iki yık oldu ayrılalı veda etmedi ben de hakkımı helal etmek istemiyorum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
hakkını helal etmek istememen gayet normal. sen emeğini harcadıysan o bunları çöp ettiyse haklısın. aranızda ne geçti neden ayrıldınız bilmiyorum ama o veda etmeden gittiyse sen de helalleşmek zorunda değilsin. ayrıca aradan zaman geçmiş. bunu düşünüyorsan hâlâ hislerin var olabilir. bir insanı hayatından çıkarınca artık düşünmezsin bile. boş ver.
deli gibi hislerim var ama başkasına duygum var dedi yediremedim kendime
ben kpk gibi ağlarken başkasını düşünüyormuş
hislerin olduğunu biliyordum yoksa insan eskide kalan kisiyi düşünmez. başkasını düşünmesi sonradan mı oldu yoksa seninleyken de mi hep düşünmüş?
Benden başka
yani seninle birlikte iken mi düşünmüş yoksa senden sonra mı?
Benden sonra pardon
Ya ben gelmesini istiyorum aslında nolursa olsun
2 yıl geçmiş başkasına duygum var diyor eyvallah da
Deli gibi istiyorum deli gibi
seni anlıyorum gerçekten. peki bu 2 sene içinde herhangi bir iletişime geçtiniz mi? ilk açılan sen miydin? nasıl başladı nasıl bitti?
Şimdi kısaca şöyle söyleyeyim
Ayrıldıktan sonra ben çok üstüne gittim çok baskıladım döneceği varsa da dönmedi
Engellemeler falan oldu ben de en son seni affetmeyeceğim dedim bir ben bastım engel
5 6 ay sonra Instagramdan snapten istek attı özür diledi falan filan başkasının olduğunu söylemedi
Geçenlerde de ben attım mesaj baya konuştuk başka birisine duygum var falan dedi sana fırsat tanıyamam dedi önce otururuz konuşuruz diyordu bunda yolumuz düşerse diye kıvırmaya başladı
En son da snapten çıkarmış
Gerçekten çok ağladım ama 5 kocadan 5 çocukla gelse affederim
en iyisi kendi haline bırak belli ki nefes almak istiyor. başkasına duygusu varsa maalesef bir şey yapamayız. eğer gerçekten seviyorsan bir süre sabredip beklemek lazım. belki bu süreçte sıkılıp bırakabilirsin, belki karşına seni daha çok sevecek biri çıkar, belki de eski sevgilin sana geri döner. nasibinde varsa mutlaka çıkar karşına. nasipte yoksa her yolu denesen de olmaz. içini rahat tutmaya bak.
Yapamayız 🥺
Yani açıkça söyleyeyim geçmişi de açmak istemiyorum dedi
Tam anlamıyla yarım kaldım
bazen insanlar çok büyük konuşabiliyor. ama sen yukarıda dedin ya 5 kocadan 5 çocuğu olsun kabul ederim diye. belki bir gün onlardan sendeki değeri görmeyince geri döner. sen bu durumda da kabul ederim diyorsan o şekilde devam edersiniz. ama o kişi nasibinde değilse Allah zamanla içinden alır o sevgiyi sen de rahat olursun.
Ya çok teşekkür ederim 💝
İyi ki varsınız
siz de iyi ki varsınız. unutma ki senin mutluluğun her şeyden önemli. inan o şu an seni bu kadar düşünmüyor. bir gün kıymetini anlar. güzel vakitler geçirip ona değerli hissettirdiysen bir gün bunu anlayacaktır. senin için rahat olsun, yoluna devam et. her şeyin hayırlısı olur.
Ya bir de son bir şey soracaktım bir gün konuşma fırsatı bulursam ikna edebilir miyim edersem de nasıl edebilirim
bence üzerine düşme. onsuz yapamaz gibi davranma. güçlü dur karşısında. normal bir şekilde medenice konuş. konuyu asla ilişkiye getirme. sen hazırsın başlamaya biliyorum ama burada belirleyici olan onun dönüşü olacak. o zaten istiyorsa konusunu açar. konusunu açmazsa da sen hiç açma. sohbet sonlanınca da medenice ayrılın. muhtemelen düşünür seni.
Çok teşekkür ederimmm 💝
En azından bu gece sizin sayenizde düşünmeden uyuyacağım
Bence evet. Sonuçta beraber vakit geçirdiniz.
edeemiyorum reis iki yıldır ben düşündüm ölünceye kadar o düşünsün banane