AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Boş ver sevmiyor demek ki seni
Buna nereden vardın, neden böyle söyledin?
Yapma sakın. hiçbişey yapma. ayrıldınız bitti. sakın dönme. sana yeni yılda yeni sevgililer gelir merak etme
Yeni bir ile yapabileceğimi düşünmüyorum onu seviyorum çünkü :(
Böyle düşünebilirsin , ama yanılıyorsun. Bak anlaşamadığınız için bitti. kendine dert isteme. yeni yıl yeni başlangıçlar olsun
Keşke bu dediğini yapabilsem ama ben çok olumsuz vakayım öyle şip sevdi biri değilim çok uzun vakit geçirmem gerkiyor karşı kişi ile bu yüzeen onlarda sıkılıp gidiyor ama işte sevdiğimde tam seviyorum
:) tam tamına seveceğin biri çıkar merak etme. sıkılan kişi sevmemiştir.
Madem onunla olmak istiyorsun neden ayrıldın hayret edersin
Sinirimi bozdu çünkü
O zaman neden geri istiyorsun giden senmişsin
Olan biten hiç birşeyden haberiniz yok
Ben keyfimden mi gittim
Gitmek zorunda bıraktı beni
O zaman şimdi neden dönüyorsun mecbur kalmışsın işte 😅
Mecburluk bir durum yok, onu seviyorum istesem başka kişilerlede şansımı denerim
Dene o zaman ( biraz kitap oku sohbetin akışına bakarsan gitmekte mecbur kalmışsın demek istediğimi anlardın ama her şeyi ilk anlamıyla anladığınız için yine gittiniz alakasız bir şeye yorumladınız )
Zaten bol bol kitap okuyan biriyim, aynı şeyi de ben size tavsiye ediyorum.. Dönüyorsun mecbur kalmışsın ne demek ya, siz önce ne yazdığınıza dönünde bi bakın isterseniz, abuk sabukta konuşmayın, iyi günler
Mesaj atmaktan başka çaren yok ya mesaj ya arama ya da belki yolda karşılaşırsınız
Yolda mı karşılaşırız😅😅
Uzak mesafe mi 😅
Yok uzak mesafe değil aynı ilçedeyiz ama o geldiğinde 1 ay bekleyip gidecek kendisi jandarma ataması gelecek yani o zor iş
Benimde eski sevgilim 2 gun sonra geliyor hala psikolojisi bozuk hic cekılmıyor cidden askerdeyse bırak biraz yazma dobra yazarsın beyinsiz bu erkekler
Ee yazmasa ben yazmasam bizim sonumuzu kim yazacak 🤭
Bende senin gibiyim balla ama cok üstüne gitme askerde cunku beyinsizlesiyorlar iyice orada cok kavga ederek ayrılmdaysınız ara ama ck üstüne gitme bnce
Yeni yola senle girmek istiyorum de zaten erir o valla bak 😒
Ama son ayrılırken ben donralandım birazcık
Efendim?
Sana olayı şöyle anlatıyım daha net olsun; O askeriye de eğitimde ve bana ben bi süre kimse ile konuşmak istemiyorum dedi, bende saygı duydum hiç bir şey yazmadım, bir kaç gün sonra beni takipten çıkardı, bende çok sinirlendim bu ne demek oluyor dedim, yazmadın bende sildim dedi, bende açtım ağzımı yumdum gözümü, bir daha karşıma çıkma dedim ve engelledim bir kaç gün sonra engelleri geri açtım bunları eğitimde pskolojisinin bozulduğu için yaptığını düşünüyorum, öncesinde iyiydik çünkü ve 1 ay sonra geliyor askeriyeden ve ben barışmak istiyorum
Askeri okulların eğitimleri her ne olursa olsun evet çok zorlayıcı anlıyorum ama yani sende sevgilisisin yazmadın etmedin diye takipten çıkması çok çocukça ve saçma. Ne yani sen özleyip bişeylere dolup trip atamayacaksan ne işi var senle? İşin özü şu ki seni istiyorsa döner. Ama sen üstelersen kaçacak bilgin olsun. Erkekler gizemli kadını sever. Birde sen okuyor musun konumun ne?
Okul öncesi öğretmeniyim
Tamam işte eğitimine özen göster başarılı olmaya çalış bir adım önde ol. Asker polis milleti mesleği kadrolu işi olana odakla. Benim eşim polis ordan biliyorum. Sen eğitimine bak ve vizyonunu koru tartışma ara sıra yaz. Nasılsın nasıl geçti iyi misin filan bu kadar. Gizemli ol.
Yazıyım mı yani
Ozaman şöyle yapıyım 1 Ocak da yeni yıla seninle girmek istiyorum yazıyım mı?
Şöyle yaz. Merhaba nasılsın ve nasıl gidiyor demek istedim her şey yolunda mı yaz? Bence cevap yazarsa iyiyim sen nasılsın filan iyiyim dersin. Kolaylık diliyorum yazarsın bu yani
Bunu yazarsan kalkar bi tarafı.
