Şöyle bir hayatıma başlıyorum. Bir kere bile sevenim olmadı. Çirkin bir insan da değilim. Aynaya baktığımda gayet düzgün bir görüntüm var ama hiç sevilmedim. Hatta ilgi bile duymadı kimse bana. O kadar acı bir şey ki. İnsan merak ediyor sonuçta sevilmek nasıl bir duygu diye. Arkadaşıma bakıyorum. Girdiği her ortamda dikkat çekiyor. Kıza herkes tav oluyor. Bense çok pasif kalmış gibiyim. Kendimden nefret etmeye götürdü bu durum beni. Niye diye soruyorum sürekli. Ben nasıl biriyim ki kimse beni sevmiyor.
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSence neden
010 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki sakin bir kişiliğim ama öyle suskun değilim
- +1 yıl
Peki ilgi duyma ihtimali olan kişileri sen engelliyor olabilir misin? Yani konuşmak istemeyerek çekinerek vb
Soran+1 yılSanmıyorum. İlk başta olabilir ama Max 30 dakka sonra baya rahat oluyorum
Soran+1 yılArkadaşım ortama girdiği anda ilgi görüyor bende hiçbir şey olmuyor
- +1 yıl
Rahat olmak değil flörtöz değilsindir belki de
Soran+1 yılAma onunla alakası olsa tersleyen kıza yürürler mi ki. Bana flortoz davranana bend öyle davranabilirim ama işte sorun öyle davranan biri olmamasi
- +1 yıl
Demekki sende o potansiyeli görmüyorlar çok oturaklı olabilirsin flörtöz davranışlara göre bence bunu zamana bırakman senin için daha hoş olur
Soran+1 yılKendime nefret ediyorum işte böyle olunca da. Dışardan nasıl bir insamsam artık
- +1 yıl
Kendinden nefret ettiğin için insanlar sana yaklaşmaya çekiniyor da olabilir aurandan etkileniyorlardır
Soran+1 yılKimse kendimden nefret ettiğimi anlamaz. Dışarıda kendimle barışığım ama evime döndüğümde kendime karşı bir sorgu ve yargılama oluyor
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
+1 yılVakti saati var demek kardeşim niye kendini kötü hissedesin ki
020 Yorumla
Soran+1 yılİlgi duyan bile yok. Hafiften böyle bir ortamda olur ya birisi birisine yürür
- +1 yıl
Her çiçek mevsiminde açar demek ki senin mevsimin daha gelmemiş Kardeşim öyle şeyler düşünme tamam haklısın ama çevrene bak illaki ilgi duyan vardır
Soran+1 yılGerçekten yok. Beni artık o kadar çok yıpratıyor ki. Kendime önyargılı olmaya başladım. Sürekli kusur arıyorum kendimde. Kişiligimden nefret ettim
- +1 yıl
Kendin ile barışık ol kusurların varsa kendini toplamaya çalış
Soran+1 yılKusurum yok sorun bence kişiliğim bu da değişecek bir şey değil
- +1 yıl
Kişiliğin nasıl ki insanlar bak bazı tiplerden kaçar
Soran+1 yılSakin bir insanim
- +1 yıl
Ee görücü vs gelmiyor mu
Soran+1 yılGörücü değil sevgili mahiyetinde kendinin tanıştığı insanla
- +1 yıl
Tabi severek konuşmak tanışmak daha makbul ilginç normalde erkekler bu dertten muzdarip diye biliyorum da
Soran+1 yılO erkekler bir de bana sorsa
- +1 yıl
Sıkma canını moralini bozma
Soran+1 yılMaalesef olmuyor. Ne yapsam bilemedim gerçekten
- +1 yıl
Sana mesaj atan olursa sohbet muhabbet et aklına yatana mesaj at konuş
Soran+1 yılMaalesef bu platform dışında olmuyor
- +1 yıl
Tamam Burdan sohbet muhabbet et
Soran+1 yılBurası gerçek bir alem değil ama insanlar beni tanımıyor. Tanısalar belki konuşmayacaklar
- +1 yıl
Kardeşim sohbet muhabbet et kafana yatan ile sohbeti ilerlet
Soran+1 yılBuradan olsun istemiyorum yüz yüze olsun
- +1 yıl
Nasip bu nerden çıkacağı belli olmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbartma ya benide seven olmadi ama bunu dert etmedim coguda sahte zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılİlgi duyan bile olmadı. İnsanın kişiliğine karşı darbe bence
