Bu sene evli biriyle oldum hatta ilk ilişkimi yaşadım. Onların evliliğinin iğrençliğinden bahsetmeyeceğim bile çünkü kadın hep aldatılıyordu sevgililerken bile adam sürekli aldatıyordu birileriyle ve kadın üstü kapalı umursamıyordu ben öyle söyleyeyim. Evliyken de sadece benimle aldatmış söylediğine göre ki buna aldatmak da demiyor bizim yaşadığımıza da arkadaşlık diyor, çok değişik kafalar. Bu yüzden psikolojim bozuldu. Psikolog para mı da kendisinden istedim verecek.
Sizce gideyim mi psikoloğa yoksa bir de psikolog anısına gerek yok mu napayım sizce?
Sizce gideyim mi psikoloğa yoksa bir de psikolog anısına gerek yok mu napayım sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gitmelisiniz bence
İşte burada kimse anlamamış ne kadar hafife alıyorlar…
adam başta bana yarım ağız ama ben düzenimi bozamam şimdi bir de bebek var yani ilerde belki vs dedi ki belki de o zaman küslerdi. Şimdi bana çıkıp da işim var görüşmeye gelemem çok yoğun çalışıyorum vs diyor. Bana bir yemek ısmarlamayan adamın altında range Rover, kadının ayağında Prada ayakkabı var. Yaşadıkları gerçek ve samimi bir evlilik değilken bile adam çıkıp ben aldatmadım gece hayatını bırakmışım yuvamı kurmuşum kimseyle görüşmüyorum sen bana senin düzenini bozacağım dersen görüşmeyelim vs demişti. Benimle yaşadığı şeye aldatmak bile demiyor. Belki erkek yönünden açık ilişki yaşanan bir evlilik bu ki öyle gibi ama bu durumu farklı lanse edip benim aklımla oynar gibi diyalog kuramaz. İşte bunlar benim psikolojimi bozdu anlamıyorlar. İlk ilişkini o insanla yaşamakta problem yok belki ama o insanın sana davranışında problem var bunu anlamıyorlar. Ben kendisine bağlanmayayım diye bile o kadın hakkında karım annemden bile önce geliyor demişliği var bana. Bu bana söylenecek şey mi Ki yalan olduğunu anlamak da zor değil, hayatta kendi ailesinden bir tek annesi var babası vefat etmiş kardeşleri yok vs. Neyse anlayacaklarını sanmıyorum
Tek siz değil soruları görünce % 98 inin gitmesi2gerek ve yatarak tedavi olması gerek toplum için tehlike arz ediyorlar
Hiç mi etik değerlerin yok kuzum olmaz böyle kendine saygısızlık yapma
Etik değerlerim olduğu için psikolojim bozuldu zaten…
Ahahahahs belli belli
Tam olarak niye psikoloğa gideceksin onu anlamadım
Öncelikle adam ve aile ile iletimi komple kesmelisiniz, sonra uzmandan yardım alabilirsiniz.
üstüne sünger çekip unutmaktan başka çaren yok. hata etmişsin maalesef. kafaya takarsan daha çok boka sarar.
şu an kaç yaşındasın sen? adam kaç yaşında? ne zaman buna bekaretini verdin sen?
Psikologluk bir durum değil gibi.
değersizlik hissediyorum. Yeni beneği doğmuştu benle olduğunda ve ben düzenimi bozamam belki ilerde vs diyordu yarım ağız. Kullanıldığımı hissettirmedi başta. Adam ALDATMADIM diyor. Açık ilişki bu resmen. O kadın aldatıldığını bile bile evlendi. Sevgililerken adamın oteli vardı koca yaz sadece bir gün gelip kalıyordu adam istediği kadınla oluyordu sen sevgilinin oteli olsa yanında olmaz mısın sorarım? Kadının ailesi zengin adamı da babasının işlerine koşturtuyor kölrsiylr evli, adam da ticari evlilik yapmış işte bu kadar bence… yeni bebeği varken benimle oldu adam üstelik ilkim diyorum adam karısına kör kütük aşık da ben mi ayarttım? Sevgi yok bu evlilikte çok belli ama fotoğraflarda öyle değiş. Belki bebek için beraberler diye düşünüyordum yüzük de takmıyorlar çünkü. Ama kadın fotoda adamın omzuna başını yaslıyor nasıl ilişki bu
Ayrıca aşırı değersizlik hissediyorum adam bana bir yemek bile ısmarlamıyordu altında range Rover köpek gibi çalışıyor karısı 30 binlik Prada ayakkabı giyiyor
Kendi seçtiğin bir durum sana böyle hissettiriyorsa durumunu değiştir. Olan olmuş. İlaçlarla - terapi ile halledilecek bir konu değil gibi geldi bana.
