Sevgilimi zorla nişanlandırdılar?

Şimdi seni kandırıyor, yalan söylüyor falan demeyin. Ben sevgilimi tanımıyorum. Neyin ne olduğunu da görecek kadar akilliyim.

Arkadaşlar biz pikniğe gideceğiz diye anlaştık. Hatta onun lacivert bir şortu var onu giymesini söyledim yerde oturursa rahat etmesi açısından. Hatta piknikte onun sevdiği yemekleri yaptım. Piknikten sonra onun küçük bir evi var oraya gitmeyi düşünüyorduk. Biz tam piknikteyken kuzeni aradı dedi ki cabuk gel sevgilim de niye dedi kuzeni de ona dediki gel cabuk takımı giy bugün istemen var dedi. Biz ikimiz döndük kaldık. Ben ağlamaya başladım o da beni sakinlestiriyordu. Sonra toparladık beni eve götürmesini söyledim ama o beni eve götürmedi. Onun küçük evi var ya oraya götürdü burada bekle ben tekrar gelip konuşacağız dedi. Tam bir buçuk saat sonra geldi. Ailesi benden ayrılsin diye amcasının kızını ona istemeye gitmişler. Ama kendisi gitmedi. Sonra gelip bana durumu anlattı ama ben yine de ya bu durumu cozersin ya da ayrılır dedim. O da cozucem falan dedi hatta dediki ailem sabaha kadar istesinler kızı hatta yüzük taksinlar hadi zorla nisanlandirdilar nasil zorla evlendirendirebilirler dedi. Neyse bu olay üstünden baya geçti. Şu anda sevgilimi herkes nişanlı diye biliyor ama biz hala görüşüyoruz.

Acaba ben onunla görüşmekle hata mi ediyorum? Sevgilim etrafa ben o kızı istemedim ailem istedi diyor ama nişanlı adamın sürekli yanında geziyorum acaba yanlış anlaşılır mı? Bir de ailesi hicbir şekilde izin vermiyor evlenmemize bu durumda ben bu insanla gelecekte bir hayat kurabilir miyim sadece ben , o ve ailemle birlikte? Bu çocuk benim 3 yıllık sevgilim yanı inanın ailesi yüzünden ilişkimizi sonlandırmayı düşünmüyorum. Ve bu arada tüm bu olanlar sevgilim ailesine ben bu kızla evlenmek istiyorum dedi için oldu. Benden kurtarmak için böyle bir şey yapmışlar.

Sevgilimi zorla nişanlandırdılar?