Bayılıyorum ya
Kadınlardan daha çok yakışıyor erkeklere
İnanılmaz yakışıyor
https://onedio.com/haber/oje-surmenin-bir-cinsiyete-ait-bir-sey-olmadigini-gosteren-20-unlu-erkek-727610

Bayılıyorum ya
Kadınlardan daha çok yakışıyor erkeklere
İnanılmaz yakışıyor
https://onedio.com/haber/oje-surmenin-bir-cinsiyete-ait-bir-sey-olmadigini-gosteren-20-unlu-erkek-727610

Evet yakışıyor 💅 neden bu kadar abartıyolar anlamıyorum
LGBT is loading LoL
Evet çok yakışıyor hele de bordo olanı
Cevap
22Cevap
Hayır yakışmıyorum
Hiç bir erkekte görmedim desem linçler misin 😂😂😂
seni linçlemeye dünden razı <3
doğru var öyle bişeyin
Ben yakıştırmıyorum emo ya da metalci tarzı olmadığı sürece
doğduğumda bana ne öğretildiyse o normal gelir kendi algılarımı açıp etrafa bakamam kafası:
Sırf yakıştırmıyorum dememden bunu mu çıkardın herkes seninle aynı düşünmek zorunda mı? Madem böyle bir zorunluluk olduğunu düşünüyorsun soruyu sormandaki amaç nedir?
Toplum sadece metalci ve emolarda erkeklere ojeyi normal görüyor o da siyah genelde ve sen de toplum at gözlüğüyle yaşıyorsun işte :) Hiçbir şekilde yakıştırmıyorum diyenler bile senden daha öz fikirli dwnfkjw
Geçmişte hiç kimse erkeklere küpeyi, pembe rengi, saç uzatmayı, bakım yapmasını yakıştırmazdı ama dünya yeni nesiliyle beraber toplumun çoğunluğu bunları kullanmaya başlayınca herkes normalleştirmeye başladı, işte sen de tam onlardansın. Doğduğundan beri geçmişten bugüne erkek ojesi normal görülüyor olsaydı sen de yakıştırıyor olcaktın çünkü kendi fikrin yok kendi algıların yok. Şuanda toplum, erkeklere ojeyi metalci ve emolarda normal görüyor, sen de öyle. Çünkü toplum at gözlüğü. Ama zaten bu dediklerimi fark da edemezsin.
Altı üstü yakıştırmıyorum dedim normal olmadığınıda söylemedim yakıştırmıyorum dedim benim fikrim bu niye bu kadar kastın psikolojik rahatsızlıkların mı var? Bi destek al bence
yakıştırmaman normal bulmadığından zaten ama sen bunu anlayana kadar
Doğru sen benim aklımdan geçeni benden daha iyi bilirsin değil mi sayın tanrı?
senin aklından bir şey geçmiyor ki sen toplumsun
Bana karşı linç girişiminde bulunmanın sebebinin daha çok seninle aynı fikirle olamamam olduğunu düşünüyorum ama madem sana zıt bir görüşü kabul etmeyeceksin o zaman sorusunu da sormayacaktın soracaksan saygı duy
Sence benimle aynı fikirde olan kaç kişi var şu an? Bi yorumlara bak. Düşünebilirsin ama linç değil bu, sana uzaydaki görüntünü gösterdim.
Git onlara çat madem bu kadar insan içinde neden gelip bana çattın anlamıyorum
Demin hastane de bir Tro vardı kafamı karıştırdı pust😃
tro derken
Tro. iste çok güzeldi memeleri de vardi
tro açılımı ne
Travesti lan
ya sabır
😃😃çok güzeldi kiz
Yok yahu böyle yaptıkça nerde kalıyor cinsiyet farkı? bi farkımız olsun dimi sizden:)
Erkek adam oje mi sürer sürüyorsa erkeğim demesin o ne ya öyle iğrenç
Bu ne la ciddi ciddi şimdi de oje mi sürer oldular
Yakışo ama bacım olarak cjdjdxjjd
Koreli erkeklere çok yakışıyor
bi onlar sürüyo ztn
Sonra gayler çoğaldı diye ağlıyorlar 🥹
ben ağlamıyorum
ne yakışıyor nede yakışmıyor
niye
Bence güzel durmaz.
kesinlikle yakismiyor
bok gibi 🤮🤮🤮🤮