+1 yılDoğru insani bulamamissindir
05 Yorumla
Soran+1 yılDoğru ya da yanlış kimse yok
- +1 yıl
o zaman ortamlara gir
Soran+1 yılNasıl girebilirim
- +1 yıl
takip et konusalim
- +1 yıl
spora basla
Aşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı. Bende bu yaşıma kadar hiç sevilmedim
054 Yorumla
Soran+1 yılSenin de canın acıyor mu peki
Soran+1 yılBir kez de olsa tatmak isterdim bu duyguyu
Soran+1 yılKaç yaşındasin
Soran+1 yılHala umut var bence. Umut tek ayakta durma sebebimiz
Soran+1 yılSence sen niye sevilmedin
Soran+1 yılAma bunlar önyargın bence. Vücut sporla düzelir. İçine kapanıklıkta zamanla geçiyprdur bence bir süre sonra normale dönüyorsundur
- +1 yıl
Hayır ne dış görünüşüm ne de kişiliğim değişmedi değişmez de zaten yapım böyle benim zayıf cılızım biriyim bu yaşıma kadar hiç kilo alamadım kişilik olarak da içe dönük biriyim bu yaşıma kadar hiç açılamadım çok içime kapanık kaldım maalesef değişmiyor hayatım mahvoldu zaten sadece sevgili konusunda değil her konuda kaybettim ben hayatta
Soran+1 yılÇok iyi anlıyorum aslında. Ne desem ne tavsiye versem de bilemiyorum. Kendime bile çare bulamadım. Psikolojik tedavi almak istiyorum. Devlette ücretsiz var. Sana da tavsiye ederim. İçine kapanıklığını çözebilir.
- +1 yıl
Bu yaştan sonra psikolog bana ne yapacak ki benim sigortam da yok hastaneye almazlar beni hiç gidemiyorum hastaneye zaten gençliğimi hiç yaşayamadım her şey içimde kaldı hayatı hep kaçırdım gün göremedim mutlu olamadım evden çıkmadan geçip gidiyor ömrüm insanlara imreniyorum hep
Soran+1 yılNiye evden çıkamıyorsun
Soran+1 yılAçıkcası bende pek evden çıkmayı sevmem ama insan dışarı çıktıkça alışıyor kendinizi her gün dışarı çıkarmaya özen gösterin
- +1 yıl
Ben evden dışarı çıkmayı istiyorum hep istedim zaten senelerdir istemeyerek eve kapalı yaşıyorum ama istesemde çıkamıyorum gençliğim istemeyerek evde geçti olmuyor yapamıyorum ömrüm evde geçip gidiyor elimden bir şey gelmedi gelmiyor senelerdir mutsuzum hep insanlara imrenerek yaşıyorum
Soran+1 yılNiye evden çıkamıyorum tek gezmek istemiyorum gibi bir neden mi
Soran+1 yılBu yavaş yavaş çözmem lazım ama. Hafif hadis kendini dışarı çıkarmaya çalış. Önce evin yakınından başla. Büyük bir sorun bu. Tedavi alsan online psikologlardan.
- +1 yıl
Psikolog ne yapsın ki çocukluk ve ergenlik kaynaklı bence telafisi yok gibi ben pasif bir yetişkin oldum hayata uyumsuzum kendimi her yönden yetersiz zayıf güçsüz hissediyorum dışarıdan korkuyorum gençliğim hep eve kapalı geçti çıkabilsem zaten evde durmazdım demekki olmuyor evde yaşlanıyorum maalesef
Soran+1 yılNe demek ne yapsın. Dışarı çıkamamak bir hastalık. Tedavi görmen lazım. İnşallah uenersin bu durumu
- +1 yıl
Ben dışarı çıkamam ya ailem bile çıkaramıyor ben korkuyorum dışardan kendimi dışarıya ait hissetmiyorum ama istemeyerek evde çürüyorum yani hep çıkmak istedim hâlâ istiyorum ama çıkamıyorum çaresizlik içinde yaşlanıyorum gençliğim hep eve kapalı geçti hayatı kaçırdım gençliğimi hiç yaşayamadım her şey içimde herşeyden mahrum kaldım iş hayatım sosyal hayatım aşk hayatım olmadan yaşlanıyorum ama maalesef bunu da aşamıyorum olmuyor
Soran+1 yılSen beni dinle ve bir tedavi al lütfen. Gençliği belirli bir yaşa sığdırmamak lazım. Hayata da hiçbir zaman geç kalmadın. Sen yarın ölmeyeceksin ki. Önünde uzun yıllar var. Her şeye baştan başlayabilirsin.
