🤣 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Anla diye diyoruz🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam, işte çok anlayışı bir dayı mı oluyorum ben 🤣 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Kafasi calisan bir amcasin sen sjebwhss Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağol 🤣🤣 bende iltifat edecem sana ama korkuyorum Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Korkanin cocugu olmaz🤫 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 🤣 Nadir rast gelinen zeki kız Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Uremem lazim dogru diyorsun. Bu dunyanin zeki insanlara ihtiyaci var😈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 🤣 🤣 Eşeyli mi eşeysiz mi Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Eseyli bdnss Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 🤣 🤣 Benim ben aynı kişi Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Neey hahahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 🤣 🤣 Güzel ama zekice Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Abi sen turkce bilmek? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yarım yamalak Türkçeyi türkler bilmiyor işte Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sen turk olmadigin icin normal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kimim ben Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Kimsin sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen niye bana gıcık oldun durduk yere Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Abi kimdin ki? Vallaha hatirliyamadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanışmıyoruz ki hatırlamaman normal Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ee ozmn niye diyon dusman oldun falan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düşman demedim kız gıcık oldun gibi geldi Yorumla ShrekinS2 +1 yıl He ist3 dhshhs yok olmadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 🤣 İyi bak bana öyle geldi demek çıtır seven teyze Yorumla ShrekinS2 +1 yıl He🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl milf severler için müthiş seçeneksin sen ablam off 1 9 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl ama sen yaslisin ztn ablam dilf olmussun🥹 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yaşım daha küçük gerçekten 58 yaşında olduğuna emin olsam kaçırmazdım seni. Bam bam bam Yorumla ShrekinS2 +1 yıl HAHAHAHAHAH TERBIYESIZ utanmiyor muusn ninen yasinda ki birisine boyle konusmaya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl senin yaşatacağın zevklerin yanında hiçbir şey değil bunlar yavrum. Hayal ettiriyorsun sadece Yorumla ShrekinS2 +1 yıl seni biskrem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sakin ol bebeğim deneyimini yaşamak istiyorum hepsi bu. Hem bunu sende istiyorsun. Cebelleşme bu kadar Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Biskrem sevmez misin, ozmn ikram yr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl seni severim ben çılgın maturem Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sjdjsjsjjsjsjssjsjss Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Seninki dizine sarkmis 1 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olur yahu neden olmasin😂 1 0 Yorumla
NoShow Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Mihrap yerinde ise hiç bir şey engel değildir. 1 0 Yorumla
ProducerT Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Zenginsen olur abla neden olmasın. 1 0 Yorumla
kimbutambiöküzz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Ne yani tokuz diye menüye bakmıcaz mı 😂😂 1 7 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Bakamazsin!! Yorumla kimbutambiöküzz +1 yıl Seni hiç alakadat etmez cınımmm Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Eder Yorumla kimbutambiöküzz +1 yıl Etmez tartismayalim. parçalarim Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Eder. Tartisma gebertirim Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ayip Yorumla kimbutambiöküzz +1 yıl Kesinlikle cınımmm Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. 18 lik bulman lazım 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Bebek o daha Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olur olur dert etme 1 11 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Icime dert ettim Yorumla Pipetpipet +1 yıl Dert etmee burada herkese yetecek kadar var Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ozmn nede... niye.. bekarsin..🥺 Yorumla Pipetpipet +1 yıl 50lik arıyordum bulamadım 😂 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Demek ki herkese yetecek kadar yokmus😏💅🏻 Yorumla Pipetpipet +1 yıl Varmış işte bak aranan kan bulundu 😂 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ay hanginize varsam. Kim en sahsahli dugunu yapicak 😱 Yorumla Pipetpipet +1 yıl Ben seni şaha kaldırırım. Sen yaz 😀 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Kilom katar altin isterim Yorumla Pipetpipet +1 yıl Yok Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ozmn karida yok Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥.. 1 6 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 👩🚒👩🚒 Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl 💕💕 Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Pozi yapayim 🥰🥰🌹 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl O ne kiz Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Ask seranatlari gisss Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Heee yap asko😍 Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı. Çok haklısın valla 1 3 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl merci sekerim hak verenlerin cok olsun Yorumla more000 +1 yıl Doğruya doğru demek lazım Yorumla ShrekinS2 +1 yıl muqq Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 754 cevap paylaştı. Olabilir 🤣🤣 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
