Merhaba arkadaşlar. Çok taze bir ilişkim var. 1 aya yakındır bir kız ile görüşüp konuşuyoruz. Sevgili de olduj diyebiliriz. Ama kız arkadaşım 2 3 gündür sanki bana küsmüş gibi aşırı soğuk davranıyor. Sebebini sorduğumda hızlı gidiyoruz , bir şeyleri yanlışmı yapıyoruz acaba diyor. Ben de olur mu öyle şey biz iyiyiz tarzı cevap verdim. Ben biraz fazla ilgi gösterdim. Sanki biryerleri kalktı gibime geldi , 1 gündür bende yazmadım , o da yazmadı. Sanki taktik yapıyormuş gibi geliyor. Bana ilgisi bariz olduğu belli ama böyle davranmasının sebebini bilemedim?
Sizce ne yapayım bir dahaki buluşmada direkt ayrılayım mı? Bu tarz çocuksu saçmalıklarla uğraşamam deyip? Onu seviyorum ve hoşlanıyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Seviyor ve hoşlanıyorsan ayrılmaya kalkma bile, neden böyle düşündüğünü sor ve anlamaya çalış. Muhtemelen seninle ilgili bir şey takılmıştır aklına, olmadı biraz ağırdan alırsınız siz de
cok sık gorustugumuzden dolayi heralda universite derslerine vakit ayiramayacagini dusundu. bende bunun zamanla oturacagini soyledim. bundan olabilir sanirim?
Çevresinden aldığı talimat veya internette ki ilişki uzman videolarina denk gelip ilişkisi içine eden bir kız daha
bende oyle dusunuyorum. onceden hic sevgilim olmadi hep flort kaldi diyor ama bana yalan soyledigini dusunuyorum bu konuda. bazen cok tecrubeli davraniyor
Kızların yaptığı ayak bacak bu. Sonrasında ek yapmaya başlar. Yok iki tane oldu yok aslında üç du. Sonra sen net olup kendi mazini söyleyince sana yalancı muamelesi yapar. Kişi kendinden bilir işi mantığı ile devam
ben asla mazim hakkinda bilgi vermedim. lisede cok fenaydim dedim. ama sonradan pek bu islerle ugrasmaya vakit olmadi dedim gecistirdim. detayli sordu ama ben asla cevap vermedim. gecmis gecmiste kaldi dedim kapattim
En iyisini yapmışsın. Anlatmak veya geçmiş içinde yaşamak zorunda değilsin. Kadın geçmişine ilişkilerin de nasılsın diye anlamak için sorar ama her ilişki ve yaşanan kişi bir değildir bunu anlamaz. Sen onu belki özel bir yere koydun, gidip o kendini tek gecelik kadın üzerinden anlamaya çalışıyor. Büyük aptallık
şu an neyapmami onerirsin? ayrilayimmi? 2gun e unuturum
Hoşlanıyorsan fazla takma derim. Kendi aklı ile ilişki yaşayan bir kız değil, güven vermez. Derin duygular içindeysen yol göster, hayatı öğret
derin duygular icinde filan degilim. bu kiz yerine baska bir kiz olsada ayni hisleri yasardim muhtemelen. şu an yasadigim sadece kaybetme korkusu. ugrasmaya degmez de mi? en yakin zamanda şutlayayim
Niye korkuyorsun bir kız bu mu var. d bulursun yenisin. Sende sevgi aşk uyandırmayan kızları çok ciddiye alma. Sevgiyi aşkı uyandırmak isteyen kız bunu bir şekil yapar çünkü
cok haklisin evet ama iste insan şuana kadar azda olsa bir seyler paylastigi kisi icin endişelenmesi normal degil mi? koyayim gitsin. dunyada senin dedigin gibi baska kiz mi yok. isime bakarim.
Seven kız kaybetmek için uğraşmaz. Kaybetmek için uğraşani s2ne takmayacan
Ne oldu da o kadar hızlı ilerliyoruz diyor saçmalamış
bu hafta universiteler acilinca , 5 gun boyunca her gun gorustuk. cok sık gorusuyoruz tarzi bir sey ima etti. bende zamanla her sey oturur deyip yuvarlak cevaplar verdim.
Görüşmekte ne var sevgilisiniz sonuçta
zor bir bolumde okuyoruz. cok sık gorusursek dersleri basaramayiz filan diye dusundu heralda. anlamadim ki, ben hic sevmem boyle ikilemde kalmayi
Haklısın net bir şey söylesin o zaman
bunun bir de bir kiz arkadasi var. ona her seyi anlatir. kesin ondan akil aldi, kizim kendini agirdan sat filan diye
Mutlaka o da öyle bir şeyler söylemiştir
ama yani benden de hoslandigi bariz belli , bunu ciddi ciddi birkac kez ima ettim gercekten hissettim bunu. yalan olamaz de mi? sadece kucuk bir oyun oynamaya calisiyor benimle? ben Şu an neyapayim
Sende oyunu ona göre oyna o nasıl istiyorsa öyle yap
bende yazmayayim de mi biseyeler? isim varmis gibi davranayim
Aynen biraz da o merak etsin
tamamdir. cok tesekkur ederim. bilgilendirdin beni
Rica ederim