Birine biseyler hissettim acildim sonra bi şekilde kandırdı birlikte olduk meğersem mesajlarımı arkadaşlarına okuyormuş hepimiz aynı yerde yaşıyoruz sürekli onları görüyorum sonra birdaha görüşmek istemedi zaten beni rezil etti 2 ay kadar oldu ama bu durumu atlatamiyorum neyse diyorum Allaha havale ediyorum sonra bi anda aklıma geliyor çok zoruma gidiyor beni herkesin içinde rezil etti konuşmak istediğimde hiç umursamadı umrunda bile değil çevresindeki arkadaşları biliyor bu insanlar beni görüyor unutamiyorum sağlam bi kara büyü yaptirmak istiyorum kizlar siz olsaniz ne yapardiniz o kadar vicdanlı bi insanım ki bunu bile yapmaya cesaret edemiyorum siz olsaniz ne yapardiniz beni çok kötü bi duruma düşürüp çöp gibi umursamadi
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ahaha komik ya :D oysaki erkeklerin klasik halidir s. ktigi her kızın özelini ifşa ederler.. mının rengini altında nasıl kıvrandıgını agzına nasıl aldıgını vs herseyi ballandıra ballandıra anlatırlar.. işte zina esas budur birinin cinsel hayatını ortaya cıkarıp onu geri dönüşümsüz rezil etmek.. zor bişey seçmişsin sonucunada katlanıcan zira kötülüğe kötülükle karsı verirsen kötüden farkın kalmaz
Bütün erkekler böyleyse yazık gerçekten hepsine de
Bütün erkekler öyle değil seerefssszz olan senin gibiler oluyor iste
ben zina etmedim henüz zaten benim gibi temiz erkegide hak etmiyorsun artık ;)
40 yasında zina etmemiş olamazsın
@Nanana12t hayal kırıklıgına mı ugradın?
Yooo😂
@Nanana12t alsana beni tertemiz erkegim böylesini bulamazsın bu devirde :D
Hahah hangi devirde vardı ki 😂😂
@Nanana12t küçümsüyon demek tamam o zaman bende baskasına giderim :p
Havale et arkadas ceversine takilma gorsende yasamadik gibi devam et ki unutul unutuldukca hatirlanmazsin.
kısmet bağlama büyüsü yap arkadaşım söyledi penis kendi etrafında dönerek düğüm oluşturuyormuş böylece bir başkasına sana yaptıklarını yapamaz bu iyi bir şey
Nasıl yani kendi etrafında dönerek düğüm oluşturuyor derken
puahaha saçmalıgın daniskası
@Tombikyanakyiyici sen öyle san ne büyüler var bi akrabamin bahçesinden orası bağlanmış bebek çıktı yıllarca çocukları olmuyordu
Allah isterse büyü zarar verir istemezse hiç birsey olmaz ayrıca kurana göre büyü el çabuklugu sihir manupulasyon gibi seylerdir böyle mistik inanclar batıl (pagan) inanctır kuranda yeri yok nas ve felak büyü çözülsün diye mi indi uyutuyolar milleti çünkü hocalar büyü çözcek birileri büyü yapcak olan milletin moneylara olcak :D
Sende onu umursama onsu da hayatına devam ettirdiğini göster 😇😇
Nasıl yapiyim rezil oldum arkadaşları biliyor aynı yerdeyiz o umrumda değil ama yaptıkları çok zoruma gidiyor
Gözünün içine şoka şoka ne kaybettiğini histir sanki o olaca kalmamışım gibi bak bakalım öyle yaptı çünkü seni incitmek istiyor sen ona incinmedigini göster ayakta oldunu göster ve ona en ufak bir deyer vermediğini goster
Yapma boş ver
Acilinca ne cevap vermişti sana
Olumlu davrandi sonrasında herkese anlatiyormus herkes öğrendikten sonra arkadaşı oradayken konuşmak istedim tersledi git burdan dedi
Ben de benzerini yasadim konuşuyorduk ara sira yazıyordu çok nadir aklına gelirsem acildim işte cevap vermedi sonra yok bende senden hoşlanıyorum seni görmek çok istiyorum hadi görüşelim lütfen görüşelim görüşme günü geliyor unutuyor vs en son görüşecektik birden ben sana bir şey hissetmiyorum görüşmesek daha iyi olur ben insan kullanmam hiiiç! likle övünen biri segişim falan e o zaman niye onları yazdın dedim eski sevgilimle ilgili dedi dinlemek istemezsin dedi daha önce de gel beraber uyuyalım vs yazıyordu sinir oluyordum bilmiyorum eminim benimle amacı seninki gibi birseydi çok kırıldım
