AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yaptığı göndermeyi görmek istemiyorsan engelle gitsin
Engelledim ztn ama hala gondermelere devam ediyo biseler begeniuo paylasiyo sjdjsjd ne yapcam uff
Engellediysen nasıl görüyorsun bir şeyler paylaştığını ne demek ki sen görmek istiyorsun demek ki sende de bir şeyler var sende boş değilsin birinin peşinden koşmasını istiyorsun demek ki hoşuna gidiyor
Yoo hicte hosuma gitmiuo duzgun davransa gayette guzel giderdi ama ztn uzak mesafe di ve istemediim seyler beni sinir eden seyler yapti yoksa neden oyle guzel biyerde tanistigim birisine bukadar umut verip birakiyim😭
Tamam o zaman yaptığı göndermeleri görme bu kadar basit yani
Ama meraktan bakiyorum arada sjsjsjdhddsjs
Ya diyorum ya işte sen de çok boş değilsin göster elletme diyorlar ya öyle bir şey yapıyorsun demek ki bir anlık da olsa ufak bir hoşuna giden bir anı kalmış yani
Tmmda aklimi cok karistirdi ve karistiriyo ne yapicam bilmiyorum sjdjsjdjs ani kaldi cunku umre gibi guzel biyerde gordum yoksa bukadar takmazdimki 😭
Ya arkadaşım neden birbirinize böyle saçma sapan şekilde davranıyorsunuz sana karşı hisleri olduğunu düşünüyorsan konuş gitsin işte daha ne arıyorsun yani ben bunu anlamıyorum ya kavga tartışma tabii ki de olacak iyi insansınız sonuçta
tamam konusurumda ama o cvp yazmaz biliyorum bende artik gurur yapicam ve yazmicam diye soz verdim kendime
Bilmiyorum ama sanki benim imtihanim o kisi sjsjsjsjd
Nereden biliyorsun yazmayacağını belki o da senin yazmanı bekliyor ben karşındaki insan adını neden konuşuyorsun eğer onunla konuşmak istiyorsan yaz ve güzel güzel konuşmaya başlayın sen yaz erkek kabul eder merak etme etmezse gel ben buradayım hesabını benden sorarsın
tamam denicem artik bakicaz sjsjsjdjjhf
İyi tamam bakalım bak bakalım umarım her şey istediğin gibi olur
Umarim insAllah
☺️☺️
Tekrar umrede bulusak de birleşin
Hahahahah o nasil olcak 😭
Amuda kalk
O ne demek sjdsjdsjdjd
Nerede tanıştınız
Umrede tanismistik shdhshsjdh ama nerdeyse 1 sene oldu tanisali ama 2 aydir ayrilmistim hala gonderme yapiyo ve asiri duygusal birisi gibi bu arada balik burcu
Neyini seviyorsun en çok
Valla ilk basta dinine bagli diye sevmistim ve huyu suyu iyi gibiydi ama sonradan birbirimizi hep sinir ettik ve suanda kustum 2 aydir bitti yazdim ama nedense hala gonderme yapiyo arkadaslarina bitti diyo ama gozleri doluyo falan uff ama biyandan onun yuzunden kusturmicekti beni sjdjsjdjd
Nerelisn sen
Ne yapican sen o musun sjdhsjjd
Yok ya sıkılıyorum konuşalım diye
İstemiyorsan başka tabi
Ben konya
Okuyor musun
Evet sen nerelisin?
Burdan söylemek istemiyorum ben
Neden ajsjsjsjdj
Kimse öğrenmesin kaç levelsin sen
Level ne?
Xperden bahsediyorum
Bilmiyorum ki ben cok girmem boyle sitelere sjdjsjsj
Kullandığın sosyal medya var mı
Sosyal medya soyliyemem
Fake hesap yok mu
yok fake kullanmiorum
Telegramda yoksa hoşçakal
Hahaha maalesef ne konusucaz anca burdan yazarsan cvp veririm
Sil gitsin
Umursama
Olmuyor
Kolayi var canım
Neymiş
Neymis kolayi sjdjsjjs soyle kanki
Yok burdan yaz kanks
- - +
takma sen
Off keske takma dyince takilmasa ama olmuyo bide guzel biyerde tanismistik 😭😭 umre
knk boş ver derim
Ama bosveremiyorum😭 nedense hala gonderme yapiyo ama seviyo gibide barismak istiryorum ama biyandanda istemiyorum
bizde yaşadık böyle bişey nişanlıyız yaz knk dertleşelim
Kanka ama bizimki cok degisik 1 senedir uzak mesafe var😭
bizim 3 sene be kanka
Ohaa nasil sabrettiniz bee uff simdiden bitim ben sjdjsjd😭😭
şu an nişanlıyız diyorum
Helal olsun sjdjsjshdhd uff ama nasil birbirinize sabretiniz bukadar 😭 acaba oda buyuzden mi ayrilmak istemiyo ama korkuyorum ya cok baglanip gene ayrilirsak