Aldatılıyormuş gibi hissediyorum?

arkadaşlar merhaba 2 aydır ciddi bi ilişkim var sevgilimi gerçekten çok seviyorum ama sürekli aldatılıyormuşum gibi hissediyorum sevgilimin benden önceki hayatı çok karışıkmış sürekli karıya gidiyormuş bunu bana kendi söyledi senle tanışmadan 5 ay önce böyle şeyleri bıraktım dedi ama geçenlerde içmeye gitti arkadaşlarıyla cluba gittiğni söyledi 2-3 saat ulaşamadım arkadaşımın evindeydim duymadım falan dedi bu akşam da abimle oyuna gircez dedi bende kontrol için girdim oyuna hemen arkadaşlıktan silindim sordum niye sildin dedim abim sildi aşkım dedi tamam okey olabilir dedim arkadaşımın hesabına girdim orada da ekliymiş ordan da silindim ve ayrıca +2 yazıyordu gördüm bana kendi dedi arkadaşını da sildirdim abine dedi ve abimi ben arkadan izliyorum diyor ama bilgisayarda olduğunu attığı randomlardan anlıyorum cidden noluyor yalan mı söylüyor aldatıyor mu bilmiyorum ya da ben mi çok derin düşünüyorum ama önceki ilişkimde aldatıldım ve sağlığım etkilendi hastanelere düştüm tekrar böyle bir şey yaşamaktan korktuğum için mi böyledir anlamadım napıcam cidden uyuyamıyorum resmen yardım eder misiniz ona nasıl yaklaşmalıyım?
Aldatılıyormuş gibi hissediyorum?