Aldatılıyorum hissi?

Sevgilimle çocukluk aşkıyız. Çok uzun zamandır beraberiz. Şu sıralar garip davranmaya başladı. Kendisine dükkan açtı. 7 aydır işletiyor. Güzel de kazanıyor. Ama son zamanlar da çok değişmeye başladı. Eskiden yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Şimdi hep kendine yönelik planlar yapıyor. İlgisinin azaldığını düşünüyorum. Bilmiyorum yoğun çalıştığı için çok görüşemediğimiz için kuruntu yapıyor da olabilirim. İzin kullanmıyor. Sürekli telefonu meşgul. Kiminle konuşuyorsun diye sorduğumda "Müşteri ya da firmacım" diyor. Bu durumdan şikayetçi olduğunu da belirtiyor. Numarasını değiştirmek istiyormuş. Benim yanımda telefon çaldığında afedersin deyip uzaklaşıyor başka bölgede konuşuyor. Son bir kaç gündür de telefonu çoğu zaman kapalı. Sorduğumda da 2. El ıphone aldığı için bataryasının zayıf olduğunu söylüyor. Eskiden böyle değildi. Yeni telefon aldı. Bakayım dedim kendisi gösterdi elime vermedi. Bir sorun mu var diye sorduğumda da hayır her şey yolunda diyor. Ve her defasında beni çok sevdiğini söylüyor. Ama ben hissedememeye başladım. Görüşmelerimiz azaldı. 2 haftada 1 görüşüyoruz.

Aldatılıyorum hissi?