Tabi bir uzman değilim.
İlaç psikiyatridir benim bahsettiğim psikolog canım, danışma yani..
Valla psikoloğu hayatta karşılaştığımız her sorunu gidip danışarak çözeceğimiz biri gibi göremiyorum ben. Sen git, yararı olursa buraya da yaz bilelim.
Hayatta karşılaştığın her sorun mı? İyi misin canım ilk cnsel ilişkimi evli bir adamla yaşamışım diyorum sen her sorun diyorsun aynen her gün de herkes bunu yaşıyor zaten
Reşit bir ansan olarak, bilerek - isteyerek yaptığım bir şeyi bir süre sonra sorun olarak görüp nasıl kurtulurum bu durumdan demek kendini bir odaya kapatıp, anahtarı denize attıktan sonra "beni kurtarın" diye bağırmaya benziyor.
Konu önemsiz ve sıradan demiyorum. Bir ilişki yaşamışsın sonra bunun yanlış olduğunu düşünmüşsün. Kötü hissetmen doğal. Hayatta kötü hissetmek, bunalmak vs. de var. Psikologluk olduğunu düşünmüyorum. Kendin bununla başa çıkabilmelisin diyorum.
Sandığın gibi değil hanımefendi… adam başta bana yarım ağız ama ben düzenimi bozamam şimdi bir de bebek var yani ilerde belki vs diyip ki belki de o zaman küslerdi. Şimdi bana çıkıp da işim bar görüşmeye gelemem çok yoğun çalışıyorum vs diyor. Bana bit yemek ısmarlamayan adamın altında range Rover, ladının ayağında Prada ayakkabı var. Yaşadıkları gerçek ve samimi bir evlilik değilken bile adam çıkıp ben aldatmadım gece hayatını bırakmışım yuvamı kurmuşum kimseyle görüşmüyorum sen be senin düzenini bozacağım dersen görüşmeyelim vs diyor. Benimle yaşadığı şeye aldatmak bile demiyor. Belki erkek yönünden açık ilişki yaşanan bit evlilik bu ki öyle ama bu durumu farklı lansettirşp benim aklımla oynar gibi diyalog kuramaz. İşte bunlar benim psikolojimi bozdu anlamıyorsun. İlk ilişkini o insanla yaşamakta problem yok ama o insanın dana davranışında problem var siz bunu anlamıyorsunuz. Brn kendisine bağlanmayayım diye bile o kafın hakkında karım annemden bile önce geliyor demişliği var bana. Ki hayatta kendi ailesinden bit tek annesi var babası vefat eymiş kardeşleri yok vs. Neyse anlayacağını sanmıyorum
Bence sen üstesinden gelirsin
Ayrıca değersizlik hissediyorum adam bana bir yemek bile ısmarlamıyordu altında range Rover köpek gibi çalışıyor karısı 30 binlik Prada ayakkabı giyiyor. Ödesin işte psikolog paramı
Bence irtibatı kes. ona dair hiçbişey kalmasın hayatında. tedaviye burdan başla. boş ver onun ne yaptığını , karısını parasını falan boş ver
Ya pardon da nasıl olcak o siz iyi misiniz? Kendimi bkaret fantezisi için kullanılmış gibi hissediyorum hatta zaten öyle farkındaysanız! İğrenç. Belki bkre olmasaydım bir defa sevişip bırakacaktı. Bit yemek bile ısmarlamadı diyorum yaşadığım travmayı düşünün. Gelir durumumuzda uçurum var. Karısına bal dök yaşa hayat yaşatırken ki sevdiğinden mi sence her neyse… bana bit yemek ısmarlamak bile çok görülüyordu
O karaktersizle irtibatta kalmaya devam edersen bunları düşünmeye ve kendini kötü hissetmeye devam edeceksin. bataklıktan bir an önce kurtulmalısın.
Kurtulamam işte ödesin bedelini ya hazmedemiyorum. O kadında ne var da onunla iğrenç. Aşık da seviyor da ondan mı evlendi o yüzden mi aldatıyor sevgiliyken de sürekli başkalarıyla aldatıyordu.
