Biraz uzun ama okuyun lütfen. Hayırlı sabahlar. Lütfen yardım edin. Belirteyim erkeğim. 8 aylık bir ilişkimiz vardı çok seviyordum onu. Her şey iyi güzel giderken ilgisiz oluyordu bazen ve sonunda ayrıldık baristik filan 1 ay bu şekilde geçti. Ayiyken başka erkeklerle konuştu hatta ona cinsel anlamda yaklaşan erkeklerle niyetleri belli diyorum niyetlerini ben. biliyorum merak etme filan diyordu. uzun bir sure mesaj atmadık sonra o mesaj attı şimdi biz neyiz dedi ayrıldık sanırım dedim başkası mi var dedim evet var ama o sensin dedi. sonra aradim ağladım buna çok sevdiğim için ayriyken daha mutlusun dedi bitti tam. unutuyordum doğum günüm geldi bana yaptığı hediyeyi gönderdi farklı illerdeyiz.
Sonra son kez sordum her şey bitti mi dedim evet dedi hayallerimize ne. oldu dedim cevap vermedi sonra boyle olsun istemezdim çok ozur dilerim dedi başkası mi var dedim. başkası olsa sana hediye yapmazdım inanmıyorum sana dedi tamam o zaman her yerden siliyorum her sey bittiyse dedim hayır yapma nolur seni anca sanaldan takip ediyorum dedi amacın ne senin dedim her sey bitti diyorsun ama hala engelleme diyorsun dedim gel ya her şeyi bitir engelleyim ya da oturup konuşalım dedim amacın ne dedim?
Yine sadece her sey. bitti dedi ben de sana hakkım haram olsun.. yazıklar olsun dedim engelledim her yerden
NEDEN BÖYLE YAPTI? ÇOK ÜZÜLÜYORUM NE YAPMALIYIM AMACI NE? ayni okuldayiz bir de okullar da açılıyor off..
Sonra son kez sordum her şey bitti mi dedim evet dedi hayallerimize ne. oldu dedim cevap vermedi sonra boyle olsun istemezdim çok ozur dilerim dedi başkası mi var dedim. başkası olsa sana hediye yapmazdım inanmıyorum sana dedi tamam o zaman her yerden siliyorum her sey bittiyse dedim hayır yapma nolur seni anca sanaldan takip ediyorum dedi amacın ne senin dedim her sey bitti diyorsun ama hala engelleme diyorsun dedim gel ya her şeyi bitir engelleyim ya da oturup konuşalım dedim amacın ne dedim?
Yine sadece her sey. bitti dedi ben de sana hakkım haram olsun.. yazıklar olsun dedim engelledim her yerden
NEDEN BÖYLE YAPTI? ÇOK ÜZÜLÜYORUM NE YAPMALIYIM AMACI NE? ayni okuldayiz bir de okullar da açılıyor off..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer