Sevgilime laf atıyorlar ne yapacağımı şaşırdım!

Türkiye nasıl bir yer böyle ya?!? Yanımda ki kıza laf atıyorlar! Ben her zaman bu zamana kadar kavgayı hiç sevmedim.Pasif bir insan değildim gerektiğinde ederim kavgamı da.Ama ne çözülebilir ki kavgayla? Düşünebilirliğimiz neden verilmiş bize? Yani mantıklı düşünüldüğünde kavga etmemek gerekiyor.Sevgilim dikkat çekici bir kız.Ben yokken de varken de laf atıyorlar.Ama yanında kavga edemiyorum.Yani saygıdan tabii ki.Sadece sevgilim olduğu için değil,saygı duyduğum kim olursa olsun kavga etmem.Laf attıklarında ilerle diyorum biraz önden giderken bakışımı atıyorum heriflere.Ama aşk cesaret işidir.Dayak yiyebileceğim kadar çok kişi olsunlar yinede girerim kavgaya.Ama dediğim gibi bunların soyu tükenmiyor bir değil,iki değil..Siz ne yapıyosunuz bu durumlarda erkeklere sorum? kızlar böyle bir şey yaşadığınız da siz ne hissediyosunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Kavga çözüm değil dedim zaten bunlar üstlerine yürüyünce çekilen çakma kabadayılar.ben üstlerine yürümekten,laf atmaktan,kavga etmekten sıkıldım.artık laf atmasınlar istiyorum yani amaç o.sizce nasıl engellenebiliir.
Sevgilime laf atıyorlar ne yapacağımı şaşırdım!