Acil yardım destek! beni kullandi sevgilisi ile bir oldular şimdi?

Eski erkek arkadaşım benden ayrılmasina rağmen yinede benle görüşüyordu. 3 aydır meğer sevgilisi varmış ben kaç defa sormama rağmen hep kimse yok dedi. evime çağırdım geldi, aradım açti defalarca yazıstık vs ama 3 gün önce şok geçirdim meğer sevgilisi varmış haberim bile yoktu beni 3 aydır ayakta uyutmuş. Sonra ben dayanamadım kiza yazdım insragramdan kız beni aradi sonra bu pisliğe verdim direk kızın önünde hep beni aşağladi yalan söyliyor ben zorla geldim hep evine vs vs neler dedi kıza. Ertesi gün kiz bana birsürü birlikte cekildikleri resimleri yolladi al bak bizi ayıramadin dedi beni deliler gibi sevigor dedi. Ben ona ne yazdiysam hepsini kiza yollamis bütün yazilarimi beni de engellemiş. Kiz bana deliler gibi aşık diyor ama size şimdi soruyorum madem kiza deliler gibi aşıksa bir erkek ki yazılarını gördüm benim için şey diyor ben ona hiç değer vermedimki senin gibi sahiplenmedim kıskanmadim diyor sana çok değer veriyorum diyor madem böyle ozaman benim evime neden geldi 3 defa pnla beraberken? Neden benimle yazıştı? Aşık bir adam eski sevgilisi ile böyle görüşür mü sizce? Ben böyle aşkin icine edeyim. Ama kizi ya kandiriyor beni engelleyip kiza bütün yazdıklarimi yollayarak. Hatta benim evimde cekildigi foto vardi kiza bahsettim kiz hemen sildirtmiş! Arkadaşlar çok körüyüm 3 gündür hiç uyumadım. Benle 8 ay beraberdi ama o kızla 2 aydır gezdiği çekildiği gibi samimi fotoğraflarım asla olmadi. Sizce bu adam o kıza aşık mı yoksa kendini simdi kizin güvenini kazanmak icin mi böyle davraniyor? Beni 3 aydır aptal yerine koydu bu kızında yakında havasi sönsün istiyorum.
Acil yardım destek! beni kullandi sevgilisi ile bir oldular şimdi?