İkimzde evliyiz tekrar birlikte olmak istiyor seni unutamıyorum diyor teninin sıcaklığını hala hissedebiliyorum diyor. tehdit eder diye korkuyorum ex oldugu için ailemi tanıyor
Ne yapmalıyım sizce?
Ne yapmalıyım sizce?
Tehdit etmez sonuçta oda evli. eğerki sende tenini özlediysen neden olmasın. bende aynı durumu yaşıyorum çokta güzel heyecanlı oluyor kaçamak
Evet çok istiyorum oda beni çok istiyor yani ama ilerde pişman olurda istemezsem beni tehtid edermi
Sanmam tatlım. okadar yürekli olamaz sonuçta oda evli. tam aranan heycan bu dediğim gibi
Evet bu ama ne bilim ya yapmadıgı bir şey degil sevgiliyken etmişti tehtid istemiyorum dedimde babamı aramıştı
İstediğin gerçekten onun tenimi? yoksa başka bir heyecanmı? ama tehdit korkun varsa o topa girme. bende öyle bi tehdit olayı yoktu o yüzden defalarca görüştük tabi bitti gitti ne tazıkki.
Beni eklermisin özelden yazışalım?
Evet gerçekten onun tenini istiyorum sadece
Ozaman kaçınılmaz ve güzel bir son vuruş yapmalısın.
Ne güzel yaaa kadın isterse bu işler oluyor erkek istersede kadının onayı gerekiuor. şanslı kişilersiz kadınlar bu konuda
Neden onunla evlenmedin:((aynı sıkıntı bende var anlıyorum seni
Ben terk ettim onu çünkü bakire degilim diye beni istemez diye düşündüm evlenmek ve eşimi bir şekilde ikna ettim bakire olduguma onunla evlenseydim yüzüme vurabilirdi bu yüzden. Ama hala onu istiyorum 5 yıldır bitmedi bende
Ah be yaa belki daha güzel olurdu düşünsene ten uyumunu isteği. yaa bende çok üzülüyorum bu gibi durumları duyunca. eşimle hiç uyumum yok zaten amcaoğlu modundayız 3 yıldır.
Kiii okadar sekse düşkün biriyim. anlayacağın elimde patladı:((
Bizimde eşimle yok uyum felan ama bunun sesi bile beni çıldırtıyor sonu kötü bitmese bari
Başka biri beni onun kadar tahrik edemez sadece onu istiyorum bu nasıl bir şey anlayamadım
Bizmi tanışsak yahu. bende tehdit falanda olmaz :)))))) uyum bu yakalarız belkide:)
Allah yardımcımız olsun ne diyeyim bilemedim üstü açık kapalı yürüdüm birazcık sana son yazdığımda:) ama zor durum ben çoook iyi anlıyorum seni
Anlayan biri çıktı sonunda ben ondan başkasıyla olmam olamam takıntı haline geldi sanırım bu
Olabilir ama takıntı olmasıda kötü. elde etme içgüdüsüdür belki? özelden yazsan olmazmı? rahatsızlık vericek bi tip değilim emin olabilirsin
Yok saol başkasıyla yazışmak dahi istemiyorum ondan başka.. Elde etmek derken o daha yeni evli bende cocukda var onda yok
Allah yardımcın olsun tatlım ne diyim. bendede 1 kız var. kaç yaşındasın bu arada?
25 yaşındayım çok istekli biri degilim inanki ama bunda ne oluyor bende anlamıyorum
Ozaman yatıp sevişeceksin tatım tatmin olacaksın. ya da başka kimseyle sevişmedin bu çocuk kocandan daha iyi o yüzden onu tercih ediyorsun? ya da beni bulacaksın:))
Yok ben bununla yatarım çok heyecanlıyım varya
Benide heyecanlandırdın varya şaka gibi. nerede yaşıyorsun? ben İstanbul maltepe
Sizi ilgilendirmez nerede yaşadığım byy
Sağolun iyi akşamlar byy
Neye karar verdin:)
Cevap
16Cevap
instagramda arama kısmına iliskix yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye ilk sırada çıkar zaten görürsün evlilik ve ilişki danısmanı yazısının sonunda 2 kalp var ona yaz o sana yardımcı olur
Nasıl yardımcı olur ne yapar yani
İkinizde evliyseniz sende onu tehdit et ya da boşanıp evlenin böyle saçmalık olmaz trol değilse soru.
