Bu yaz evli biriyle oldum ve üstelik benim ilkim kendisi. Onların evliliğinin iğrençliğinden bahsetmeyeceğim bile çünkü kadın hep aldatılıyordu sevgililerken bile adam sürekli aldatıyordu birileriyle ve kadın üstü kapalı umursamıyordu ben öyle söyleyeyim. Evliyken de sadece benimle aldatmış söylediğine göre ki buna aldatmak da demiyor bizim yaşadığımıza da arkadaşlık diyor, çok değişik kafalar. Bu yüzden psikolojim bozuldu. Psikolog para mı da kendisinden istedim verecek.
Sizce gideyim mi psikoloğa gerek yok mu
Sizce gideyim mi psikoloğa gerek yok mu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
sizin gibiler yüzünden insanın kimseye inanasi da gelmiyo bu nasil bi bacım
Sen o kadar toysun ki hala beni suçla. Adam ALDATMADIM diyor. Açık ilişki bu siz ayakta uyuyun. O ladın aldatıldığını bile bile evlendi. Sevgililerken adamın oteli vardı koca yaz sadece bir gün gelip kalıyordu adam istediği kadınla oluyordu sen sevgilinin oteli olsa yanında olmaz mısın sorarım? Kadının ailesi zengin adamı da babasının işlerine koşturtuyor kölrsiylr evli, adam da ticari evlilik yapmış işte bu kadar safsınız… yeni bebeği varken benimle oldu adam üstelik ilkim diyorum aynen adam karısına kör kütük aşık ama ben ayarttım aynen safoş
işte tum s@laklar birbirini bulmuş. aldatildigini bile bile evlenmek ne
he aynen he
Safsın.
tamam
haır hiçte ihtyacın yok bunu kendin için bir kaçamak say
Ne kaçamağı pardon? Kullanışmıilık hissediyorum değersizlik hissediyorum. Yeni beneği doğmuştu benle olduğunda ve ben düzenimi bozamam belki ilerde vs diyordu yarım ağız. Kullanıldığımı hissettirmedi başta. Adam ALDATMADIM diyor. Açık ilişki bu resmen. O kadın aldatıldığını bile bile evlendi. Sevgililerken adamın oteli vardı koca yaz sadece bir gün gelip kalıyordu adam istediği kadınla oluyordu sen sevgilinin oteli olsa yanında olmaz mısın sorarım? Kadının ailesi zengin adamı da babasının işlerine koşturtuyor kölrsiylr evli, adam da ticari evlilik yapmış işte bu kadar bence… yeni bebeği varken benimle oldu adam üstelik ilkim diyorum adam karısına kör kütük aşık da ben mi ayarttım? Sevgi yok bu evlilikte çok belli ama fotoğraflarda öyle değiş. Belki bebek için beraberler diye düşünüyordum yüzük de takmıyorlar çünkü. Ama kadın fotoda adamın omzuna başını yaslıyor nasıl ilişki bu
ya canım sen olurken evli olduğunu bilmiyomuydun
Yahu bunun bildiğiniz gibi bit evlilik olmadığından bahsediyorum? Ayrıca benimle görüşmeye gelecekti öyle söylüyordu şimdi gelmiyor işlerim yoğun diyip duruyor bana mı çalışıyor aw. Bu durumda ne hissederdiniz bkaret fantezisi için kullanıldığımı düşünüyorum ben de anladın mı? Öyle veya değil ama bana hissettirdiği bu işte
Anladım. Kötü bir durum. Geçmiş olsun. Araştrmadın galiba bu herifi.
Yok be ne psikoloğu :D
Yeni beneği doğmuştu benle olduğunda ve ben düzenimi bozamam belki ilerde vs diyordu yarım ağız. Kullanıldığımı hissettirmedi başta. Adam ALDATMADIM diyor. Açık ilişki bu resmen. O kadın aldatıldığını bile bile evlendi. Sevgililerken adamın oteli vardı koca yaz sadece bir gün gelip kalıyordu adam istediği kadınla oluyordu sen sevgilinin oteli olsa yanında olmaz mısın sorarım? Kadının ailesi zengin adamı da babasının işlerine koşturtuyor kölrsiylr evli, adam da ticari evlilik yapmış işte bu kadar bence… yeni bebeği varken benimle oldu adam üstelik ilkim diyorum adam karısına kör kütük aşık da ben mi ayarttım? Sevgi yok bu evlilikte çok belli ama fotoğraflarda öyle değiş. Belki bebek için beraberler diye düşünüyordum yüzük de takmıyorlar çünkü. Ama kadın fotoda adamın omzuna başını yaslıyor nasıl ilişki bu
Dostum sen beraber olurken adamın evli olduğunu biliyordun dimi?
Yahu bunun bildiğiniz gibi bit evlilik olmadığından bahsediyorum? Ayrıca benimle görüşmeye gelecekti öyle söylüyordu şimdi gelmiyor işlerim yoğun diyip duruyor bana mı çalışıyor aw. Bu durumda ne hissederdiniz bkaret fantezisi için kullanıldığımı düşünüyorum ben de anladın mı? Öyle veya değil ama bana hissettirdiği bu işte
Dostum evlilik kısmı seni ilgilendirmez, onların arasında.
Sktr nesi ilgilendirmez hadi ordan siz kendiniz erkek olduğunuz için işinize geliyor normalleştirmeye çalışıyorsunuz hadi ordan! Karısıyla yapmadığı ne kalmış benimle yapmadığı siz normal misiniz abi ya. İlgilendirmez diyor aynen kardeşim ilgilendirmez he aynen
a... salağı
Sen neden evli birisiyle oldun ki?
