Bu kızın amacı nedir? ?

internetten tanıştığım bir flörtüm oldu. 6 ay kesintisiz konuştuk ikimizde ayrı şehirde yaşıyoruz baya iyi anlışıyorduk buluşma kararı aldık ve onun şehrine gittim buluştuk , gezdik. Kızdan hoşlandığımı sevdiğimi daha önce söylemiştim biliyordu kendisi. Kızın benden önce 1 yıllık sevgilisi tarafından terk edildiğini biliyordum. o yüzden şu an pek ilişki yönüne bakmıyorum ama seninle olmak isterdim demişti. kızla buluştuktan sonra ertesi gün başkası ile buluşup ilişkiye başlamış biriyle ve bu nedenle kızla aramız bozuldu 2 ay konuşmadık. kız 2 ay sonra tekrar konuşmak için mesaj yolladı nasılsın tekrar bulaşalım deprasyona girdim gibi şeyler söyleme başladı. tekrar konuşmaya başladık ama soğukluk vardı aramızda ilişkisi tekrar düzelince instagram takipden çık dedi sevgilim yanlış anlar dedi çıkardı takipten. Ama whatsapp üzerinden konuşuyorduk 3-4 gün önce instagramdan profilini herkese açık yapıp sevgilisi ile resmi paylaşmış ben gördükten sonra resmi kaldırmış ve 2 gündür wp den cevap vermiyor bu kızın amacı nedir? teşekkürler şimdiden
Bu kızın amacı nedir? ?