Ars005 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. tamam teyzecim 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl ay sen yaslisin ama yha Yorumla
Faruk4216 Takip Et Yoda Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Halal olsun teyzem e 1 4 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl eyv askom Yorumla Faruk4216 +1 yıl Aşkom mu 🤭 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 🥹👉👈 Yorumla Faruk4216 +1 yıl 🏃♀️ Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl olmaz olur mu aq 1 31 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl dimi aqqqq Yorumla Cevap sahibi +1 yıl koy valla Yorumla ShrekinS2 +1 yıl sana koymam bebegim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl e o zaman ben sana mı Yorumla ShrekinS2 +1 yıl vazgectim koyairm sana baskasi sandim snei Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kimim ki ben Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Onu sen soylicen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hahaha daha şimdiden şeyapıyorsun 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl söylesem kesin koyarsın Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Soylede koyayaim beeeh. Hem sen rahatla hem ben😋 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl geliyorum aç Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ac hadi tas oldu beklemekten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl geldim ya ya, beddua etme de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl eee hadi Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Eee hani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl diğer soruna da geldim o kadar Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Oha aq o kdr kisiyi takip ediyon bu osleri gizliden mi yurutuyon puh sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 bu şlerde gözüm yok ki benim Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ahahahahah tabi canım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen de bu tecrübe ile inanmıyorsun ya, burası kafa dağıtma mekanım benim 😜 günaydın Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Tunaydin🤣 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Kafa mi baska bir sey dahitma mekanin mi🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kafa kafa 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o değil de hocam saygılar 😂 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl sevgiler evladim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl her yerdesin valla o değil de sen dr musun 🙄 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl ne her yerdeyim be aa ustume iyilik saglik. ................... tabiki degilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gizli yorumumu görünce dedim oluyoruz 😂 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl ne oluyoz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl benim hatlar karıştı, sorry Yorumla ShrekinS2 +1 yıl hadi len Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok boş birisin nicke bak 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Çekicigi cagiriyorum hemen senin icin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Taş gibi isen resmini koy profiline bakalım 1 40 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl seni begenmedim Idruuus Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana kurban ol teyze sana kalmadık yani düşmedik o kadar Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 40 yil once lazelere yok etttigim kil bile olmaazsin sne ayol kupek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Köpek benim bokum bile senden daha güzel dır eminim Yorumla ShrekinS2 +1 yıl ahahah gizlenmis bizim idris bide namis boklayici kuru bokum senden daha degerli it. ay neyse nesemi bozamicam snein icin kuc kucu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen aynen teyze haklısın ya sensin aslan teyzem Yorumla ShrekinS2 +1 yıl ay dokunmus ickmis gizlidne uhuhuh neyde usak babay Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cansın teyze yolun açık olsun Yorumla ShrekinS2 +1 yıl eyv bebegim optum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim anca ayakkabı mı öpersin altını oda Yorumla ShrekinS2 +1 yıl tasmani unut musum sakin ol taktim kemiginide verdim kolem pardon koepgim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beli sen köle arıyorsun değil mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşına hürmetim var o yüzden sakin klamaya çalışıyorum ama zortlama teyze Yorumla ShrekinS2 +1 yıl yo sen varsin ya Yorumla ShrekinS2 +1 yıl zortlayan ketcap idris Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bi özel gel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak var miyim yok muyum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakıyorum sesin kesildi Yorumla ShrekinS2 +1 yıl oha 17 dkk dir mi bakmamis wuhiuuu Yorumla ShrekinS2 +1 yıl senin keislir benim kesilmez beebgim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel özele bi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakalım derdin ne Yorumla ShrekinS2 +1 yıl kasintisi olan sensin gulum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam gel kaşı diyorum bende Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakalım kim alta kalacak Yorumla ShrekinS2 +1 yıl sennn🤑🤑 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam gel özel e Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ekle bi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😇😇😇 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl sus aq kaldiracakalr goruslerini simdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel özele kimse kaldırmaz görüşlerini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özele gel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ekliyorum seni yaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teyze gel da Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Idiriiiiiiis Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Geliyomcla bekle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazacak mısın yoksa yazmayacsk mısın karar ver Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel mez isen ben demek ki dediğin kadar değilsin diye düşünürüm Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Of dur be soru cebapliyom Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel bi bak pişman olamayacak sin Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. hiçç 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Olur neden olmasın 1 0 Yorumla
TraPol Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olsun tabii 1 0 Yorumla
Mrt230991 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Sensen okey 😉bence 1 8 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 30luk lara mi baksam ya da napsam😜 Yorumla Mrt230991 +1 yıl 30 genç yaş gülüm gerçi ben 25 görünümlü 32 yim😎 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 58e genc evet🤣 Yorumla Mrt230991 +1 yıl Çıtırrrrr 😂😂 Yorumla Mrt230991 +1 yıl Seni merak ediyorum hissiyatım yaşına göre kondisyonun iyi Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 😂😂😂😂 tabiki yani 18lik ten iyi kondisyonum var😂 Yorumla Mrt230991 +1 yıl Follow me 🙃🙃 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Hayir🫣(opsiyonel) Yorumla
Mlynr43 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Bi zahmet olmasın 1 2 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sebep🤨🤨 Yorumla Mlynr43 +1 yıl Neyse beni ilgilendirmez Yorumla
Burak299 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Olur ya 1 4 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl olsun ya Yorumla Burak299 +1 yıl Gell Yorumla ShrekinS2 +1 yıl sen 30 olmussun Yorumla Burak299 +1 yıl Evet aşko Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı. Olabilir 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl olamaz nenem 1 3 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Abisi babasi varsa paslarim sana kiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok nenem napacam ben buruşmuş adamları Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sen bekaro takil torun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
ben de 44 olum seninle çıkmak için yarıdan ikiye böldürürüm kendimi 22 yaşında çıtırı kabul eder misin :D
HAHAHAHHA senin icin bir istisna yapabilirim😱
yarım yamalak olur ama olsun bee :D
tamamlariz gulum
valla mı :D yarıma hamurdan adam mı yapacaksın :D
Betondan😈
Zenginsen olabilir 😂 para insanı olduğundan genç gösterir nine 😂
Zengin karılar için çok mu yaşlandım acaba 🥺
Hayir🥹🥹
Olabilir, neden olmasın, herkesin kendi hayatı istediği gibi yaşar, sende içinden geldiğin gibi yaşa güzelim.
Ne kadar terbiyeli biri ya masallah
Teşekkür ederim o senin güzel bakışın :)
🥰
🌸
Helal kanks bende 55 60 a gelinde o yaştakiler ile takılacam. Bir de kezbanların o tiplemi demeleri yokmu bitiriyor beni :D
eigueriuguireghuiwre simdiki kezolarda tip de yok
Bakımlı ve fit isen olabilir. 20 likler senin yaş aralığını tercih ediyorlar.
18lere tas cikartirim bebegim
O zaman tercih sebebisin. eegen kızlar gibi karısın yok. Tecrüben var. Hoş görün var. Daha ne olsun.
Alkis tutanim eksik bi
👏👏👏
Eksik olma cicegim
Ne iş yapıyorsun
Insan kesip biciyorum
Kasap🤣gel bu tarafa epey is çıkar sana
Yok insan kesmeyi seviyorum🤑
Haydi bakalım. Kolay gelsin.
Eyv kardo
Olur olur neden olmasın. Çocukları çok fazla korkutma da
Bu onerini dikkate alacagim🤥
O kadar tecrübeli birisin yaşının vermiş olduğu şeyler var illa dikkate alırsınız herhalde./
Tabiki, genclerede kulak vermemiz lazim.