Trol felan degil çok ciddiyim
O zaman bir daha yazarsan eşine söylerim de bakalım nasıl tepki verecek..
Eşi umrunda degil ben dedim sana güvenemem felan diye numarasını verim dedi yanlışın olursa arar herşeyi anlatırım dedim ama bilmiyorum ya
Sende istiyorsun anlaşılan eski yaşadıklarınızı özlüyorsun.
Hemde çok istiyorum başkasına bu kadar istekli olamam
Seni eşinden çokmu mutlu ediyor du seks anlamında
Eder diye düşünüyorum daha beraber olmadık oda bana çok istekli
En son ne zaman yapmıştınız
5 yıl oldu o aşırı istekli daha 2 aylık evli beni arzuluyor
Neden evlenmediniz
Ben terk ettim onu çünkü bakire degilim diye beni istemez diye düşündüm evlenmek ve eşimi bir şekilde ikna ettim bakire olduguma onunla evlenseydim yüzüme vurabilirdi bu yüzden
O zaman nasıl terkettiysen şimdide aynısını yapmalısın.. burada eğer duyulursa iki tane yuva yıkılacak sadece sen değilsin burada sorumlu..
Oda diyor işte korkma bir şey olmaz diyor güven bana diyor
O aklıyla değil siikiyle konuşmuş kusura bakmada aklıyla konuşsa böyle söylemez.
Nasıl yani aklıyla konuşsa ne dersi
Aklıyla konuşsa evliyken gidip başka birinin eşiyle beraber olmazdı ya da başka birisiyle.
Arada tutku hazz hasret varsa neden olmasın
Tekrar sorulmuş du bu soru aynı sorulardan vazgeçin artık
Silindi soru o yüzden
Silinmiş se uyarı almış dır tekrar silinme ihtimali var
tabiki uzak dur sanki aklın karışmış gibi yazmışsın Şu an
Bana bir daha böyle şeyler yazarsan seni polise şikayet ederim, rezil ederim de. Konu kapansın.
Yazamaıyorum işte bende istiyorum çünkü
konuş dokun tad bakalım içerde bir şey hareketleniyomu
Sesini duymam yeterli oluyor
Tehdit edicek diye korkacağına hayatından çıkarabilirsin. Empati yap kocanda böyle bir şey yaşayabilirdi.
Eski günleri hatirliyir beraber olun ne olacak
Tehtid edermi beni ya pişman olurda istemezsen ilerde
Yani sevgiliyken yapmıştı istemiyorum dedigimde babamı aramıştı ama 2 kere aradı açmadı babam sonra aramıştı bidaha bilmiyorum riskli
Ben istemezsem ilerde tehtid edermi yani
Bence hiç verme ona bu sefer hiç peşini bırakmaz
Öylemi diyorsun güven bana diyor
Hep öyle der zevkini aldımı hep ister inan ama sende onu arzuluyosam değer onla yatmaya
5 yıldır onu arzuluyorum oda beni gerisini sen düşün
Valla o zaman durdugun kabahat kendini ona bırak zevkini her zerrede hisset böyle bi kadın olsa sadece önden yetinmez arkasının be zevkini saatlerce yaşardım öyle bi teklif etmiş geri çevirme
Ama korkuyorum işte ya istemezsem ilerde pişman olursam tehtid ederse diye beni
Pişman olmazsın onunla yapmazsan pişman olursun hiçbişey edemez korkma sen bida ona vermezsen gözüne alıp sokulmaz bile o senden korksun beğenirsen hep onu canın çekerse
Uzak dur.. oda evli.. gerekirse sende tehdit et
Senin canin cekiyormu hala pekii
Hemde nasıl ondaki haz kimsede yok
bence saçmalık derim
Saçma olan nedir?
boşanmışsınız ikinizde evlenmişsiniz gene cinselik yaşamak istyorsunuz sizce normali
Ne boşanması biz evli degildik ki sevgiliydik sadece
hım pardon karar sizin
Uzak durmalisin bence
Neden böyle düşündün
Ne güzel işte 🥰
Seks üzerine kurulu ilişkiler ucuzsunuz
Ol sende
eşine söyle :D
uzak dur
Uzakdur
Zevk veriyorsa git
Hemde nasıl