- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen evlenmedim hiç ama kime 53 tane yeğenim var dediğimde ve tek anne den 11 kardeşiz dediğimde de hemen korunma moduna giriyorlar ben çocuk yapmam ona göre tanışalım diğenler oluyor zaten ilk anda soğuyorum evlilikten böyle değince tm çocuk seviyorum ama 11 tane de yapmam ki en fazla 5 tane
12 Yorumla
Soran+1 yıl11 mi masallah
- +1 yıl
Heee 😂😂😂bide en küçüğü benim
En İyi Cevaplar
+1 yılALLAH'a hamd olsun zina yapmadım yapmamda her şey usulunce evlenince herşey olur yaşım 30 çünkü zina çok kötü birşey kendi kiz kardesin düşün ya da akraba kuzenlerini düşün böyle bir kötülüğün yasanmisligini kimse kabullenemez igneyi kendine cuvaldiz baskasina batıracaksın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvar. hem tercih hemde dirayet meselesi. her bacaklarını açanla yatıp kalkmak başarı mı sayılıyor. kadınlar içinde aynı. bir başladımı istanbul-ankara otoyoluna dönüyor ortalık kıymeti yok değmez.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin kardes
Gizli Üye(30-35)+1 yılVardır ama araman lazım. Bakir oluyor yalnız, bakirelik kızda olur. Bekaretini kaybetmemiş erkek zor. Askerlik öncesi milli olmayana Elizabeth diyerek dalga geçiyorlar. 😂😂
13 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂ciddimisin ya
Cevap sahibi+1 yılÖyle 😂 araştır anlarsın😂
Soran+1 yıl🤣🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
+1 yıl30-35 yaş bakire erkek bulma şansın toprağı eseleyerek altın bulma şansın kadardir 😃
16 Yorumla
Soran+1 yılHahaha bende oyle dusunuyorum ama yorumlara baksana baya bakir olanda varmis aslinda
- +1 yıl
Hikaye hepsi 😃😃 ne bakiyon onlara kalabilsem ben kalirdim bu yaşa kadar 😃
Soran+1 yılHahaha insan hayatinin yarisina geliyor yani o yasta tabi ne zaman oluruz bilemeyiz ama maximum olarak nerdeyse yarisina gelmis oluyor bencede kalma imkanlari yok gibi ya
- +1 yıl
Yok tabi zaten hayatinun sonuna kadar niye hesap ediyosun bi süre sonra bana müsade diyor alet 😃
Soran+1 yılHahaha aynen oyle is isten gecmis oluyor sonra
- +1 yıl
Erkek milleti cok cakaldir burda burda hic yapmadim diyenler öbür soruda deli tecrübe sahibiyim der 😃😃 hep av peşindeler
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30 35 mi bakire adam mı , bakire kız kalmadı sevgilisini kocası zannediyo kızlar bakir erkeği nerden bulacan?
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklisin
+1 yıl24 Nisan itibariyle 30 yaşında olacam ve hiç cinsel manada ya da sevgililik manasında ilişkim olmadı. İlklerimi eşimle yaşamak istiyorum ama evlilik için maddi sorunları aşmaya çalışıyorum.
10 YorumlaBen varım nasıl kalabildim bende hayret ediyorum 😊
14 Yorumla
Soran+1 yılKendi tercihinmi imkaninmi olmadi
Soran+1 yılHmmm tabi dusunceler ve fikirler degisir
Analitik apiori bir onerme butun bekarlar evli degildir zaten.
Evlenmisse kalmamistir.