Hayat senin istediğin kişiye kulak verebilirsin elbette
Tabi ben karar vrrcen buna suna bak
Ben bir şey demiyorum zaten istediğini yap beni ilgilendiren bir durum zaten yok banane
Eddy buddy
Ooo tabi olur zaten olgunlar genclerden hoşlanıyor 😄
Eee ben ne diyom🙄 neyse sen daha 20lik degilsin goz koymiyim sana😝
Dkslalapapaps bende agustosta 20 oluyorum ya yaslanmıs gibi hissediyorum
Genc ama moruk genclerde
Ben 6 yaşındayım. Okuma yazma öğrenip geldim dicem de ciddiye alıp dondururlar hesabı aw
jfhbsdhjvbjhdfsvhjdfdfsbjhdfvhfddfvhhdfsvsdbbdf
İroni yapcam derken kendini rezil etmek bu oluyor işte
Yain kaldirmaz bunlari kalp tansiyon falan
Hakkın ama 20 yaşındaki sana bakmazki, ben 20 yaş küçükler ile ilgileniyorum çokta iyi oluyor.
Onlarda aşırı memnun.
20lik dedim 21 ustu cahal
Akıllı ve olgun
Olur olur da bu yastan sonra torun mu seviceksin teyzecigim😃😃😃
Ay yok cuk sevevegim torunum
Aman dikkat et opeken falan takma dislerin dusmesin😅
Hepsi Isvec implanti, kaliteeee
😂😂desene icine de masraf etmissin teyze helal olsun valla artik disa yaptigin masrafi dusunemiyorum😂
Ay lutfen kendi porsuk bedenini benimkiule karistirma! Ben 3 yasimdan beri fitness yapiyorum sisko
🤣🤣🤣Allah ta seni guldursun emi sesli guldum sayende🤣🤣🤣hic te bile porsuk gormemissin sen daga gayet fit baklavali adonisli mermer gibiyim hem de🤣
Cumlemizi insAllah😂😂 ooo yastaa heeee olgun citirlardan misin sendeeee
Kizlar olgun seviyor diye yasimi buyuk yazdirdim o yuzd3n yani😂😂😂
Aaa tabi canım hahahhaa gercek yas kac 41?🤣
Hic te bile daha 30um ben hem gorsen en fazla 27 dersin😊😇 gencligimi spora ve saglikli beslenmeye borcluyum dermisim😃😃sahi sen kacsin yazilarindan 30lu yas intibasi biraktin zihnimde😄
Sjsjsjjsjswjwjsj tam kac otuz
Duz otuzz😊😊siz kucuk hanim😉😉
Ne kas goz yapiyon biraderrrr
Kas goz yapma ben senin bildigin hatunlardan degilim diyosun di mi😆😆
Ben olayımmı ben ben 26 yaşındayım taş gibi çıtır delikanlıyım djfjdsf
Hmm olabilir bak 20likkkkk😜
Konuşalımmı😂
Cik bakim hajjaha
Çkıktım
Niye gizleniyon lan
Niyeki
Sor diye sjshshss
konuşmıcaksak gizlenicem
Gizl3n
Neden istemedin :D
Uykum geldi
Ne, yaw ne alaka :D sen harbiden 58 yaşındamısın pek inanamadım
Evet
Tamam konuşalım
No
Tamam
Teyze yaşıtların mezar seçiyo var git işine hahahahaaj
🤣🤣
Nenecim torunlarına git börek falan yap öyle orantısızca şeymi olur
Seni torunum olarak aliyim mi nufusuma? Nufus dedim bak koynuma demedim
Olurda devamlı okuldan bahsetmeszen sevinirim bu aralar acayip başımı ağrıtıyor
Adam gibi dersini yaparsan abhsetmem agzina borekleri tikarim torunum
Canım nenem
Oyyss
Nenesinin guluu
Nenemm
Torunum
Yaş önemli tabi ama sevgi daha öndeyse gerisi teferruattır
Ne kadar hanim bir beyfendi
Eğer güzel bakımlı beden de iyi ise olabilir bir ihtimal
Erkeklerin var senin neden olmasın
Hangileri, yazda gorsunler tapulu malim olduklarini.