- +1 yıl
Tedavisi olduğunu sanmıyorum bu başka bir durum bence bilmiyorum Çaresi yok tedavisi yok telafisi yok çocukluğumdan beri şanssızım çünkü kişilik yapım içe dönük çekingen bu yüzden kapanık pasif asosyal özgüvensiz kaldım zamanla kendimi iyice kapattım dışarıya çıkamaz oldum hep evde durmaktan kendimi tamamen kapattım bana her şey imkansız gelmeye başladı artık senelerdir çaresizlik içinde evde sıkılarak insanlara gençlere imrenerek yaşıyorum çoğu şeyin eksikliğini hissederek yaşıyorum gençlik bence sınırlı insan yaşlandıkça bunu hisseddiyor anlıyor şimdi 33 yaşındayım ve düşünüyorum en güzel yaşlar 15 18 20 25 30 falan o yaşlar gençliğim en güzel dönemleriymiş sonradan anladım ve o yaşlarım boşa geçti hiçbir şey yaşamadım görmedim eksik kaldım kendimi tamamlayamadım yaşıtlarım nerde ben nerdeyim hayata çok geç kalmış hissediyorum daha hiçbir şeye sahip olamadım hayatta hiçbir deneyimim tecrübem yok her anlamda pasifim yaşamıyor gibiyim sanki
Soran+1 yılDuyuyorum ben böyle şeyleri. Tedavi ile yarıyor. Hem kişi kendş ile barışıyor hemde dışarı çıkıyor adım adım. Her şeyi düzeltmek senin elinde. Gençlik fiziksel olarak sınırlı olabilir ama psikolojik olarak o yaşta yapmam lazımdı bunları diye sıkıştırma. Ben mesela konsere gitmek istiyorum diyelim. Bunu gençken yapamayabilirim ama 32 yaşımda yaparım. illa sınırlamak lazım. Kendini 18 yaşında varsay ve en baştan başla tecrübe edin, hayatı tanı. Ne istiyorsan onu yap. Hiçbir şey için geç değil.
- +1 yıl
Keske o kadar kolay olsa ama gerçekten yaşlandıkça herşeye daha da zorlaştı 5 10 15 20 sene önce de istesemde yapamıyordum adım atamıyordum yaş ilerledikçe daha da zorlaştı her şey iyice kapandım benim için kolay değil ki çocukluk ve ergenlik pasif asosyal özgüvensiz kapabik geçti bu yüzden böyleyim en baştan başlamak imkansız gibi bilmiyorum iyice dibe battım artık hayattan bezdim heves istek azaldı gün göremeden mutlu olamadan ölüp gideceğimi düşünüyorum
Soran+1 yılBak beni dinle senin cidden tedavi olman lazım online psikolojik tedavi al lütfen böyle gidersen daha kötü olursun
Soran+1 yılInstagramdaki psikologlaro takip et üctersiz destek imkanı veriyor bazıları. Kendini şartlama böyle
- +1 yıl
İnstagram kullanmıyorum ya teşekkür ederim ama gerçekten işe yaramaz ben bunu biliyorum psikolog ne diyecek o da bana dışarı çık falan diyecek ben çıkamayacağım beni kimse anlamaz maalesef ailem bile anlamıyor beni ben böyle gelmiş giderim çocukluğumdan beri böyleyim demekki değişmiyor hiçbir şey mutsuz mutsuz yaşayıp ölürüm
Soran+1 yılPsikolog tabiki de öyle yapmayacak her şey adım adım seni zorlamadan yapacak. Bir bakmışsın dışardasın ve bunu isteyerek yapıyorsun
Soran+1 yılZamanla aşacaksın işte o eve gelme isteğini. Uyumsuz da olmazsın bal burada nasıl uyumluysan orada da öyle. Değişen bir şey yok aslında.
Soran+1 yılZamanla aşılabilecek bir şey. Nerede yaşıyorsun
Soran+1 yılSosyal faaliyet kulüplerine kayıt olsan. Hoşuma giden bir şey illa vardır.
