Aşk İlişkileri Sevgiliniz için arkadaşlarınızı ektiğiniz oldu mu? KarlHeisenberg27 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlarla buluşma planlamışsındır ama sevdiğin kişi arayıp buluşalım demiştir :D:D Güncellemeler+1 yıl Ben beylere şöyle tavsiye vereyim bence ekmeyin yoksa böyle Ece Taşer gibi tepenize çıkarlar😂 Sevgiliniz için arkadaşlarınızı ektiğiniz oldu mu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. ona ekme denmez. arkadaş ortamı yenge önceliklidir. 0 0 Yorumla
-Rengarrr- Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. Gerek olmadı böyle bir şeye ama ekmezdim galiba ya 😅 0 0 Yorumla
NoirKafamınGüzelliği Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Sevgilimle buluşacağım zaman arkadaşlarım buluşma ayarlamaz o bizde racondur. Manitasi ile olan rahatsız edilmez o yüzden kimse kimseyi ekmez 0 0 Yorumla
Alisaa07 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. arkadaşlarımdan sonra sana gelirim derim 0 0 Yorumla
Locussolus Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Hayır 0 1 Yorumla Locussolus +1 yıl Çünkü ikiside olmadı 👩🏼💻 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ona ekme denmez. arkadaş ortamı yenge önceliklidir.
Gerek olmadı böyle bir şeye ama ekmezdim galiba ya 😅
Sevgilimle buluşacağım zaman arkadaşlarım buluşma ayarlamaz o bizde racondur. Manitasi ile olan rahatsız edilmez o yüzden kimse kimseyi ekmez
Evet oldu :D
arkadaşlarımdan sonra sana gelirim derim
Cok var böyle karaktersiz arkadas
Hayır
Çünkü ikiside olmadı 👩🏼💻
Hayır.