Kalmistir da nerden nasil bulacaksin zor iste.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğu bakir ayıp olmasın diye yapmış gibi gösteriyor 🙂
11 Yorumla
Soran+1 yılOda iyiymis😂
+1 yılhahahaha yok neden bakire denmez erkeğe bakir denir bu arada ben ilk seksimi 15 yaşında yaptım lisede sevgilimle en kötü erkek kerhaneye gitmiştir mala vurmak için :D
115 Yorumla
Soran+1 yıl😂 oha ya o yasta kiz nasil kabul etti
- +1 yıl
güven verdim ismi ege merveydi ve bide ikna kabileyetim çok yüksektir bebeğim yataktada iyi s ikiciyim daha ne olsun sekste bilgiliyim geçen burdan bi kızla tartışırken instagram da konuştuk kız azgın bakire baya ve kızı çıldırttım aşık oldu resmen hergün beni arzuluyordu 2 hafta boyunca seks ben sıkıldım o sıkılmıyordu seksten :D sonra sıktı yol verdim bide yalancıydı istanbuldayımd edi hatayda çıktı soğudum
Soran+1 yılYok artik kiz hataydan istanbulami geldi senin icin ve o sevgiline yazik olmus yinede yani simdi pismandir kesin
- +1 yıl
yok seks yapınca neden yazık olsunki istedik yaptık ne var bunda ben amerikada da yaşadım gayet çok normal bu konular oda güzel hatta zaten tekrardan oraya yerleşiceğim yakında ikincisi ise kaşmer yalan demiş s ürtük hatayda çıktı :D öğrendim bi şekilde soğudum :D yol verdim yoksa konuşurdum daha
- +1 yıl
yani siz takıyorsunuz böyle seks ten sonra pişmanlığı falan :D
Soran+1 yılYani kisiden kisiye degisir o zaman ve evet garip bir kizmis
- +1 yıl
yani seks güzeldir ben sevgililerim hepsi ile seks yaptım şu an da sevgiliik istemiyorum f uckbuddylerimle yapıyorm
Soran+1 yılIleride herkesle olmus birisiyle evlenmek istermiydin peki
- +1 yıl
evlilik düşünmüyorumki cocuk istediğim zaman zaten yaparım evlenmeye gerek yok
Soran+1 yılNasil ya neden dusunmuyorsun
- +1 yıl
çünkü ben rahatıma düşkün biriyim bide öyle kimsenin benim paramı yemesine müsade etmem bide tek kadınla devamlı seks yapamam sıkılırım :D
Soran+1 yılAsik olursan birgun bu fikrin degisir
- +1 yıl
yok değişmez emin ol bu felsefem benim lider ben olurum kadınkısmına kendimi kullandırmam
Soran+1 yılHahahaha herkes kullancak diye birsey yok seni
- +1 yıl
zaten kullandırmam işte uğraşamam ben seksime bakarım gerisini umursamam sevgililik sevmem f uckbuddy severim ama corona vakaları zirvede olduğu için ara verdim
+1 yılİki tane kuzenim var bakirler. Nerden biliyon demeyin kuzenlerimle yakınım. Kardeşten farksızlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılKalmamıştır.
Ama bakir adamlar var.
Öyleleri var da bir önemi yok bence.
cut.10 Yorumla Bakire adam olmaz bakire kadın olur :) erkek bakir olur önce soruyu düzeltsen daha iyi olur bence.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet yanlis yazmisim duzeltenler oldu yorumda
+1 yılVardır niye olmasın 30-35 yaşında bakire kadın varsa erkek de vardır
13 Yorumla
Soran+1 yılErkekler genelde duramaz o yasa kadar
- +1 yıl
Muhafakar ve dinine düşkün erkek durur
Soran+1 yılCok az ya simdi artik oyleleri yani ben hic rastlamadim o yuzden merak ettim
Çok ama çok zor bir ihtimal
Arkadaş çevresi olmamıştır maddi durumu yoktur
Ve hep elizabet takılmıştır
%1 veya 2 gibi bişey00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bakire adam kesin kalmamıştır da bakir adam kalmıştır belki.
Taksim delisi Cenk var, erkeksi lezbiyen kendisi. Belki o bakiredir.03 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşlarımın çoğu bakir niye az bakir varmış gbi lanse ediliyo ya 😂
- +1 yıl
Senin tanımlaman ahlaki bakirlik ama et ete değmiyo
- Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılO yasda hala bakirse eger zaten ondan hayır gelmez 😁😁
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn iyisi evlenmeden yapmamak eşine özel olmak ama bakirelik tek zara bakma her türlü haltı yapıp bakireyim diyen çok kız var.
