Karşı taraf aslında beni çok seven biri ama benim gözümde sevgi mesajlaşmak ya da telefonda konuşmak değil yan yana olmak bence (ayrılmak istediğimi söyledim dürüst oldum her şeyi baştan sona anlattım fakat bana sen or@spu demeye başladı ağzına gelen tüm küfürü etti
işte benim si@lahım var bu bir bahane yanında birini görürsem ikinizi de sakat bırakırım falan demeler ) her şey geçiyorum sevgi konusunda ya da bir s&gara almaya parası yetin bir çiçek almaya da yeter diye düşünüyorum ya da ufacık bir şeyle mutlu etmek gibi ama bunların hiçbirisi yok ve çok kıskanç saçlarımı kestirsem neden kim için kestirdin ruj sürsem kim için yaptın krize giriyor (mont almıştım ona bile laf yaptı montun neden kısa (açık bir yerim olmamasına rağmen bu kıyafet neden böyle diyor ama açık olan hiçbir yer yok yani sadece bana karışmaktan ibaret özgürlüğümü elimden almış gibi hissediyorum ve bu davranışları artık beni bunalttı (sessiz bir yerde konuşsam kim var yanında konusmuyosun diyor kim katlanır ki buna ama yine de bu saygısızlığı hak etmedim bence hemen kimi buldun diyor hiç ihanet etmemişken sizce yanlış mı yapıyorum ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Endişe etme havlayan köpek ısırmaz. Doğruyu söyle hiç onu aldattın mı? Özellikle yılbaşında
Hayır aldatmadım. Aksine her şeyimden haberi olan telefonuma kadar bakan birisi tüm sosyal hesabım da ondaydı
Emin misin itiraf et aldattın değil mi? Kimse duymaz endişen olmasın
Kardeşim iyi misin
😂😂ne swçmalıyorsun
Bu devirde kaçamak yapmayan yoktur. Her kadın kaçamak yapmıştır yapmadım diyen yalan söyler
Düzgün efendi çocuklar dururken böyle tiplerle ile beraber olursanız hic bir zaman huzur mutluluk bulamazsınız
Böyle kekoları buluyorsunuz sonra kadın cinayetleri niye oluyor diye tüm erkeklere laf ediyosunuz
Gerçekten günümüzdeki kadınlar aptallar
İyi yapmışsın ayrılmakla
Yazık üzücü