Olabilir neden olmasın yeterki paran olsun
Ama yoksa🥺
Olamaz teyzem
Neden yigidim
bize ne ayol istediğini sev
https://youtu.be/ZGXFH5jkE6o?feature=shared
Abla sakin ol menopoza mı girdin ne
Kim bu edepsiz aa
Taş değil fosil mübarek.
ay kiskancccc
Benim hayalimdeki hatun:)
uffffff
Trolle kanka, caktirma:)
eheheheh
Benim gibi kart çıtır var işte 🤪🤪🤪
Koraycim seni bir tutamam comezlerle
Allah razı olsun bebişim 😎
Hepimizden ins😆
İstemeye ne zaman geliyosunuz beni 🤪
daha yasin genc, buyumen laizm az polislik mi yapican bizi
Kaçarım bebiş
Üfff aski icin kacan erko karizmasi🥵
🤣🤣🤣🤣🤣
Kalbin dayanmaz o heyecana
senin ki dayaniyorsa bizim ki kesinlikle dayanr
58 yaşındaki biri 20. likle yapamaz
yapar
25 yaşındayken 55 yasinda biriyle yapmistim tercubem var yani kadın az kalsın ölüyordu zor kurtuldu
HAHAAHAHHHA MK hic guelecegi yoktu yav midesiz
Kadin tas gibiydi yani yasi 55 ama kiz gibi
Agzinin tadini biliyon
zevk senin niye olmasın😀😀
doktor bey cansiniz
sizde oylesiniz hanfendicim
Olur neden olmasın
bencede
Otuzda değil 20 ateş seni çagiriyooo
aynn 30 yasli yasima
Kocadim galiba
salcalikalci jbdjfsfsndn
Srekinpenisi mi 🤣🤣🤣 seni kınıyorum nine
niey ayol sende cuk yok mu
O konulara hiç girme bu ara çok çelişiyoz kendisiyle
hazir misiniz sayin olcular ucusa geciyrouz
Hulk ile dişi shrek evlenirse çocuğu kim olur
shrek hulki oldurur
İkiside yeşil sonuçta ama shrekin pembik olmasıni bekleme açık yeşildir 🤣🤣🤣
karadan iyidir yahu
Doğa sever gençlere yaklaş
hic sevmem iiiy vegan megan cikarlar simdi birde
Başka türlü sadece Hulk kaliyo ablacim
shrek tek parmagiyla yer hulki
Mevzu o değil biliyosun
hayir o
Mevzu Shrek ile Hulku sevistirmekse yani BİM poşeti şart.
kocam gey olamaz lutfen aa
Bu siteyi sadece troll için kullanan bir eleman
ohaaa😱😱😱Einstein ile bir baglantin var mi?/😲
Var bende insanım o da
yanlis cevap
kimisi genç sever bişi diyemeyiz😂😂
Ciz biz citttirrrr
Ya kes Allahın lahmacunu
Baska yerde bos yap hadi
ağalama yatağıma gel haydi
Domalmayi ozledin demek
sen özledin
Sen
Seni bir severim
Sana bir biskrem veririm
Olur verrr
Bruh
Seni görmek lazım bebeğim
seni gorek once yavrum
Olurrr
Olgunsun yani ben de 23 yaşındayım olgunu çok seviyorum ben ya
Aa oyle mi canım citirmissin da
çıtırım bebeğim tam sana göreyim
Bide goreydik karar verirdik
Olur
🤣 🤣 🤣 Hiç inanmadım
aaaaa neden
6. Hissim öyle dedi inanma dedi
kiskanma citirlari
Yok kız ne kıskanacam 🤣🤣gerçek olduğunu var sayarsam hatta bundan memnun olurum
KJBKJBSBKKBDFSHJBHJDFSDFBSBDF pis milfci yasinin karilairni sev ulen
Tamam bak tamda onu dedim 🤣🤣
ama sen 35-45sin yani moruksun
