2 yıllık mükemmel bir ilişki ardından tam yıldönümünde yanlış bir cümle kullanmasından dolayı tartıştık hakarette yok 4-5 gün konuşmadık ardından barıştık 3 gün sonrasında tekrardan tartıştık ayrılmak istediğini söyledi küfür hakaret etmedim şiddet asla yapmadım biraz sert kelimeler kullandım kibirlisin özür dilemiyorsun diye cümle kullandım sonra kız beni her yerden engelledi ulaşamamanın verdiği sinir üstüne 1 arkadaşımdan aradım numarasını değiştirdi ama dediği seni seviyorum aşığım anılarımızı sürekli hatırlayacağım unutmayacağım 1 sene önceki yaptığım Instagram kurtarıcı maili ile maillerime gelen mesaj yüzünden de hesabı geri bana geçti 6-7 saat bekledim farketmedi diye en son mesaj attım şu şu nedenden dolayı diye o arada fakrlı bir numara aramış derken ben sandı ama arayan ben değildim telefonda tekrardan konuştuk o yanlış anladım özür dilerim dedi bende eğer rahatsız ettiysem ben özür dilerim dedim 2 şey sormak istiyorum doğru söyle dedim söz dedi hoşlandığın ya da aklında olan birisimi var dedim kesin bir şekilde yok dedi beni seviyor musun dedim kızgınım dedi tamam dedim bugünde eski Instagram hesabını açmış popüler bir hesaptı 5000 takipçi 1000 takip ettiği vardı eski hesap duruyor ama amacı ne sizce (oradan da engelliyim) ve tüm olay 1 hafta içinde oldu 1 hafta öncesinde birbirimize aşk sözcükleri geleceğe dair sözler verirken 1 hafta sonrasında senden soğudum olmuyor dedi en son tartışmayıda 5-6 ay önce yaşamıştık çok tartışmalı ilişkimizde yoktu
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sıkılmış ilişkiden bahane muhtemelen başkası ile flört halinde neden numarasını değişsin ki bi insan saçma
Başka numaradan aradım
Sıkılmış bahane aramış ayrılmak için
Gercekten seven insan bu kadar uzatmaz ve abartmaz bence dayanamaz barisir birkac gune diye dusunuyorum. Cicek al yanina git konus guzelce saril eger tepkisi hala ayniysa istemiyordur artik
Eger tepkisi yine negatifse sen de arkasindan kosmayi birak yoksa daha cok kacar senden
Şuanda şehir dışında çalışıyorum yılbaşında izin verdiler 3 gün eve gideceğim o zaman güzel bir restorantta yemek yemeyi düşünüyorum hem konuşuruz hem yemek yeriz diye
Aynen buna hicbir kiz karsi koyamaz ve yumusar affeder ama hala tepki ayniysa salla bi ise yaramaz
Ama bir açıklamasıda yok soruyorum ağlıyor seviyorum aşığım unutamayacağım seni diyor gerçekten çok güzel zamanlarımız yaşandı aileler tanışmaya kadar gitti ama istemiyorum diyor
Evlilik gibi dusunceniz mi var belki de evlilikten korkuyor kaciyor
Çeyiz topluyordu eve geldiğimde nişan falan düşünüyorduk babamlada karşılıklı konuştuk bunu benim kız ben babam
Cocugun mu var?
Hayır çocuğum yok evlenmedim daha önce oda aynı şehir dışında çalışıyorum bir süredir o yüzden evden uzaktayım ama kızla aramızda 2 sokak var
Seni gercekten seviyorsa bu sekilde birakmaz elinden geleni yapar
Benide şaşırtan şey o
Neden kavga ettikten sonra barismak yerine 4-5 gun konusmamazlik yapiyorsunuz anlamiyorum
Mesajlarıma cevap vermedi aramalarımı açmadı
Iste sacmalik en sinir oldugum sey kavga ettikten sonra cozmek yerine inat gurur yapiyolar
O yüzden ulaşamamak daha çok sinirlendirdi daha çok üsteledim
Sacmalik ya birden ne degisebilir ki de boyle yapti
Açıklamasıda yok işte özelden mesaj gönderebilir miyim sana
Gonder
Takip attım
Xper seviyesi yetersiz diye atamıyorum
Gizli uye oldugun icinde ben yazamiyorum
Instagramdan mesaj atar mısın ya da Twitter
Anca burdan
Takip attım ama görünmedi mi çözemedim cancan0671
Sıkılmış olabilir senden
1 hafta içinde ne değişebilir ki ihanet yalan bağırma çağırma hiç bir şey yok
O kadar uzun zaman geçmesine gerek yok ben 5dkda bile sıkılıyorum
Sebepsiz bir şekilde mi
Biseyde irite olmuş olabilir yani
Son tartışma o kadar ilerleyecek bir tartışma değildi yanlış bir cümle kurdu bende ters tepki verdim ama yine sakin davranışlarla
ona sorcaksin
Ulaşabileceğim platform yok
Araya bir soğukluk girmiş ama düzeltilebilir.
Nasıl olacak o
Burcu nedir
Terazi
Koç bekliyordum sonra dedim o 2yıl sürdürmez daha erken bırakır 😅
Ben oğlak o terazi 😂
Kesin kararsız kalmıştır o
Hesabını neden açtı
Eserekli olur onlar. Gelir gelir giderler
Nasıl yani