- +1 yıl
Ben müzisyen olmak isterdim bağlama çalmayı kendim öğrendim eğer zamanında kursa falan gitseydim belki iyi bir müzisyen olurdum ama utangaçlıktan yapamadım hiçbir şey maalesef gerçi maddi imkanım da hep yetersizdi açılmak için hiç imkanım olmadı okula askere gittim açılamadım zaten bilmiyorum böyle kaldım gençliğim hep eve kapalı geçti içime kapanık kaldım
Soran+1 yılBak rica ediyorum. İnternetten bağlama kursuna başvuru yap. Devletin bu konuda ücretsiz imkanı olur. Bir yap başvurunu bak sonucuna sonra karar verirsin.
Soran+1 yılÇok iyi anlıyorum ama bak aşmak için fırsat lütfen utanma, çekinme ve başvurunu yap. Rica ediyorum hadi ya
Soran+1 yılSen kafana koymuşsun. Sanki 70 yaşındaymış gibi davranma ama. Hayatta hiçbir şey geç değildir
Soran+1 yılİçinde kalmayabilir onları gerçekleştirevek yılların var önünde
- +1 yıl
Evet var ama aklım hâlâ geçmişimde yani ne biliyim çocukluğumu saymıyorum ama ergenliğimden itibaren yani 12 13 yaşlarından sonra diğerleri gibi olamadım sosyalleşemedim gezemedim eğlenemedim kız arkadaşım bile olmadı gençliğim hep evde geçti senelerce eve kapalı yaşadım hayatı hep kaçırdım hiç yaşayamadım çok şey kaldı içimde yaşamak istediğim hiçbir şey yaşayamadım en güzel yaşlarımı evde geçirdim dışardan bile mahrum yaşadım çok eksik kaldım maalesef
Soran+1 yılİnsanın en güzel yılları gençlik olmuyor ki her zaman. Seninde en güzel yılın 33. Yaşın olsun. Bir başlangıç yap ve dışarı hava almaya çık mesela. Keşke aynı şehirde olsaydık yardımcı olmayı isterdim.
- +1 yıl
Sağ ol gençlik bir kere geliyor bir kere yaşanıyor ben pişmanım keşkelerle yaşıyorum gençliğimi hiç yaşayamadığım için herkes 18 20 li yaşlarda neler yaşıyor ben hiçbir şey yaşayamadım ki hiçbir yaşanmışlığım yok anılarım yok gerçekten yazık oldu gençliğime çok acı çekiyorum senelerdir ağlıyorum için yanıyor hep insanlara gençlere imrenerek geçti yıllarım hâlâ aynıyım hiçbir adım atamıyorum böylece geçip gidiyor ömrüm
Soran+1 yılSence de yeterince ömrün başkalarına imrenerek geçmedi mi? Hiç anım yok diyorsun. Artık anı birlikte zamanı geldi. Bende 21 yaşındayım ama öyle ahım şahım bir şey yok sandığın gibi. Yarın tekrar konuşalım. Güzelce giyin ve dışarı hava almaya çık olur mu? Ben şimdi yatıyorum. İyi geceler. Hazırla yaırna kendinii
Soran+1 yılHayır çıkacaksın en azından kapının önüne çok bir şey istemiyorum lütfen
Aşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı. yaşın kaç
06 Yorumla
Soran+1 yıl21 yaşım
Soran+1 yılKilolu değilim fiziğim güzel bakimliyim da sorun ne bilmiyorum kilolu arkadaslarim benden cirkinler bende kötü karaktere sahip olanlar bile benden çok ilgi goruyor
Soran+1 yılBilmiyorum ya ama artık çok kırılıyorum bir kişi bile yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvde kalican sanirim
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
+1 yılSessizsindir diyedir
07 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim ki. Başta hafif öyleyim ama aradan Max 30 dk geçsin bende açılıyorum
- +1 yıl
Kafandakileri boş ver dışarıya açıl kimseyi takma
Soran+1 yılNasıl olacak o ya? Kız bir yere giriyor anında tüm gözeler onda. Onunla sohbet etmek istiyorlar. Karsi taraftan o kadar çok adım geliyor ki. Bende bir halt yok put gibi
- +1 yıl
Ondan uzaklaş kendi ortamını kur özgüven gelir kendine
Soran+1 yılManipüle ediyor beni uzaklasamiyorum tüm sorunların sebebi ben gibi yapıyor farkındayım ama tavır alamiyorum
- +1 yıl
Bu yüzden öyle hissediyosun o kimki yanında ezik olasın sktret onu tekmeyi bas başka ortamlar bul
Soran+1 yılYapabilsem keşke ama nedenini bilmediğim şekilde uzaklaşamıyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım