Tabi herkese değil ama belli bir tarzı olana çok yakıştırıyorum.

Tabi herkese değil ama belli bir tarzı olana çok yakıştırıyorum.

Tarz olmalarına, çekici bulunmalarına bir şey diyemem. Herkesin bakış açısı kendi doğrularına göre şekillenir ama bazı modern görünümlü pamuk şekerler, bu durumu öz güvenle oje arasında korelasyon kurarak açıklıyor, tabi bu durum da öz güvenden kastinin ne olduğuna göre şekillenmesine bağlı; görsel şebeklik öz güvenin göstergesi ise, boşuna alınıyor o serotoninler...
oldu bizim erkekler de kına yalsın tam olur. evlere şenlik. bu adamda bir tarz yok geçen de kilt mi neyse ondan giymişti (ben bu gereksiz bilgileri niye biliyorsam). sıradaki atraksiyonu ne merakla bekliyoruz
Brad pitt’in tarzı yok mu ajskks oldu o zaman ajsjs
🤣🤣💃💃💃
zaten farklı görnüyor olmak adına boyanıyor etek giyiniyor onun dışında herkes gibi takım elbise kıravat. başka ne olacak. ona bakarsan bizim türk erkeklerinde de az da olsa oje süren var bu onların tarz olduğunu göstermez. yani brad yapıyor diye o bir tarz demek değildir. ayrıca artırıyorum brad pitt yakışıklı değil. filmlerle efsaneleşti gözlerde büyüdü. bildiğin tipsiz tapnacak değiliz ya
Bir şey diyemiyorum sana sjsja neyse senin görüşün saygı duyuyorum
yorumumu beğenmediğin için teşekkür ederim saygı duymak zorunda da değilsin misyonum bu değil. bir adım geri atmam. iyi geceler
Sanada iy geceler
Cevap
10Cevap
Kendi kararları
Bana gore degil, almim alana da mani olmim..!
Yani herkesin tarzı değildir
Kadına benzemek bir alamettir
O senin dini inancın saygı duyuyorum
İnancı bir kenara bırakıp düşün erkek ve kadın aynı olamaz hangi canlıda var bu
Oje sürünce kadın olmuyorlar
Bal gibi oluyor bu kadar esnek olma istersen
Bence yanlış düşünüyorsun bu tarz oje süren iki erkek tanıdım ikiside kadına benzemiyordu ajskks ve çok yakışmıştı ikisine de
Anlatmaya çalıştım ama yakışıyor diyor o zaman çocukta doğursunlar
@Tuğçe9735 bana göre normal. Zaten yutdışında çoğu erkek yapıyor bunu. Bizim ülkemizde herşeye negatif yönüyle bakılıyor anlamıyorum
@Tuğçe9735 herkes farklı düşünüyor benim oje süren arkadaşlarım oldu gayet eğlenceli ve erkeğin dibiydiler. Bunun kadınlıkla alakası yok.
Yakışmıyor, çok itici duruyor bence.
Bir şey derdim ama neyse
Söyle söyle ajks
Yakışmıyor?
Ben çok yakıştırıyorum özellikle kumrallara
Hoş duruyor bana göre. Tabi kişisel bir şey ben beğenirim sen beğenmezsin herkesin görüşü farklı
Bana yakışır mı sence yakışıklıyım
Bilmem
Profile koy orada görürüm
Profile koyamam
çoğuna yakışmaz
Yani belli stil sahibi olanlara yakışıyor
Hayır tabiiki de
Bence yakışıyor
Hayr asla
Bana sürün ayol 💃💅
Yani bunun eşcinsellikle alakası olduğunu düşünmüyorum
Tabi ki ya