Kalbi kırık bir şekilde ayrılmış.
Şuanda da bana ilgi gösteriyor ama korkuyorum
Kalbi kırık bir şekilde ayrılmış.
Şuanda da bana ilgi gösteriyor ama korkuyorum
Geçmişinden dolayı bazı sıkıntıları olabilir iyi tanıman lazım. Mesela güven eksikliği olabilir ki bu çok normal çünkü insan ayna gibidir kırılınca eskisi gibi göstermez. Geçmişinde ne yaşadıysa insanda psikolojik olarak izi kalıyor maalesef.
Ama kendi bu durumuna rağmen bana geldi üç ay hoşlandığını belli etti simdi ise ben karşılık verme de tedirginim
Hali hareketleri nasıl sen ona bak. Mesela fiziken yakınlaşmaya başlarsa orada mesafeli ol. Bazı konularda anlayışlı olup olmamasına bak kendi çapında haklı veya haksız olduğu konular illaki olacaktır. Yani bu devirde kimseye güven olmaz ki hani ne olacağından emin olmadığın birinden hoşlanıyorsun emin değilsin ne kadar mutlu olabilirsin ki emin olamadığın bir insanla? Çok zor. Bence zamana bırak fazla da bağlanma halini hareketlerini dedektif gibi takip et davranışları değişecek mi gözlemle hemen karar verme.
Cevap
2Cevap
karakterine bağlı yara bandı gibi kullanadabilir gerçekten sevedebilir
Çok efendi biri
Psikolog değilsen ve yara bandı olmak istemiyorsan çizgiyi iyi çekmek zorundasın
Ne yapmam lazım mesela
En başta yapman gereken şey kendi duygularını tanıman bence
Hoşlanıyor gibiyim
Ben olsaydım kesinlikle şans dahi vermezdim ancak objektif bir cevap vermek istiyorum sana illa denemek istiyorum dersen hiçbir zaman kendinden fazla kimseyi sevme ve geçmiş ilişkisinin sana zarar vereceğini düşünüyorsan uzak durmakta fayda var ama başlangıçta arkadaş olarak zaman geçir ve tanı eski ilişkisini bir manipüle yöntemi ve ya bir sohbet nedeni olarak kullanırsa bunun hakkında iyice düşünmen gerekir
Olmaz başkasına yara bandı olupr yaralanmaya gerek yok
Riskli
Evet seviyor gibi de ama kuşku işte
Hiç göstermedim
Olur olur rahat ol q
Gerçekten mi
Olmaz.
Olmaz
Aman seviyor gibi beni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?