110 Yorumla
Soran+1 yılCok haklisin
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlama sakın sizin yaşınız kaç ve siz hiç bir erkekle yakınlaştınız mı
Soran+1 yıl22 yasindayim ve yakinlasmadim hayir
Cevap sahibi+1 yılEn iyisini yapıyon karşına da senin gibi biri çıkar umarım
Soran+1 yılTesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin çoğu kullanıp bırakıyo ama kızları da anlamıyok kendilerini cinsel obje olarak gören kişiyle neden takılır
Soran+1 yılAynen oyle ama iste bazilari kor kutuk asik olup gozleri baska birsey gormuyolar bazilarida kendileri istiyorlar
Cevap sahibi+1 yılPeki size hiç uygunsuz bir şey teklif eden oldu mu
Soran+1 yılHayir olmadi zaten oyle bir kiz olmadigim her halukarda belli oluyor
Cevap sahibi+1 yılEn iyisi valla eğer sorun olmazsa normal arkadaş olarak konuşabilir miyiz
Gizli Üye(30-35)+1 yıl25 yaşındayım olmadım eskort gidip para vereceğime doğalından olsun daha iyi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Bakire adam kaldıysa müzeliktir. Ben bakir değilim.🙂
10 Yorumla
+1 yılTürkish bakiriyim:) hiç türk kızla ilişkim olmadı
11 Yorumla
Soran+1 yılOda iyiymis
+1 yılAh ah benim sonum öyle olacak.
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden dertlendin😂
- +1 yıl
Hayatımda bir kızın elini bile tutmadım acaba düşünüyorum da 30 35 te düzgün bir kız çıkacak mı karşıma diye iç geçtim üzüldüm sadece.
Soran+1 yılCikar ya neden cikmasin herkesin kaderinde vardir birisi bence
Aşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı. Peki bakire kadın kalmışımdır 😀
111 Yorumla
Soran+1 yılOda merak edilen bir soru aslinda😂
Soran+1 yılAma ilgi alanim degil suan😂
Soran+1 yılUmarim gelir yani😂 birsuru kizla birseyler yasamis olmasini istemezdim ama birkac tane olduysa sorun olmaz
Soran+1 yılIleride esiniz icinmi sorun yoksa kendiniz 1 tanesiyle bile olursanizmi?
Soran+1 yılHayirlisi olsun hakkinizda ne deyim
Soran+1 yılSagolun
28 yaşımdayım hâlâ bâkirim.
18 Yorumla
Soran+1 yılIhtiyac duymadinmi hic
Soran+1 yılHaklisin olabilir ama genelde tek gecelik yasayanlarda oluyor kiz arkadasa gerek kalmadan ama bosver onlari
Soran+1 yılEvet pis ortamlar zaten bosver hic bulasma
Soran+1 yılHastalikli olani bile vardir kac kisiyle beraber oluyorlar
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar mı yok mu bilmem de oran olarak kadınlardan çok olacağı kesin.
01 Yorumla
Soran+1 yılBence tam tersi ya
+1 yılne yazık ki mi diyeyim mutlu bir şekilde ben mi diyeyim bilemedim
10 YorumlaBir tane 60 yaşında amca vardı iş yerinde bakire öldü hiç evlenmedi de tabi kendisi öyle söylüyordu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bakire değil bakir derler erkeğe ama illaki vardır
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet bilmiyordum yeni ogrendim bende 😁
Soran+1 yılEvet zaten benim sorumds oydu evlenmeden bakir kalan erkekler
Belki vardır kuytu köşede
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılbakirelik standartına gore degişir
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum ama 12 sene sonra olacam o zaman sor😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Vardır...
Bakire değil bakir olacak o...10 Yorumla
+1 yılBen bakirim ahahahah😅
10 YorumlaÜlkenin yarısı temiz şu an :D
10 Yorumla
+1 yılElime kadin eli değmedi:)
10 YorumlaBen bakir bir bekarım...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılO yaştan sonra pekte bunu gözetmemek lazım.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılbu yaşta da bakir arama be tc kızı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı.
