Kız arkadaşımın amacı ne?

2 yıllık mükemmel bir ilişki ardından tam yıldönümünde yanlış bir cümle kullanmasından dolayı tartıştık hakarette yok 4-5 gün konuşmadık ardından barıştık 3 gün sonrasında tekrardan tartıştık ayrılmak istediğini söyledi küfür hakaret etmedim şiddet asla yapmadım biraz sert kelimeler kullandım kibirlisin özür dilemiyorsun diye cümle kullandım sonra kız beni her yerden engelledi ulaşamamanın verdiği sinir üstüne 1 arkadaşımdan aradım numarasını değiştirdi ama dediği seni seviyorum aşığım anılarımızı sürekli hatırlayacağım unutmayacağım 1 sene önceki yaptığım Instagram kurtarıcı maili ile maillerime gelen mesaj yüzünden de hesabı geri bana geçti 6-7 saat bekledim farketmedi diye en son mesaj attım şu şu nedenden dolayı diye o arada fakrlı bir numara aramış derken ben sandı ama arayan ben değildim telefonda tekrardan konuştuk o yanlış anladım özür dilerim dedi bende eğer rahatsız ettiysem ben özür dilerim dedim 2 şey sormak istiyorum doğru söyle dedim söz dedi hoşlandığın ya da aklında olan birisimi var dedim kesin bir şekilde yok dedi beni seviyor musun dedim kızgınım dedi tamam dedim bugünde eski Instagram hesabını açmış popüler bir hesaptı 5000 takipçi 1000 takip ettiği vardı eski hesap duruyor ama amacı ne sizce (oradan da engelliyim) ve tüm olay 1 hafta içinde oldu 1 hafta öncesinde birbirimize aşk sözcükleri geleceğe dair sözler verirken 1 hafta sonrasında senden soğudum olmuyor dedi en son tartışmayıda 5-6 ay önce yaşamıştık çok tartışmalı ilişkimizde yoktu
Kız arkadaşımın amacı ne?