Evet ama kusura bakmasınlar milf ayağına yaşlı birine de bakmam
lan sne kendin yaslisin abi
🤣 Tamam kızım ben yaşımı inkar etmiyorum ama 58 de değilim
olm sus
🤣 🤣 Dediklerimi tersten anlıyor gibi bir his var
anlatim bozuklugun var amca senin😂😂
Aman hiç üstüne alma suçu 🤣
ne sucum gunaaam var benim hakim bey
İnsan olarak doğmakla günah işlemişiz 🤣
hayvan olarak dogup ciplak mi gezeydik ayol ne karimiz ne kocmaiz belli olurdu😱
🤣 🤣 İçin fesat yaa ilk aklına gelen bunu yani
ahahhahah yoo ben telepati yaptim🤣
Yaa bırak 🤣 hemen aklın fikrin şeye gitti işte sapık
ay host ustume iyilk saglik uiftirada hazir ciks ciks
🤣 Ahaa bak nasılda o kibar kız gitti bak
host dedim yani kucu kucu host degil 2 noktali o ile
🤣 🤣 Ben bana iftiracı dediğin için demiştim zaten
eee yalan soyleyeen iftira atana oyle delrer ehehhee
🤣 🤣 Tamam hadi bak kibar nazik biri olarak suçu üstüme alıyorum
ahahahah hatali olduugn icin aliyorsun sucu ustune
🤣 🤣 Yok zmandan yana sıkıntı var yoksa hayatta almam
Ben seni ustune cocugun uglmer geverim uleeeeen haahaayt
Bak böyle diyinvce bir hoşuma gitmedi değil 🤣🤣🤣🤣
Ahhaahhahq niye. Yazdigimi anladin mi da🤣
Anlama dersen anlamam 🤣🤣
Anla diye diyoruz🤣
Tamam, işte çok anlayışı bir dayı mı oluyorum ben 🤣
Kafasi calisan bir amcasin sen sjebwhss
Sağol 🤣🤣 bende iltifat edecem sana ama korkuyorum
Korkanin cocugu olmaz🤫
🤣 🤣 Nadir rast gelinen zeki kız
Uremem lazim dogru diyorsun. Bu dunyanin zeki insanlara ihtiyaci var😈
🤣 🤣 🤣 Eşeyli mi eşeysiz mi
Eseyli bdnss
🤣 🤣 🤣 Benim ben aynı kişi
Neey hahahaha
🤣 🤣 🤣 Güzel ama zekice
Abi sen turkce bilmek?
Yarım yamalak Türkçeyi türkler bilmiyor işte
Sen turk olmadigin icin normal
Kimim ben
Kimsin sen
Sen niye bana gıcık oldun durduk yere
Abi kimdin ki? Vallaha hatirliyamadim
Tanışmıyoruz ki hatırlamaman normal
Ee ozmn niye diyon dusman oldun falan
Düşman demedim kız gıcık oldun gibi geldi
He ist3 dhshhs yok olmadim
🤣 🤣 İyi bak bana öyle geldi demek çıtır seven teyze
He🤣🤣
milf severler için müthiş seçeneksin sen ablam off
ama sen yaslisin ztn ablam dilf olmussun🥹
yaşım daha küçük gerçekten 58 yaşında olduğuna emin olsam kaçırmazdım seni. Bam bam bam
HAHAHAHAHAH TERBIYESIZ utanmiyor muusn ninen yasinda ki birisine boyle konusmaya
senin yaşatacağın zevklerin yanında hiçbir şey değil bunlar yavrum. Hayal ettiriyorsun sadece
seni biskrem
sakin ol bebeğim deneyimini yaşamak istiyorum hepsi bu. Hem bunu sende istiyorsun. Cebelleşme bu kadar
Biskrem sevmez misin, ozmn ikram yr
seni severim ben çılgın maturem
Sjdjsjsjjsjsjssjsjss
Seninki dizine sarkmis
Olur yahu neden olmasin😂
Mihrap yerinde ise hiç bir şey engel değildir.
