Evet maalesef benim üzüntüm şuna aslında piyasa çapulcu dolu dış görünüş çok önemli değildir ama çirkinlerin yanında bile güzel kızlar var benim eğitimim fena değil aynı şekilde becerilerim tipimde iyi çoğu kişiden yani iyi biriyim de ama benim neden olmuyor şaşırıyorum
Yok zannetmiyorum bir kişi de şaşırıp şansını denerdi en azından ayrıca öyle aşırı yakışıklı değilim sadece diğer erkeklerden farklıyım kumral yeşil gözlü vs işte
tamam işte. bu yüzden. bak türk kızlarına bakarsan bende dahil olmak üzere çoğu esmer. ve yeşil gözlü kumral sarışın olanlar ilgi çekici daha yakisikli gelir gozumuze. ve bana bakmaz bu ya gibisinden düşünürüz. ya da sevgilisi vardır diyerek kimse konuşmaya girmez. iş biraz sende aslında. sosyalleş. Arkadaş ortamına gir. beğendigin biri olursa yaz konuş. bende oturduğum yerden bulmadım. sevgilim yazdı öyle konuşmaya başladık.
Deli olan sensin en son instadan yazışmıştık ikinci kez karşılaştığımzda hatta sen ordan yazacam dedin şimdi tanımamazlık yapman ne kadar cringe merak etme konuşma meraklısı değilim senle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet biliyorum bende hiç bir zaman sevilmedim.
Umarım hep sevilirsin bundan sonra kardeşim. Umudunu yitirme, bazılarının hem arkadaşı hem de ilişkisi olmaz. Ama zamanla hayatı değişebilir.
Umarım sağolun
Bir gün mutlaka mutlu olacağın birini tanırsın
Hocam konuyla alakasız güzelliğiniz halis mi
Doğal halim evet
Yaşınızda doğru mu
Hayır
Kaç?
22
Hayirrr bee ne güzel yaşıttık tanışmak istemiştim
biliyorum bende yasiyorum. sadece cok aci verici...
Bir gün şans bize güler mi
kendime sanmiyorum. sana umarim güler
Kendine niye sanmıyorsun
insanlar beni s*ki icin kullanir. etrafimda insanlar olursada böyle insanlar olur. kendime göre birisi bulamam...
Ne alaka illa seni seven biri çıkar neden direk aklına bu geldi ki
denedim 15 üstü sevgilim oldu hicbiri beni sevmedi. artik sanmiyorumda olacagini...
Oha çok olmuş yaşın kaç ki
söylemem
Neden?
boş ver.
Peki ağır yaralısın belli
Of ya canım sıkılıyor 😕
Arkadaşım olsana
tamam olurum
Telegram ya da Instagram verim mi
Hiii
ver ama bende telegram yok
İnsta mi verim
evet
Tamama akşam atcam hesabı şu an işim varr
tamam
Amaaan sevilsem ne olacak sevilmesem ne olacak. Çok da şey
Evet bilirim.~
Sen güzel görünüyorsun bulursun manit.
Teşekkür ederim ☺️
Kızlar için kolay erkek için zor çünkü bir kızın Instagram dm kutusu dolu oluyor seçeneği çok erkeğin öyle değil
Bilmez miyim Ekrem abi bilmez miyim
Dediğin üye beni de engellemiş fjrkeks
😂😂😂
bilirdim
-dim eki ne anlatıyor
yani beni seveni buldum mutluyum şuanlık diyelim
Ne güzel
umarım sende sevilirisin
çok kötü bi duygu
Evet maalesef benim üzüntüm şuna aslında piyasa çapulcu dolu dış görünüş çok önemli değildir ama çirkinlerin yanında bile güzel kızlar var benim eğitimim fena değil aynı şekilde becerilerim tipimde iyi çoğu kişiden yani iyi biriyim de ama benim neden olmuyor şaşırıyorum
tipin iyiyse eğer sevgilisi vardır ya da bana bakmaz dedikleri için olabilir mi
Yok zannetmiyorum bir kişi de şaşırıp şansını denerdi en azından ayrıca öyle aşırı yakışıklı değilim sadece diğer erkeklerden farklıyım kumral yeşil gözlü vs işte
tamam işte. bu yüzden. bak türk kızlarına bakarsan bende dahil olmak üzere çoğu esmer. ve yeşil gözlü kumral sarışın olanlar ilgi çekici daha yakisikli gelir gozumuze. ve bana bakmaz bu ya gibisinden düşünürüz. ya da sevgilisi vardır diyerek kimse konuşmaya girmez. iş biraz sende aslında. sosyalleş. Arkadaş ortamına gir. beğendigin biri olursa yaz konuş. bende oturduğum yerden bulmadım. sevgilim yazdı öyle konuşmaya başladık.
En son birine yazdım ama aşırı güzeldi hiç takmadı beni böyle olunca da heves kalmıyor
Bilirim
Seninki daha kötü yaş olmuş 26
Sorma ya
Umarım bulursun
Hayır
Engellemişsem hak etmişsin
He he
Kimsin
Kimse değilim nickini de ilk kez gördüm
Tanımıyorsam niye engelledim tanıyorum demek ki ismin ne
Bilge diye başlıyor nick
Anladım
Neyi
https://resimlink.com/QBG-7nH
Eeee
Sanki evlilik teklifi yaptık slk mısın seni tanımıyorum dedin ya ondan attım
Eee tanimiyom yine
Ya of tamam sus
Deli
Deli olan sensin en son instadan yazışmıştık ikinci kez karşılaştığımzda hatta sen ordan yazacam dedin şimdi tanımamazlık yapman ne kadar cringe merak etme konuşma meraklısı değilim senle
Hatırlamıyorum ki 😂😂
Zerre umrumda değil
Adın ne
Söylemiyorum yazma
Of neyse bb
he ya