Bana yardım eder misiniz düşüncenizi ve sizin böyle bi durum için de yapacağınız şeyi merak ediyorum?

herkese iyi pazarlar öncelikle benim için eski olmayan her zaman olan bir durum ama artık çıkmazdayım ve birilerinden fikir almam gerekiyor erkek arkadaşım garip biri uyuduğuma inanmaz bi kere akşam 6 da uyuyup gece 12 de uyandım ona yazdım bana trip atmaya başladı inanmadı ve eve birilerini attığımı düşündü sonra evde abimleyim annem anneanneme gitti ve abime bakıyorum grip olmuştu çünkü her neyse bu uyuduğum günün üstünden 1 hafta geçti ve biz 1 haftadır konuşmuyorduk abime baktığım gün bana konuşmak istemiyorum seninle kanıtla bana uyuduğunu her istediğini yaparım dedi ama ben defalarca ona kanıtladım 3-4 kez video çektim annemle gizli gizli konuşurken ablamlada abime yazdım uyuduğumu söylesin diye her neyse abime baktığım gün bana öyle dedi ve benimde canım sıkıldı evde abim yatıyor hasta bende napsam dedim biraz makyaj yapım dedim ve yaptım sevgilime attım ben yine trip yedim abine mi süsleniyorsun eve at kimi atıyorsan zaten borsa kaplanı mı ne onu destekliyor paranoyaktı iyice oldu benimle öyle konuştu ve ayrılıyorum senden dedi bende o gün kuaföre tek gittim bi gün barışırsak inanmaz diye tek olduğumu kanıtlamak için video da çektim yolda ben yine trip yedim ve ben artık barışıp barışmamak istediğimi bilmiyorum bunları yaşamak istemiyorum onu seviyorum ama olmuyor böyle ilişkiyi zıkkım ediyor böyle yaparak siz yapardınız ben artık bilmiyorum ne yapacağımı her dk kanıtla kanıtla diyor kanıtlıyorum ona da inanmıyor ailem artık uyuduğum günü bile konuşmuyor igrah geldi herkese

Bana yardım eder misiniz düşüncenizi ve sizin böyle bi durum için de yapacağınız şeyi merak ediyorum?