Aile & Toplum İyi dostlar biriktirdiniz mi? befoderler Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor İyi dostlar biriktirin, hepsi aileniz olsun. Görseldeki gibi yapmayın ama siz yoksa böyle benim gibi çekersiniz ❄️ Güncellemeler1 yıl Süper soru ❄️🩶 İyi dostlar biriktirdiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı. hiç dostum yok maalesef.. . 1 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl 5 tane mi santim uzadın oyşş. 🥹 Var birkaç tane de görüşmeye üşeniyorum. 🤣 1 1 Yorumla befoderler 1 yıl Oyşşş🤭🥹Ahahahahah sen ve cevapların 📈 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. Reelde dost falan neredeyse yok, çoğu iyi gün dostu ve kelek. 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayatımda şanslı olduğum şeylerden birisidir arkadaşlarım. Biriktirdim. 0 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dost kzığı yemeden önce varlardı şimdi ise sadece arkadaş ediniyorum, dosta ihtiyacım yok 0 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir tane iyi dostum var Allah onu başımdan eksik etmesin. 0 0 Yorumla
Nslem Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Evet çok güzel dostlar biriktirdiğimi düşünüyorum 0 0 Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 878 cevap paylaştı. Biriktirdim ama hepsi zaman karşısında değerini kaybetti 0 0 Yorumla
Çerkes183 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Çoğu çürük çıktı, kalan sağlamlar bizimdir. 1 0 Yorumla
zadcassi Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl online bir arkadaşım var 7 yıldır konuşuyoruz bu kadar. 0 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet eksik olmasınlar 1 0 Yorumla
Dalgalarınsesi3 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı. İyi dostun olduğunu düşünmüyorum 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Var çok şükür dostlarımız 0 0 Yorumla
İndifference321 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl İyi dostlarımız hep boş hayatları seçtiler 0 0 Yorumla
koyamamyerinesanki Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl oğuz “abi” 0 1 Yorumla befoderler 1 yıl Yanlış ne var yarım saattir bakıyorum Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet biriktirdim 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Öyle düşünüyorum 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet tabikii 0 0 Yorumla
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 938 cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
COLDHERO Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 911 cevap paylaştı. He güzel mis gibi 0 0 Yorumla
Doprakkk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 314 cevap paylaştı. Bu tene var 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. dosta bak be sdfsf 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
hiç dostum yok maalesef.. .
5 tane mi santim uzadın oyşş. 🥹
Var birkaç tane de görüşmeye üşeniyorum. 🤣
Oyşşş🤭🥹
Ahahahahah sen ve cevapların 📈
Reelde dost falan neredeyse yok, çoğu iyi gün dostu ve kelek.
Hayatımda şanslı olduğum şeylerden birisidir arkadaşlarım. Biriktirdim.
Dost kzığı yemeden önce varlardı şimdi ise sadece arkadaş ediniyorum, dosta ihtiyacım yok
Bir tane iyi dostum var Allah onu başımdan eksik etmesin.
Evet çok güzel dostlar biriktirdiğimi düşünüyorum
Biriktirdim ama hepsi zaman karşısında değerini kaybetti
Çoğu çürük çıktı, kalan sağlamlar bizimdir.
online bir arkadaşım var 7 yıldır konuşuyoruz bu kadar.
Evet eksik olmasınlar
Yok dostum olmadı
Var 3 5 tane sağlam dostum.
İyi dostun olduğunu düşünmüyorum
Var çok şükür dostlarımız
Biriktirdim ❤️❤️ hepsi ailem oldu
İyi dostlarımız hep boş hayatları seçtiler
Az çok var tabiki
Çok şükür.
oğuz “abi”
Yanlış ne var yarım saattir bakıyorum
Evet biriktirdim