Çok resmi değil mi🤭
Ahaha ama aranıza mesafe girdi ve birazda birbirinizi kırdınız ya 😅🤦♀️ o zaman kalbinin sesini dinle valla ☺️
Ayrılık sebebi önemli arayı ancak o şekilde düzeltir sin
O askeriye de eğitimde ve bana ben bi süre kimse ile konuşmak istemiyorum dedi bende saygı duydum hiç bir şey yazmadım bir kaç gün sonra beni takipten çıkardı bende çok sinirlendim bu ne demek oluyor dedim yazmadın bende sildim dedi bende açtım ağzımı yumdum gözümü bir daha karşıma çıkma dedim ve engelledim bir kaç gün sonra engelleri geri açtım bunları eğitimde pskolojisinin bozulduğu için yaptığını düşünüyorum öncesinde iyiydik çünkü ve 1 ay sonra geliyor askeriyeden
Bende aynı durumdayım. Dün ayrıldım ve üzgünüm. Çok yıprattı. Ama şu an onun bana ihtiyacı var. Ne yapmalıyım bilmiyorum
Sen bişey yaparsan bana haber ver ben yaparsam sana haber veriyim işe yarar bişey bulalım 🤭
Bizim iş baya bi zor ama haletmeye çalışacağım
Yeni yila sıfırdan başlamak iyidir hanım efendi
Sıfırdan başlaya başlaya iyice sıfırlandım
Bence bırak herkes yerinde mutlu olsun yinede karar sizin
Onun haberi var mı? 😂
İşte yok 😅
Haberi yoksa uğraşmaya gerek yok :D
Ama seviyom merkez
Niye ayrıldın o zaman merkez :D
Sinirimi bozdu
Sinirini bozduysa neden barışmak istiyorsun merkez
Seviyoooom
Peki karşı tarafın bundan haberi var mı merkez? 😄
Var tabi 😅
Ben olsam erkeğin egosunu yükseltmem ayrıldıysam ayrılmışımdır merkez 😀
Bence hiç uğraşma yeni dünyaya bak
Abi seviyorum ama onu😢
Anlıyorum ama yapacak şey lazım anlamak lazım biraz. Neden olmadı kısmını bul. Sağlam gerekçeler bulursun. Sana neden uymadı bunu bulursun sonra geçer
O duzeltsin arayı Allah Allah
Mesaj ile başka af dile 😊
Şimdiden mesaj at veya ara
Ne yazabilirim mesela
Hatalı kim
Şöyle anlatayım; O askeriye de eğitimde ve bana ben bi süre kimse ile konuşmak istemiyorum dedi, bende saygı duydum hiç bir şey yazmadım, bir kaç gün sonra beni takipten çıkardı, bende çok sinirlendim bu ne demek oluyor dedim, yazmadın bende sildim dedi, bende açtım ağzımı yumdum gözümü, bir daha karşıma çıkma dedim ve engelledim bir kaç gün sonra engelleri geri açtım bunları eğitimde pskolojisinin bozulduğu için yaptığını düşünüyorum, öncesinde iyiydik çünkü ve 1 ay sonra geliyor askeriyeden ve ben barışmak istiyorum
Açık açık konuş durumu söyle ama
Söyleyeceğim herşeyi söyledim ki
Oda kabul eder hatasını anlamıştır zaten
Hatasını anlamış olsa yazmazmıydı
Yazardı gelince kafası rahatlar öyle yazar diye düşünüyorum
Yazmaz aşırı gurulu ama ona rağmen döndü bana şimdi de o atağı benden bekliyor olabilir
Sende aynısını yap
Ne zamandır tanıyorsun onu?
Neredeyse 1 sene
Yaş kaç senin
21
Nerde yaşıyorsun
Abi sen beni tanımaya mı çalışıyom derdime çağre olmaya mı?
Tanımak istiyorum
Amca kusura bakma ama yeterince tanıdığım insan var ve yenilerini dahil etmeye hiç niyetim yok iyi günler
Ne amca si kuzum yaa
Hat dnrden birini ara sana doner
neden ayrıldınız
Sana olayı şöyle anlatıyım; O askeriye de eğitimde ve bana ben bi süre kimse ile konuşmak istemiyorum dedi, bende saygı duydum hiç bir şey yazmadım, bir kaç gün sonra beni takipten çıkardı, bende çok sinirlendim bu ne demek oluyor dedim, yazmadın bende sildim dedi, bende açtım ağzımı yumdum gözümü, bir daha karşıma çıkma dedim ve engelledim bir kaç gün sonra engelleri geri açtım bunları eğitimde pskolojisinin bozulduğu için yaptığını düşünüyorum, öncesinde iyiydik çünkü ve 1 ay sonra geliyor askeriyeden ve ben barışmak istiyorum
bunu ona de yeterli
En son ben bir daha karşıma çıkma dedim abes olur mu sence
As şirinlik sexylik yap düzelir
Supriz var de
Ee hani supriz derse
Yapsisrsin. Dudaklarina
Mesaj at
boş ver tek gir
Ara onu
Arayıp ne demeliyim
Niye aradın en son karşıma çıkma demiştin derse ne diyeceğim
ikna et