Yeni beneği doğmuştu benle olduğunda ve ben düzenimi bozamam belki ilerde vs diyordu yarım ağız. Kullanıldığımı hissettirmedi başta. Adam ALDATMADIM diyor. Açık ilişki bu resmen. O kadın aldatıldığını bile bile evlendi. Sevgililerken adamın oteli vardı koca yaz sadece bir gün gelip kalıyordu adam istediği kadınla oluyordu sen sevgilinin oteli olsa yanında olmaz mısın sorarım? Kadının ailesi zengin adamı da babasının işlerine koşturtuyor kölrsiylr evli, adam da ticari evlilik yapmış işte bu kadar bence… yeni bebeği varken benimle oldu adam üstelik ilkim diyorum adam karısına kör kütük aşık da ben mi ayarttım? Sevgi yok bu evlilikte çok belli ama fotoğraflarda öyle değiş. Belki bebek için beraberler diye düşünüyordum yüzük de takmıyorlar çünkü. Ama kadın fotoda adamın omzuna başını yaslıyor nasıl ilişki bu
Sen hala neden evli birisiyle olduğunu anlatmadın ya da ben mi anlamadım?
Bak kardeşim bunun bildiğiniz gibi bit evlilik olmadığından bahsediyorum? Toz pembe mutluluklar değil sahte mutluluklardan bahsediyorum samimiyetsiz insanlardan bahsediyorum ben. Gidip de zevk için biriyle birlikte olmadım bkreydim zaten diyorum ! Zevk için biriyle olacak olsam neden evli biriyle olayom siz iyi misiniz? Ayrıca benimle görüşmeye gelecekti öyle söylüyordu şimdi gelmiyor işlerim yoğun diyip duruyor bana mı çalışıyor aw. Bu durumda ne hissederdiniz bkaret fantezisi için kullanıldığımı düşünüyorum ben de anladın mı? Öyle veya değil ama bana hissettirdiği bu işte
Terapi öneririm ama ilaç asla
Gerek yok ama böyle olduğunu bile bike niye oldun
Ama normalimi bozdular. Kadınla fotoğraflarını görüyorum stalk yaptığımda kadın adamın omzuna başını yaslıyor delircem. Yeni bebekleri olduğunda benimle oldu adam. Kadın şeytan gibi bişi göz yumuyor bence kesinlikle. Kadının ailesi de zengin adamı babasının işlerinde koşturtuyor köpek gibi
Doğrudur ama benim anlamadığım sen böyle olduklarını bile bile adamla birlikte olmuşsun
Böyle olduklarını bile bile derken. Yeni beneği doğmuştu benle olduğunda ve ben düzenimi bozamam belki ilerde vs diyordu yarım ağız. Kullanıldığımı hissettirmedi başta. Adam ALDATMADIM diyor. Açık ilişki bu resmen. O kadın aldatıldığını bile bile evlendi. Sevgililerken adamın oteli vardı koca yaz sadece bir gün gelip kalıyordu adam istediği kadınla oluyordu sen sevgilinin oteli olsa yanında olmaz mısın sorarım? Kadının ailesi zengin adamı da babasının işlerine koşturtuyor kölrsiylr evli, adam da ticari evlilik yapmış işte bu kadar bence… yeni bebeği varken benimle oldu adam üstelik ilkim diyorum adam karısına kör kütük aşık da ben mi ayarttım? Sevgi yok bu evlilikte çok belli ama fotoğraflarda öyle değiş. Belki bebek için beraberler diye düşünüyordum yüzük de takmıyorlar çünkü. Ama kadın fotoda adamın omzuna başını yaslıyor nasıl ilişki bu
Genişlik en yüksek seviyede
Belki de benim sayemde karısıyla arası düzeldi (tabi kötüydü ise). Çünkü ben sürekli görüşmek isteyince tedirgin oluyor korkuyordu bilmiyorum. Bu evlilik nereye kadar sürsün rezillik adam kadından finansal olarak tatmin olunca boşar bence ya da bunlar böyle yaşar gider hatta ikinci üçüncü çocuğu bile yaparlar. Kadın adamdan daha iğrenç bence, yani o kadın adamı bassa bile boşamaz kiminle olduğu onun umrunda bile değil eve gelsin para getirsin ona yeter gibi..
Ne hayatlar var ya
Niye oldun o zaman
Sen ne iş yapıyorsun
Ya of ne alaka konuyla ya
ne gerek var boş ver
Ama normalimi bozdular. Kadınla fotoğraflarını görüyorum stalk yaptığımda kadın adamın omzuna başını yaslıyor delircem. Yeni bebekleri olduğunda benimle oldu adam. Kadın şeytan gibi bişi göz yumuyor bence kesinlikle. Kadının ailesi de zengin adamı babasının işlerinde koşturtuyor köpek gibi
seni ilgilendirmez ki
Ne demek ilgilendirmek ya siz iti misiniz aloooooo
ne alakası var seni ilgilendirmeyen bir şey sen yoluna bak
La mal mısın kardeşim sen ya!
yav arkadaş bi kere düzgün konuş ve kim ne bok yiyorsa yesin sen onların bekçisimisin
öyle ınsanlarla ne işin var
bence destek al ve böyle kişilerle muhattap olmaz daha gençsin kendine yazık etme