Yargilamadan yorum yapip yol gosterirmisiniz?

Arkadaslar benim cocukluk askim vardi 3 yil once sevgili olduk bir yil kadar surdu ikimizde cok utangactik duygularimizi acik acik ifade edemiyoduk bu yuzden anlasamiyoduk ben onun beni sevmedigini dusunuyodum oda megersem benim onu sevmedigimi saniyomus en son evlenmek istedigini soylemisti bende hem hazir olmadigimdan hemde onun beni sevdiginden emin olmadigimdan istemiyorum demistim oda ortadan kayboldu birkac ay sonrada nisanlandi bir yil nisanli kalip evlendiler bu surecte aslaa iletisimimiz olmadi yazip hesap bile sormadim ortadan neden kayboldun neden baskasiyla nisanlandin diye ama cok uzulmustum o donem neyse iste bunlar evlendi bir ay olmadan bilinmeyen hir numaradan bir gece mesaj geldi bana megersem oymus kahve icmeye davet etti gecmis hakkinda konusucakti ilk reddetdim ama sonra benimde aklimda cevapsiz sorular oldugundan kabul ettim o gunden beridir konusmayi kesemedik ben cok denesemde yapamadim o zaten istemiyor kesmeyi bana gecte olsa beni anladigini gecmiste beni yanlis anladigini soyledi aramizda ne gecmiste nede simdi cinsel birsey olmadi bana beni sevdigini soyluyor ama karisinida seviyor gecmiste seni beklesem simdi senle evli olurduk ama elimde olan bisey degildi diyor beni cok sevdigini hep sevecegini ve bir sansi olsa benle evlenmek istedigini benden cocugu olmasini istedigini soyluyor bana bir yol gosterin ne yapmam gerek nasil uzaklasa bilirim gercekten ama gercekten cok istesem bile yapamiyorum belkide yuz defa denedim ama sesini duyunca gozlerine bakinda karsi koyamiyorum

Yargilamadan yorum yapip yol gosterirmisiniz?