Zenginsen olur abla neden olmasın.
Ne yani tokuz diye menüye bakmıcaz mı 😂😂
Bakamazsin!!
Seni hiç alakadat etmez cınımmm
Eder
Etmez tartismayalim. parçalarim
Eder. Tartisma gebertirim
Ayip
Kesinlikle cınımmm
18 lik bulman lazım
Bebek o daha
Olur olur dert etme
Icime dert ettim
Dert etmee burada herkese yetecek kadar var
Ozmn nede... niye.. bekarsin..🥺
50lik arıyordum bulamadım 😂
Demek ki herkese yetecek kadar yokmus😏💅🏻
Varmış işte bak aranan kan bulundu 😂
Ay hanginize varsam. Kim en sahsahli dugunu yapicak 😱
Ben seni şaha kaldırırım. Sen yaz 😀
Kilom katar altin isterim
Yok
Ozmn karida yok
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥..
👩🚒👩🚒
💕💕
Pozi yapayim 🥰🥰🌹
O ne kiz
Ask seranatlari gisss
Heee yap asko😍
Çok haklısın valla
merci sekerim hak verenlerin cok olsun
Doğruya doğru demek lazım
muqq
Olabilir 🤣🤣
🤣🤣
tamam teyzecim
ay sen yaslisin ama yha
Halal olsun teyzem e
eyv askom
Aşkom mu 🤭
🥹
👉👈
🏃♀️
olmaz olur mu aq
dimi aqqqq
koy valla
sana koymam bebegim
e o zaman ben sana mı
vazgectim koyairm sana baskasi sandim snei
kimim ki ben
Onu sen soylicen
hahaha daha şimdiden şeyapıyorsun 🤣
söylesem kesin koyarsın
Soylede koyayaim beeeh. Hem sen rahatla hem ben😋
geliyorum aç
Ac hadi tas oldu beklemekten
geldim ya ya, beddua etme de
eee hadi
Eee hani
diğer soruna da geldim o kadar
Oha aq o kdr kisiyi takip ediyon bu osleri gizliden mi yurutuyon puh sana
🤣 bu şlerde gözüm yok ki benim
Ahahahahah tabi canım
sen de bu tecrübe ile inanmıyorsun ya, burası kafa dağıtma mekanım benim 😜 günaydın
Tunaydin🤣
Kafa mi baska bir sey dahitma mekanin mi🤣🤣
kafa kafa 🤣
o değil de hocam saygılar 😂
sevgiler evladim
her yerdesin valla
o değil de sen dr musun 🙄
ne her yerdeyim be aa ustume iyilik saglik.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
..
.
.
.
.
.
. tabiki degilim
gizli yorumumu görünce dedim oluyoruz 😂
ne oluyoz
benim hatlar karıştı, sorry
hadi len
Paran varsa neden olmasın
Çok boş birisin nicke bak
Çekicigi cagiriyorum hemen senin icin
Taş gibi isen resmini koy profiline bakalım
seni begenmedim Idruuus
Bana kurban ol teyze sana kalmadık yani düşmedik o kadar
40 yil once lazelere yok etttigim kil bile olmaazsin sne ayol kupek
Köpek benim bokum bile senden daha güzel dır eminim
ahahah gizlenmis bizim idris bide namis boklayici kuru bokum senden daha degerli it. ay neyse nesemi bozamicam snein icin kuc kucu
Aynen aynen teyze haklısın ya sensin aslan teyzem
ay dokunmus ickmis gizlidne uhuhuh neyde usak babay
Cansın teyze yolun açık olsun
eyv bebegim optum
Benim anca ayakkabı mı öpersin altını oda
tasmani unut musum sakin ol taktim kemiginide verdim kolem pardon koepgim
Beli sen köle arıyorsun değil mi
Yaşına hürmetim var o yüzden sakin klamaya çalışıyorum ama zortlama teyze
yo sen varsin ya
zortlayan ketcap idris
Sen bi özel gel
Bak var miyim yok muyum