Aldatıldığımı hissediyorum?

bir buçuk aylık bi ilişkim var aldatıldığımı hissediyorum ilk konuştuğumuz zamanlardan çok farklı bir şekilde günde 10 20 dk anca konuşabiliyoruz birkaç gün önce instagramdan konuşurken whatsapp a geçelim dedim yok geçmeyelim artık orası (wp) sarmıyor dedi sürekli geç yazıyor onu hiç bunaltmıyorum sıkmıyorum o seçeneği de eledim. buluşunca bi problem olmuyor gayet güzel gidiyor. Kafam çok karışık öyle hissediyorum sorsam ya da ima etsem çok kızar veya ayrılır her şeyi elime yüzüme bulaştırırım diye soramıyorum ama düşünmeden de edemiyorum geç cevaplar vs verdiğinde moralim bozulduğu için pek enerjik konuşmuyorum bana şunu yapıyordum bunu yapıyordum başka biriyle konuşmuyorum diyor ima etmediğim halde sürekli bunu diyor allak bullak oldum bir şey diyin telefonunu falan da karıştıramam fake hesap olayları da cok saçma geliyor

aşağıya gelip güvenmiyorsan ayrıl böyle düşünüyorsan ayrıl demeyin lütfen güven problemlerim var belki ben kuruntu yapıyorumdur falan diye sizin görüşlerinizi alayım dedim
Aldatıldığımı hissediyorum?