Eski erkek arkadaşım benden ayrılmasina rağmen yinede benle görüşüyordu. 3 aydır meğer sevgilisi varmış ben kaç defa sormama rağmen hep kimse yok dedi. evime çağırdım geldi, aradım açti defalarca yazıstık vs ama 3 gün önce şok geçirdim meğer sevgilisi varmış haberim bile yoktu beni 3 aydır ayakta uyutmuş. Sonra ben dayanamadım kiza yazdım insragramdan kız beni aradi sonra bu pisliğe verdim direk kızın önünde hep beni aşağladi yalan söyliyor ben zorla geldim hep evine vs vs neler dedi kıza. Ertesi gün kiz bana birsürü birlikte cekildikleri resimleri yolladi al bak bizi ayıramadin dedi beni deliler gibi sevigor dedi. Ben ona ne yazdiysam hepsini kiza yollamis bütün yazilarimi beni de engellemiş. Kiz bana deliler gibi aşık diyor ama size şimdi soruyorum madem kiza deliler gibi aşıksa bir erkek ki yazılarını gördüm benim için şey diyor ben ona hiç değer vermedimki senin gibi sahiplenmedim kıskanmadim diyor sana çok değer veriyorum diyor madem böyle ozaman benim evime neden geldi 3 defa pnla beraberken? Neden benimle yazıştı? Aşık bir adam eski sevgilisi ile böyle görüşür mü sizce? Ben böyle aşkin icine edeyim. Ama kizi ya kandiriyor beni engelleyip kiza bütün yazdıklarimi yollayarak. Hatta benim evimde cekildigi foto vardi kiza bahsettim kiz hemen sildirtmiş! Arkadaşlar çok körüyüm 3 gündür hiç uyumadım. Benle 8 ay beraberdi ama o kızla 2 aydır gezdiği çekildiği gibi samimi fotoğraflarım asla olmadi. Sizce bu adam o kıza aşık mı yoksa kendini simdi kizin güvenini kazanmak icin mi böyle davraniyor? Beni 3 aydır aptal yerine koydu bu kızında yakında havasi sönsün istiyorum.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Senle birliktelik icin beraber olmus sanirim onun dışında seni umursamamis bu saatten sonra sende unut onu boş ver
Ve o kizida aldatir merak etme ama o kiz 4ptal aldatilsa bile yine onla olur beyin yok
Yok biz cinsellik yaşamadik ki. Sadece hep cagirdimda geliyordu yemek yiyorduk sohbet editorduk kac defa sordum biri var mi hep yok dedi. Simdi ama kiza neler yepiyor baksana sifresini bile vermis ona yazdım instadan kiz cvp atti bana. Sence bu aşık diye mi böylr yepiyor yoksa aklanmak icin mi? Yani aklima girmeyen şu; onu cok sevse evimde ne isi vardi?
Seni arkadas olarakta gormus olabilir belki
İyide benim onu haalen sevdiğimi biliyordu? Niye bana söylemedi ben ona kiziyorum cok basit bana diyecekti bana yazma benim sevgilim var bukadar zor mu?
Değil ama dememis demekki bu saatten sonra kendini yesen nafile o kişinin aklinda degilmissin en basit şekli ile boyle denir bence
Ama kanka böyle bana nispet edenler sence mutlu olurlar mi? Veya onla beraberken benle görüşem adam onada aynisini yapmaz mi? Şu an ama onun her dedini yapiyor onu kaybetmemek icin
Sonunda o kiside bikicak ve oda ayrilacak sana yapan o kisiyede yapicak o yüzden adaletin terazisi şaşmaz merak etme
Bilmiyorum o kiza daha farkli davraniyor aşık ona bana yapmadıği şeyleri yapiyor. Ama tek su geliyor aklima ona okadar caba harciyan adam madem okadar aşıksa o kiza benim evime neden geldi ve benden neden sakladi? Bana acikca biri var diyebilirdi. Böyle aşk mi olur? İnşaAllah ya onlarinda ayrılacaği günü bekliyorum
Ayrilip onla barışırim demiosun dimi
hayir ya ben sadece pismanligini görmek istiyorum ve o kizada yar olmasin cünkü kiza cok gicik kaptim bana fotograflar atti beni kiskandirmak icin ugrasiyor
Sen unut baska birine bak derim onlari bekleyerek yads bakarak hayat gecmez
Adam çapkın kıza değer veriyor seni onemsemiyor
Tamamda kiza değer veriyorsa benim evime neden geldi onla beraberken ve neden bana ondan bahsetmedi?
Çapkın diye bişey yazmışım bak oraya
Anliyorum peki bana yapan o kizada aynisini yapar mi yoksa ona aşık mı? Şu an kölesi olmuş resmen baksana ben ne yazdiysam kiza yolladi hepsini
Ona tutulmuş o zaman belli olmaz bu işlerin sonu sen kendi hayatına odaklanmaya bak
Boş işler