+1 yılVar öyle tipler çevremde
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılZannetmem çok zor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılYani tek tük de olsa bence illa vardır yaa
10 Yorumla Bakir'im hiç yapmadım bu zamana kadar. Evlenene kadar da yapmam diye düşünüyorum.
00 YorumlaO yaşı bilmem de ben varım:(((
12 Yorumla
Soran+1 yılKendi tercihinmi
Ben galiba :)))
12 Yorumla
Soran+1 yılIstemiyormusun yani ihtiyac duymuyormusun
Vardır tabi. Neden olmasin
10 Yorumla
+1 yılBakirim.
17 Yorumla
Soran+1 yılKendi tercihinmi
- +1 yıl
Evet. Sevdiğim kadınla evlenip onunla yaşamak istiyorum.
Soran+1 yılGuzel birsey
Soran+1 yılAma tecrubesiz olucaksin oda var
- +1 yıl
Sağol. Çok kişi öyle söyledi. Kadına git felan ama yok ya ben sevdiğime dokunmak istiyorum. Umarım sıkıntı yaşamam.
Soran+1 yılIlk bas yasayabilirsin bence ama pek sorun olacagini sanmiyorum
- +1 yıl
İnşaallah ya. Birde hanım sende çık be artık karşıma yaw :///
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yıl29 yaşındayım bakirim
10 Yorumla Ya 16 dan bozukmaya başladılar sen ne diyon 😂
10 YorumlaMuhakkak vardır neden olmasın
10 Yorumla
+1 yıl21 Yaşındayım elime kadın eli değmedi :D
10 Yorumla
+1 yılolsa nüfusuna mı alacan
00 Yorumla
+1 yılevlenmedim ama bakir değilim kusura bakma 😂😂
00 Yorumla
+1 yılOlsa öyle biri evlenmeyi düsünürmüsün?
00 Yorumla
+1 yıl24 yaşında bakirim olur mu?
00 Yorumla
+1 yılEvet vardır
20 Yorumla
+1 yılVardır ama guvenmem ek lazım
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılNapacan Koca mı yapacan kendine
00 Yorumla
+1 yılVar bizzat arkadasim
111 Yorumla
Soran+1 yılCok merak ettim cesaret falanmi edemiyor cunku erkekler genelde bukadar yil beklemez
- +1 yıl
Aslinda bende ondan farksizdim benim icinde cok gec oldu.. ama bir sekilde o asamayo gectim...
Arkadasim ise cesaret edemiyor ya da psikolojik olarak basarisiz olacaginin bilincinde boyle dusunuyor sanirim
Soran+1 yılSenin ilk tecruben nasildi sakincasi yoksa yani kotumuydu
Soran+1 yılYanlis anlamayin bu tur konular ayip degil aslinda ama cogu insan boyle baktigi icin sizde oyle anlarsaniz kusura bakmayin
- +1 yıl
Yoo gayet iyiydi bende basarisiz olucagimi dusunmustum ama tam tersine cook iyi oldugum kesinlesti yani en azindan karsi taraftan bunlari duymak guzel sey... Genelde erkekler ucretli yapar bu isleri ilk olarak ve cogu basarisiz olur bir daha da cesaret edemez o sebeple ilk iliski onemli
Soran+1 yılYani ilk bas ne yapacagini bilemezsinki hic tecruben yoksa normal o yuzden basarisiz olmak bence
- +1 yıl
Evet oyle haklisiniz... Siz neden merak ettinizki bu soruyu mesela?
Soran+1 yılCunku erkek arkadaslarimin hepsi bakir degil ve daha cok gencler bircok tanidigim ayni durumda bende merak ediyorum yani acaba tum erkeklermi boyle artik diye
- +1 yıl
Sevgilin var mı ? Erkek arkadaslarini ne yapacaksin bosver haywtinda biri var mı ona odaklan onu merak et 😒😒
Soran+1 yılSevgilim yok Şu an olursa merak ederim😂
- +1 yıl
Yazarmisin bana 😐🙄 mumkun mu
Bakir o. Kalmıştır
34 Yorumla
Soran+1 yılErkeklere bakirmi deniliyor bakire yerine?
Soran+1 yılAnladim tesekkurler
Ben bakireyim 🙂🙂🙂
10 Yorumla
+1 yılBakir adam olmasın o
10 Yorumla
+1 yılVardir
10 Yorumla
+1 yılValla değilim🥺
10 Yorumla- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026