Sevgilim 2 senelik iliskimizi bitirdi.. ne yapmaliyim?

Sevgilimle 2 senedir birlikteliğimiz vardi. Onun ailesi biliyordu. Haklarini haram edeceklerini demislerdi eger benden ayrilmazsa. Ama o benden ayrilmadi. Benimde ailem biliyor bu durumu. Hiç bir zaman benimle dişariya cikmak istemedi. Herseyi yaptik bile diyip bari disariya cikip gezmeyi evliligimize birakalim derdi. Kendisi 18 yasinda ve tüm okul iliskimizi biliyordu. Dün aksam ayrildi benden ve dün öglen daha sokakta yürüyüp kar topu ile oynadik. Bir kac kisi geliyordu karsidan, ben utanmistim biraz fakat o beni yaninda tuttu "herkez görsün iste birlikte oldugumuzu" dedi. Cok mutluyduk. Asiri kiskanc ve asiri sinirli bir karakteri var. Ayrilma sebebi hergün kavga ediyoruz diye mis. Ama dün birden neden ayrildi anlamis degilim. Cünkü son 2 hafta hic kavga etmedik. Cok anlayisli olduk birbirimize. Bu 2 sene icerisinde bir kac kez ayrilmak istedi ama ben birakmadim. Ben birakmadim diye gitmed. Yani hep ikna edebildim. Ve benim kalbim cok hassas. O ne zaman benden ayrilmak istese cok kötülesiyorum. Bir kere karsisinda kötülesmistim. Dünde cok kötülestim.. annem sinirlendi ve ona yazdi "benim kizim oyuncak degil, istedigin zaman gelip istemedigin zaman gidemezsin. Seni oglum saymistim kizimi mutlu edersin üzersin diye degil" gibi laflar etti. cevabi cok uzundu. Neden ayrildigini söyledi.. "birbirimize faydamiz dokunacagi yere daha cok zarar veriyoruz" gibi laflar. Ve en sonunda annemin bana cok iyi bakmasina rica etti. Mesela "sabahlari kahvaltisini yapmadan cikmasin evden" gibi seyler.. Ne yapacagimi bilmiyorum. Herseyimdi o benim. Bana özgürlügümü vermeyen o oldu ama ayrilanda o oldu ve sürünen ben oldum asil her sözünü dinleyen bendim.. sizce geri gelirmi? Benim düsüncem; seviyorsan birakma oldu.. yani onu rahatmi birakmaliyim? Her erkege benzemezdi o. Kendisi de hep derdi ben öyle her erkege benzemem diye.. ve bundan önceki ayriliklarda ben yine pesinden kosmustum ve öylece yine birlikte geldik. Sizce ne yapmaliyim?
Sevgilim 2 senelik iliskimizi bitirdi.. ne yapmaliyim?