Sen daha iyi bilirsin tabi. ama bu hazımsızlık irtibatta olduğun sürece bitmez
Bana işine gelmeyince yani ben ona bağlanmayayım diye heralde “karım benim için annemden bile önce gelir” bile demişti. What? Hayatta tek ailesi annesi, babası vefat etmiş kardeşleri de yok. Şimdi bir beneği oldu işte o kadından onu da isteyerek mi yaptı Allah bilir. Kadın annesinden önce geliyormuş yersen… ne diyeceğini şaşırdı da benim çocuğumu doğurdu diyor. Ulan sen kimle evlensen kimi hamile bıraksan zaten çocuğunu o doğururdu
:) eyvah sende durum vahim. başını derde sokacaksın bence
Başını derde sokacaksın derken anlamadım?
Sadece biraz para da işini görmez , sen karısına da durumu söylersin gibime geliyor. çok dolusun
Bundan ödü kopuyorya zaten. Siz anlamıyorsunuz kadın zaten üstü kapalı müsade ediyor diyorum görmezden geliyor size inanması zor geliyor ama böyle. O kadın aldatıldığını bile bile evlendi hiçbir kadın aptal değildir. Hele ki özel üniletde okumuş yurtdışında Master yapmış zengin bir aile kızı…
Böyle bir insanla neden birlikte oldun
Başta böyle değildi çünkü
adam başta bana yarım ağız ama ben düzenimi bozamam şimdi bir de bebek var yani ilerde belki vs dedi ki belki de o zaman küslerdi. Şimdi bana çıkıp da işim var görüşmeye gelemem çok yoğun çalışıyorum vs diyor. Bana bir yemek ısmarlamayan adamın altında range Rover, kadının ayağında Prada ayakkabı var. Yaşadıkları gerçek ve samimi bir evlilik değilken bile adam çıkıp ben aldatmadım gece hayatını bırakmışım yuvamı kurmuşum kimseyle görüşmüyorum sen bana senin düzenini bozacağım dersen görüşmeyelim vs demişti. Benimle yaşadığı şeye aldatmak bile demiyor. Belki erkek yönünden açık ilişki yaşanan bir evlilik bu ki öyle gibi ama bu durumu farklı lanse edip benim aklımla oynar gibi diyalog kuramaz. İşte bunlar benim psikolojimi bozdu anlamıyorlar. İlk ilişkini o insanla yaşamakta problem yok belki ama o insanın sana davranışında problem var bunu anlamıyorlar. Ben kendisine bağlanmayayım diye bile o kadın hakkında karım annemden bile önce geliyor demişliği var bana. Bu bana söylenecek şey mi Ki yalan olduğunu anlamak da zor değil, hayatta kendi ailesinden bir tek annesi var babası vefat etmiş kardeşleri yok vs. Neyse anlayacaklarını sanmıyorum
Adamın evli olması bile seni durdurmaya yetmeliydi
gerek yok toparlarsin kendini
Neyini toparlarım adam yaşadığımıza arkadaşlık diyor aldatmadım diyor aldatmak olarak kabul etmiyor ne duygusal bişiyi ne de cnsel bişiyi. Beynim yandı
adamla ilişkini kes yeni ilişki yasa
Ayrıca değersizlik hissediyorum adam bana bit yemek ısmarlamıyordu altında range Rover köpek gibi çalışıyor karısı 30 binlik Prada ayakkabı giyiyor
Senin tavsiyeni sksinler.
Ne yaşıyorsunuz siz ya.
Ben de anlamadım canım o yüzden yardım almak istedimya
Sen nasıl bişeyin içine düşmüşün
bunu yaşayan biliyor ancak
Aynen öyle
istersen konusabiliriz bende böyle bir iliskinyasadim
Sen erkeksin kardeş benim durum daha farklı ben ilk ilişkimi yaşadım bu adamla be kendimi kullanılmış gibi hissediyorum.
değersizlik hissediyorum. Yeni beneği doğmuştu benle olduğunda ve ben düzenimi bozamam belki ilerde vs diyordu yarım ağız. Kullanıldığımı hissettirmedi başta. Adam ALDATMADIM diyor. Açık ilişki bu resmen. O kadın aldatıldığını bile bile evlendi. Sevgililerken adamın oteli vardı koca yaz sadece bir gün gelip kalıyordu adam istediği kadınla oluyordu sen sevgilinin oteli olsa yanında olmaz mısın sorarım? Kadının ailesi zengin adamı da babasının işlerine koşturtuyor kölrsiylr evli, adam da ticari evlilik yapmış işte bu kadar bence… yeni bebeği varken benimle oldu adam üstelik ilkim diyorum adam karısına kör kütük aşık da ben mi ayarttım? Sevgi yok bu evlilikte çok belli ama fotoğraflarda öyle değiş. Belki bebek için beraberler diye düşünüyordum yüzük de takmıyorlar çünkü. Ama kadın fotoda adamın omzuna başını yaslıyor nasıl ilişki bu
Bu ne ya