İntikam alır mıydınız?

Okuduğunuz şehirde son paranızla ev tutsanız ev pislik içinde olmasına rağmen kabul deyip ücreti verip girseniz sonra ev sahibi sürekli borç istese sizde hayır diyemediginiz için verseniz bir zaman sonra sürekli kilidi olmayan evine dalıp g. tlerinu sileceği tuvalet kağıdına kadar isteseler rahatsız etseler ve sonra beş kuruşun kalmayınca gecenin ikisinde kapıya tekme atıp apartındakileri de arkasına alıp eve baskın atıp bir bahane ile hesap sormaya çalışsa sen de alttan almayınca istediği üstünlüğü alamayınca valizini topla git dese valizi toplandıktan sonra tartışma uzayınca teke tek gel aşağı deyip aşağıda 3 kişi dalıp yere düşürüp yıpratıp sonra tek kendi üstüne saldırsa sen geri cekildikce gitmesini söyledikçe vurmaya uğraşsa sonra iki üç direk sağ sol kroseyle mala cevirsen bu sefer can tehlikenin de olduğunu düşünüp üstüne daha vurmayıp sadece bak git abi deseniz ve o da hıncını alamayıp daha üstüne gelse ve sonra kavga bitse s. git bida karşıma çıkma vb dese valize tekme falan atsa sonra gecenin ucunde arkadaşının yanına gidip yerleştim sonra gözün mor sis halde uyumadan dus alıp okula gitsen ve arkadaşınla günlerce bu konuyu konuşup intikam ateşiyle kavrulsan ama elinden bir şey gelmese ve sonra evine dönsen okulla ilişkin bitse. Ben bunları yaşadım. Bu durumda kalsanız sonrası için ne yapardınız? Yeterince fiziken madden güçlenip tuzağa düşürüp gafil avlayıp kemiklerini kırmak mı yoksa sineye çekmek mi bu konu benim için önemli lütfen ciddi cevaplar verin arkadaşlar? Bu onur meselesi.

İntikam alır mıydınız?