O benim şu yaşamdaki tek umudum 1 sene önce tanıştık bulunduğum şehre taşındı felan gerçekten ona çok baglandım o da bana bağlanmıştı ama son bir aydır haftada 2 kez kavga ediyoruz felan ayrılalım dedi bugün bağzı güven sorunları oldu aramızda eski inci sözlüğünü buldum ilişkilerini vs yazmış başkası yazdı vs dedi inanmadım bende ayrılalım bizden bir b+k olmaz dedi engel at ben dayanamam dedim atmadı alisirsin dedi ne yapcam barışamaz miyiz bu konuları bir daha açmam bu sefer eminim ne olduysa oldu geçmişte kaldı mantığıyla bak cam artık ama bunu ona söyleyemem geçen de öyle demiştin der inanmaz ne yapmam lazım lütfen yardım edin onu seviyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Terazi kafasına tam anlamıyla bir şeyi koydumu yapar geri dönüşü olmaz. Sende kaşınmışsın ama adamın eski olaylarından sanane
Biraz ciddi meselelerdi yalanlarını felan yakaladım o yüzden
Senden önceki geçmişiyle mi yoksa seninleyken ki geçmişle mi?
Benden önceki geçmişiyle alakalı ilişkiye vs hiç girmedim demisti oysaki birkaç kişiyle yapmış yazdıklarına göre dedim ona önemli değil sadece doğruyu söyle bana senaryo uyduruyor beni karalamak için başkası paylaşıyor felan diyor
Senden önceki geçmişini sorgulama ister doğru söylesin ister yalan seni ilgilendirmiyor. Çünkü sevdiğin kişinin geçmişini kurcalarsan geleceğini sıkıntıya sokarsın o yüzden fazla irdeleme
Bunun farkına vardım ama geç oldu bu saatten sonra ne yapabilirim
Bende bir terazi erkeğiyim arkadaş eğer benim gibiyse işin çok zor. Çocuk ayrılalım demiş kafasına koymuş biraz sıkıntı bu durum. Yani bilemem seni seviyorsa arada kalıcaktır. Fakat sildiyse seni ümidi kes bence
Engel at dedim atmadı ama
Dayanamam ben yazarım engel at dedim alisirsin dedi
Benimde ilişkim oldu bende engel atmamıştım. Uğraşmaya değmez diye
Bence yaz özür falan dile bir şekilde almaya çalış.
Hemen şimdi mi yazayım bekleyim bence biraz?
Ne zaman kavga edip ayrıldınız?
2 saat ya da 1 saat oldu
Bugünlük bir şey deme yarın yaz işte
Tamam
1- burçlar boştur
2- zaman tani eger sensiz yapamazsa geri doner zaten olacagi yoksa da 100 kuşu agzinla da tutsan olmaz
Senin icinmi geldi sizin şehire taşındı
Hayır benim için taşınmadı biz 2-3ay wp de konuştuk ama tanistigimizda ankaraya taşınıcam demisti
Peki birlikte oldunuz mu hiç
Yüzeysel birşeyler oldu evlenince diye düşündük o konuda hep askerliğini felan yaptı imkanlardan dolayı üni okuyamamış benimle birlikte hazırlanıyordu şimdi işe giricem sınava felan girmicem yazdı bana ayrılırken okurken işe girip para biriktirecekti direk evlenicektik
Bizi bok ettin dedi
Sevmiyor bence seni yüzeysel derken nasıl yani
Yüzeysel şeyler oldu ilişkiye girmedik sevmediğini nerden çıkardın nerden anladın?
Tkppp at ordn anlataym bunu