AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
yaşa bence
Oha be evlenmeye kadar gittin
Giderim yani 3 4 yaşında adamım adamım ya kadınlar erken olgunlaşır ya sen 18 yaşındasın belki Ne bileyim evinden her iş geliyordur örnek gösteriyorum köyde büyümüşündür beni bile belki de hani cebinden çıkartırsın bilemezsin ki hani evlenmek
Ne iş yapıyorsun
İş sağlığı güvenliği uzmanıyım
Yüksek mühendislik yeni bitti.
Zengin misin
Önemli mi sence?
Beraber çalışır zenginleriz
Önemli
Paramı nokta'dan sonra emin olmadığını düşünüyorum para miktarı önemli ama yani bu konular pek şey değil ya yeterince çalışıyorum yani ki sen de zaten hani ev böyle bir evlilik falan olsa karşılıklı belki çalışırsın
Bir de hani o parayı falan bırak Senin o erkekle yattın mı yatmadı mı bilmiyorum tadına baktığın şeyi Ben tadını çoktan baktım arkadan bana kaç defa girilir biliyor musun sen erkek geçiyor arkana 2 dakika zıplıyor Tamam işte
canım cahil Abaza sübyancı herif seni kaybol pis fakir
@adeeen0 kanka mesajlarıma bakmıyorsun madem zengin arıyorsun babam müteahhit bak instaya iapatlayım sana :))
Has. tir o. r... sende siki0 p gexexwfiz hayat boyle
@İsimsizz_kullanıcıı aynen
Sana hasss puşt herif bu yüzden yalnız yaşa yalnız gbr
Erkek erkeğe derken
Gay panik dkednkejdnejs
@adeeen0 değil be.
Abi şaka yaptım ua
@adeeen0 hahahahha gay may ayıp olayo
@adeeen0 abi deme lazım olur
Burdanda yürümezsin knk
@İsimsizz_kullanıcıı beraber mi yaşıcanız yoksaa 😁
@adeeen0 yok be hahaha ben normalim gay değilim aaa
@adeeen0 sendemi 18 yaşındasın ilk defa sitede yaşıtım birini görüyom 😂😂
@adeeen0 36 yaşında adam sana yürüyor 😂
Yürümek normal sonra değil ki çocuk değil yani karşındaki 18 yaş üstünde bir kadın bitti gitti
Bende yaşıtım az görüyorum sitede ;)
Yürüsün yaa😄
@adeeen0 evet gel arkadaş olalım (sevgilim var yanlış anlama knk sitede arkadaş oluruz)
@adeeen0 :)
Lan olm avelmisin aranızda 18 yaş var kadın dediğin kız yarın kadar çocuğun olsun senin kendime alcam kızını doğduğu gibi :))
Arkadaş oluruz tabi @İsimsizz_kullanıcıı
@adeeen0 arkadaşlık at yaz istersen
Kaç olursa olsun yani yasal sınırı aşı geçiyor muyuz geçiyoruz bitti gitti Bak hala sen bu tabulardan kurtulmamışsın Önemli olan burada karşı iki kişinin yasal sınırı olan şartı taşıması gerisi iki kişinin anlaşmasına kalmış yani yaşında hiçbir önemi yok yani kadın da 60 yaşında olabilir Ben 30 yaşında olabilirim yani
Bitti gitti He öyle olsun abi @inancPazarindayiz
Arkadaşlık da isterim yazabilirim belki buluşuruz yani belki evleniriz yazılan hissenin romantik ilişkileri diye bir ders aldın mı ya da böyle bir destek aldın mı Hani yarın çok kötü oldun iyi olduğunu iddia etmiyorum da ya olabilir yani yaş farkı değil ki burada önemli olan kafa dengi
@adeeen0 nasıl istersen
Lan yürü git ya bebesi utanmıyormusun hiç ya
Ya bunları yazarken seni utansan olmaz mı yasal olarak sınırı açtığımız bir şey var mı yok gitti gitti Yani sen hani budur odur diye yorum yapmam bile Bence bu benim düşüncem o da onu düşüncesi Ben Mesela senin hangi düşünceden olduğunu tartışmıyorum bile
Tamam kızın 18 olduğunda ben 40 yaşında olcam alcam kızını o yaşta yasal sınır nede olsa
Hocam seni bilmiyorum ama ben o kızın veya işte kadının yaşayacağı erkeğin altındaki duyguları ben yaşadım kendimi hadi ordan yani Rahat ol o y***** yedim ben