Ya da hiç intikam aldınız mı? Aldıysanız karşı taraf ne gibi bir kazık attı ve siz hamle olarak ne yaptınız?

Ya da hiç intikam aldınız mı? Aldıysanız karşı taraf ne gibi bir kazık attı ve siz hamle olarak ne yaptınız?

İntikam mı?
Boşa zaman harcayarak sadece ego mu tatmin etmek için boşa zaman harcamam.
Bu yaşadığım zaman bir daha gelmeyecekse neden?
Hayatımı güzel yapacak olan benim , aynı çekilmez yapan da ben olduğum gibi.
O nedenle dolu dolu geçirmek her zaman tercih ettiğim tek şey.
Bırakın bana inanmasınlar, hiç ama hiç guvenmesinler.
Ben kaybetmem , onlar ayaklarına gelen şansı teperler.
Gerek yok.
Cevap
4Cevap
Aldım. Yine o noktaya gelsem daha beterinide yaparım..
Beynimin kıvrımlarını intikam için harcayamam en güzel intikam yok saymaktir
Eski sevgilim beni dolandırmış bu soruyu görünce fark ettim
Benden para alıp eski sevgilisiyle yemiş. Ayrıca alacağı miktarı falan da konuşmuşlar aralarında. Benle beraberken onunlaymış ve herif bunu biliyor, ortak iş. Her şeyi de tek seferlik fotoğraf hâlinde atmıştı ayrıldıktan sonra ama bir yıl olacak neredeyse, ben nasıl fark etmedim
Valla napim, soruyu görünce fark ettim dolandırıldığımı. Bu saatten sonra da ne diyeyim, ne hâli varsa görsün. Benden uzak Allah'a yakın
Onun dışında da bi şey yapmadım o zaman. Ağır bi döneme girdim kendime gelemedim ama iyiyim şimdi, şükür
Evet aslında çok haklısında o zaman çok zordu, bilmiyorum. Hazmededim böyle bi şeyi ve iki sene boyunca bunu yapmışlar, her şeyde planlıymış zaten, hiçbir şey anlayamadım. Umarım dediğin gibi olur ama ben mutluyum şu an. Yine de bi şeyini görmek istiyorum galiba. Pişmanlık, hâlin hâl olmadığı bir durum falan...
Ciddi düşünüyorduk ki, bi ara nişan kıyafeti baktık hatta. Ama dediğin gibi, şükür ki giymek ona nasip olmadı
Ben lisedeyken bi çocuk vardı, sevmiyodum ama cikiyoduk. 6 ay kadar böyle bi ilişkimiz oldu. Sonrasında çocuk beni her yerden engelledi wp kaldı sadece. Benim de fake hesaplarım var işte boş durur muyum baktım tek beni engellemiş çıkartmış her yerden. Sordum bütün kızları çıkardığını işte bana bisey kanıtlamak zorunda olmadığını bana değer verdiğini konusmay devam etmek istediğini vs söyledi. Ben de ss alıp işte aynen bütün kızları, yalan söyleyen insanla işim olmaz bu hayatta ne kaybedersen yalancilgindankaybedersin bu saatten sonra seninle tek kelime daha konusmiycam deyip engelledim. 2 ay sonra çocuk her yerden engeli kaldırmış. Mesajlar dm kutusuna düşünce gördüm. Bi sayfasına bakıyım napiyon diye çocuğun biyosunda 2 yıl öncesine ait tarih vardı. Arşivlendiği fotoğrafları koymuş. Çocuk nisanlanmisti. Artık sevgilisiyle nolduysa o 6 aylık süreçte beni yara bandı niyetine kullanmış, barışınca da beni bi kenara itmisti. Ve ben bu çocuğa güvenmeye alışmaya başlamıştım. Bu olaydan sonra uzun süre hiçbir erkeğe guvenemedim ben. Kim yakın dursa samimiyetinden suphelendim. Her yazana brocum deyip geçiştirdim. Ve aliskanlik oldu bi yerden sonra hem yalnızlık hem guvensizlik duygusu. şu an evliler ve 1 çocukları var. Ben de hiçbir şey yapmadım. Ama içimde bisey yok. Tek pişmanlığım, bi arkadaşım bu çocukla konuşmalarımızı gördüğünde bana sevgilisinden ayrılmış seninle oyalaniyor dediğinde ona inanmamak oldu. 6 ayım çöp oldu. Ben o çocukla birsz daha fazla vakit gecirseydim, emek verseydik o ilişkiye ben eminim ki ona karşı içimde biseyler filizlenecekti. Onunla konuşmayı kestikten sonra kendimi boşlukta hissetmistim. Alışmıştım farkında olmadan. Çocuk milli futbolcuydu. Ama Şu an hatırladım bak sen meseleni anlatınca. Kaç yıl geçti üzerinden. vay bee. şu an diyorum ki ben buna mı bakmışım yaa çok tipsiz 😂😂😂 ve kısa.