kızlar cok saf harbiden erkeklerde cok şere. fsiz
@Tombikyanakyiyici adamın serefsiz olduğu belliydi en başından belki değişir görüşsek diye düşündüm hep ne biliyim en azindan görüşmedim bir şey olmadı ama gene de gururuma dokundu
Sen onunla kurtulduğuna bak. Gör bak beterin beteri var benim başıma geldi herkes biliyor ve aynı yerde yasiyoruz
Aynısının laciverti bu da. Benimkinin söylemediği ne belli. Eski üni arkadaşım. Of bilmiyorum çok takılıyorum ben de gururuma dokundu bunların hepsini adam tutup dovdursek anca rahatlarz
Aynen vallahi gözümün önünde başına bisey gelicek rezil olucak ancak öyle yoksa insan yediremiyor kendine benim daha kötü
yahu kimse kimseyi değiştiremez zaten sizin için değişecek bir insanda insan değildir mesela ben neden kendimi sevgilime göre değiştireyim? bu benim açımdan bana haksızlık değil mi bir kere? insanlar birbirini oldugu gibi sevmeli eğer istediginiz gibi biri değilseniz bilerek hataya düşüyorsunuzki aklınız yerinize duygularınızı seciyorsunuz ve aklınızı o kişiye emanet ediyorsunuz bu durumda sizi yerden yere vurmakta haklılar çünkü kendi aklını seçmeyene kimse akıl vermez.. gerçek anlamda dürüst size kötülük düşünmeyecek insanlar cok nadirdir öyleside 100 binde birdir yani..
Çok haklısın… inan ben de sinir oldum tanımamama rağmen
valla sizin değişeceğinizide hiç sanmam Şu an o kişileri elde edemediğiniz için kızıyorsunuz sadece bu yüzdende burunları sürtsün istiyorsunuz eğer size geri dönecek olsalar herseyi unutup devam edeceksiniz.. işte insanın saçma sapan doğası budur..
@Tombikyanakyiyici değişmekten kastım şu şimdi bir insanla amacın ilk başta farklıyken tanıdıkça sevemez misin? Boyle bir şey olur belki diye düşündüm…
@Tombikyanakyiyici her şeyi unutmam mümkün değil gururuma aşırı dokundu
Büyüyü yapiyim mi sence sağlam büyücüler var gercekten
Sana döner bir şey olur da saçma işlerle uğraşma bence
büyü yapanda yaptıran ahiretini yakar belkide o büyü o çocugu tutmazda sana döner seni veya dogacak cocugunu etkiler sonucta negatif enerji ister misin böyle seyler?
@Tombikyanakyiyici he he o kadar büyü yapiliyor tutuyor bii benimki bana donucek 😃
bak şimdi insanlar enerjiyi çok hesaba katmıyor yasarken çünkü beyin herseyi madde olarak ceviriyor ama aslında hersey titreşim ve frekanstır.. senin geçmişinde atalarının yaptıgı günahı hatayı onlar çekmemişse senin çekme ihtimalin vardır aynı sekilde atalarının yaptıgı iyiliğin yine sana yansıması vardır ki bazen hayret ederiz insanlar o kadar kötüdürki buna ragmen iyi seyler gelir basına ya da insanlar melek gibidir ama hep kötü seyler gelir basına gibi... gelecekte pişman olabileceğin birseye bulasma çünkü yarın sinirin geçince vicdanınla basbasa kalıcan ve vicdan adamı yiyip bitirir
Tutması değil ki mesele sonuçta aklına gelir hep iyi bir şey değil
neyse bu konu uzarda uzar.. canın sıkılırsa bunalıma girersen yaz bana yardımcı olurum ;) iyi aksamlar
Yap en kötu büyüyu yap
Dimi hakediyor
Vay be böyle Kızlar kaldımı ya 😂istek atsam?
Böyle kizlar kaldimi derken?
Güvenilir ve vicdanı açıdan
Onlarda istiyor sende
Nasıl yani
Arkadaşları ne dedi snaa
Bana bisey söylemediler hepsi biliyor konuşmak için yanına gittim onlarda oradaydı git burdan dedi sonrasında öğrendim ki zaten bütün arkadaşları msjlari okuyormuş:(
Off çok kötü
Bakiremiydin