İstediği an sevgili bulsa, bizim gibi
istediği an ilgi alaka olsa şımartılsa yine şu anki abazalıkları olur muydu
İstediği an sevgili bulsa, bizim gibi
istediği an ilgi alaka olsa şımartılsa yine şu anki abazalıkları olur muydu
olmazdı :D güzel bi konuya parmak değindin ama ülkemizde büyük bi kesimin bu denli abaza olduğu gibi zerre olmayanı da var. dm kutum a4 sayfasından daha temiz ama kimselere mesaj attığımı göremezsin :D her erkek testislerine söz geçirebilse ve mühim olanın kendi olduğunu farketse ne yerli yersiz kızların bi yerleri kalkar ne de ülkecek bu kadar aç oluşumuzu alenen göstermemiş oluruz.
İnanmam
neye tam olarak :D bir sürü şey söyledim
Kimseyle mesajlaşmadığına :) 40 kişiyi takip ediyorsun
sanırım yanlış profile bakıyosun şu an :D 12 kişiyi takip ediyorum ve mesajlaştığım kimse yok. buna inanmak zor olmamalı erkeğim ben hdsflgkdf kimseler yazmaz bize
Doğru ben de yazmıyorum mesaj kutum plajdaki kum taneleri gibi :)
sen yazmıyosundur ama sana yazan çoktur :D
Evet öyle havalanıyoruz şımarıyoruz haliyle
alacağı olsun bu abazaların :D
Erkekler sadece dünyanın birkaç ülkesinde şanssız misal Türkiye... Moğolistana gitse 6 kadına 1 erkek düşüyor ve hatta evlenmesi karşılığında iş ve ev tahsis ediliyor erkeğe... Ama bize yaramaz türk kızlarının o kadar tribini yedikten sonra başka ülkelerin kadınları tarafından el bebek gül bebek ilgi görmek bizi sersemleştirebilir
Ahahahaha çok haklısın tr de erkek nüfusu fazla
Ahahaha
Cevap
2Cevap
Erkek sürekli kızlarla ilgili plan yapıyorsa onda sıkıntı vardır, Avcı olmalı kendiyle meşgul olup kadın en sonda olmalıdır :))
Tabi ki de. Ama erkekler ancak çok zengin olursa benzeri bir şey oluyor hatta onda bile olmayabilir
erkek milleti , yine olurdu
Gozleri doymuyor kiii lzmzlmx
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?