Valla ne diyim verilmiş sadakamız varmış. Senin durumda kötü cidden, çok geçmiş olsun. Karaktersiz tipler yara bandı diye kullanıyor işte insanları. Gurur murur da yok bunlarda
Öyle de işte ben emek verdim 3 sene, o zoruma gidiyor
Ya da bak bi hastam vardı anlatırdı hep evleneceği kadın en yakın arkadaşıyla onu aldattigini düğününe 1 hafta kala ogrenip silahla vurmaya çalışırken arbedede kendi kolunu yaralayip içeri atılan bir hastam. Çıktıktan sonra askere gidiyor gelince simdiki eşini ona istiyorlar. Adam diyoki yıllar sonra ilk defa geçtiğimiz 2 sene önce gördüm onları. Kadın önden gidiyordu adam arkadan. Adam kadına öyle bi tekme atmış ki kadın çenesinin üzerine düşmüş. Çocukları da olmamış yiarca ve çok mutsuz. Şiddetli gecimsizligi olan bir cifte dönüşmüşlwr. Adam bakmış hicbi şey hissetmemis. Üzülmüş sadece. Ve sevinmiş iyi ki o kadın ve Adam gitmiş de hayatına simdiki eşi gelmiş, güzel güzel çocukları vermiş diye Allah a sukretmis. Oluyor böyle seyler
Harbiden daha beteri varmış. Allah korumuş bu durum daha fazla da ilerleyebilirdi ikimiz içinde. Gerçekten bunca şeyin içinde bende şükrediyorum çünkü o kızdan ayrıldıktan sonra karşıma öyle biri çıktı ki onun için canımı veririm şu an. Yarabandı olarak da kullanmıyorum, tüm benliğimle tüm benliğini sevdim aşık oldum. Her şerde hayır vardır derler, Allah beterinden korusun hepimizi, benzerini yaşayan herkese de geçmiş olsun. Hastanızın hikayesini okuyunca anladım gerçekten de hakkın yerini bulduğunu. Çok teşekkür ederim sorunuz ve son cevabınızla resmen aydınlanma yaşadım
Bi tokat yedik ama kendimize geldik misali oldu 🙂 Teşekkür ederim, bu soruyu sorduğunuz için. Nereden bilebilirdim ki siz gibi iyi kalpli birinin sorduğu bir soruyla kafamda ki tüm keşke'lerin silineceğini. Hayatınız istediğiniz gibi olsun; ömür boyu mutlu, huzurlu, sağlıklı ve sevdiklerinizle bir arada olursunuz inşallah
Allaha havale ediyorum
Almam ya hayat zaten ona en fenasını yaşatır sadece neyden geldiğini bilmez
Ben hiç uğraşmam intikam almakla kendi kaybeder.
almadım direkt silerim ugrasmam
üşenirim ben almam
Almadım
alırdım
İntikam olarak degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar