Merhaba kız arkadaşım son haftalarda tartışmalarımızda hep benden ayrılmaya başladı 3 haftada 4 5 kez vardır bu... En son dün gece ben uyicam sende buraya çok girme dedim, yok işte sanane girerim de hemen atarlanmaya başladı, sonra işte bana emir veriyor "git yat" falan "maço" falan diyor, dağnadığım başıma geldi diyor, eskiden ne güzel rahattım diyor...
Bende bu olaya sinirlenince haddini bil dedim lütfen dedim aşırı sinirlendim, sonra da gelmiş bana ben ayrılmak istiyorum ayrılalım medenice diyor, tamam dedim... Ama instagramdan whatsaptan falan tarihi kaldırmamış
Her kafası attığıında çok sinirli davranıyor sürekli ayrılıp sonra yazıyor geri, sanırım beni cebinde görüyor veya istemiyor...
Ama bende üzülüyorum ona acıyorum böyle davrandığı için sonra affediyorum
Sevgilimin gerçekten amacı ney?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Belli ki senin davranışlarından hoşlanmıyor tam isteği huyda biri değilsin. O yüzden de lafı sürekli ayrılığa getiriyor. Aradığını bulamadığı için. Sen de bu durumdan üzülüyosun belli ki anlasamiyosaniz ayrilin. ikiniz için de daha iyi olabilir.
O aynısını yapınca sakin davranıyorum ama ben yapınca bana ağır hakaretler ediyor, cepte mi görüyor sence beni? ne yapmalıyım
Seni cepte görüyor belli ki. Yazma hakaret edince görüldü falan at sessiz kal. Onu takmadigini düşünsün.
Kendini anlatmak için parçalama ki cepte görünmeyesin.
Dün gece zaten sözde ayrıldı ama hala tarihler falan duruyor instagram bio da... Sence ben kaldırmalımıyım tarihleri?
Kaldır. Çünkü senden sürekli ayrılmak istedi. Sen de ayrıldık tarihleri de kaldırdim al işte imajı vereceksin. O da senin sözünün eri biri olduğunu görsün
Korkuyorum kaldırmaya ya sonra hep suçu bende bulucak, zaten genelde bende buluyor...
Baksana korkuyosun. Ceptesin...
Ozaman tarihleri falan kaldırıp bunu instagramdan çıkartıp numarasınıda siliyorum ben
Kızı aldatmadiysan gözün dışarda değilse baskıcı sıkıcı biri degilsen komik eğlenceli bir erkekten güvenilir biriysen seni neden istemesin. Hatalı olduğun bi konu varsa amenna kıza iyi davran kaldırma tarihi falan derim. Var mı hatalı olduğun bi konu
Ya şöyle; O uyuyunca bana whatsapa daha girme diyor girmiyorum, girme demeyince onun son görülmesine bakmak için giriyorum onada söylüyorum, dün gece de ben uyuyunca girme whatsapa dedim oda bi anda atarlandı sanane lan falan demeye başladı sen giriyorsun ya dedi, sakin değil sürekli sinirli bende yeter artık be falan dedim sus dedim sonra da ayrıldı benden tüm olay bu... Şaka gibi :D
Sadece tarihi kaldır. Diğerlerini yapma. Neden tarihi kaldırdın derse de " benden ayrıldın her zaman ayrılmak istedin demek ki gerçekten hayatında istemiyosun beni. O yüzden saygı duyuyorum sana dersin.
Bence bu kiz man*yak ne biçim iliskiniz var ergen misiniz?
Ozaman da şöyle diyor buna sen zorladın düzelt kendini falan diyor... Ya anlamıyorum 5 gün önce 1. yılımıza girdik en güzel kolyeyi aldım elimden geleni yapıyorum... Vebali bana bırakıyor hatayı bende görüyor hep
Ne hatan var ki sen zorlamissin Whatsapp yüzünden mi sadece. Çok komik bir konu gerçekten. O zaman telefonu da eline alma 😂 kız arkadaşına yazmak dışında telefon kullanma bu ne yaa
Bence bu kız beni gerçekten hayatında istemiyor, ama sevdiği için böyle yapıyor
Senin ona değer vermeni seviyodur belki. ilgini seviyodur. Ama tam bi sekilde de isteyemiyo. Sen de seni tamamen istemeyen birini istememelisin bunu ona göster
Gerçekten bir çıkılmazın içindeyim git gellerden bıktım...
Senin bu net tavrindan sonra kız da bi düşünecek böylece. Gerçekten istiyo muyum istemiyo muyum diye.
İlişkilerde net olmak önemli seviyosan da net olacaksin sevmiyosan da karsidakini oyalamayacaksin
Oyaladığını hissediyorum, ozaman ben ne yapayım sence valla artık bıktım ya bu durumdan
Sen beni istiyo musun istemiyo musun diye kiza sor beni gerçekten seviyor musun diye sor eğer öyleyse konuşarak anlasalim kavga etmeyelim ben seni istiyorum sana değer veriyorum fark etmeden seni uzduysem ki üzmek istemem bu tekrarlanmayacak. Şimdi soyle devam etmek istiyo musun?
Ya güzel kardeşim 3 haftada kız benden 4 5 kere ayrıldı, ve her seferinde bana sen hatalısın dedi, hatalarımı düzelttim, ama o hiç kendinde hata aramıyor, dün akşam ayrılanacak ne vardı anlamıyorum yeter daha ben çabalamak istemiyorum artık ya
Sen kurtarmak istiyisun diye söylüyorum bunları. Kızın net fikrini öğrenmek için söylüyorum bunları. Ama bana sorarsan kız seni kaybetmekten korkmuyo. Ve istemiyo o yüzden sen de isteme. Senin kıymetini bilen biri olsun hayatında. Böyle oyuncak edecek biri değil
kaldırdım gönderebilirsin
Yazdim
Seni cepte görmüş aynısını yaşadım bitirdi tekrar yazdı böyle olunca inan ki insan soğuyor taktik yapıyordur
Soğudum gerçekten ya ama amacı ney ki?
Senin onun peşinden koşmanı istiyor onun her dediğini yapmanı istiyor çok gereksiz bir şey için böyle yapmaz belkide soğumanı istiyor
Bilmiyorum, tarihleri falan kaldırmamış instagramdan duruyor hala, sence ben kaldırıp bunuda instagramdan çıkarsam mı?
İnan bende aynı durumdayım numarasını silmedim istagramdan takipten çıkmıyorum o zannediyor ki bana yazar
Ama bu seferde cepte görüyor beni? Ne yapmam gerek?
Geri dönmesini istiyor musun
Ya seviyorum galiba veya alışılmışlık... Ama ciddi anlamda soğudum olmasada olur
Olmasada olur diyorsan sende onun sana davrandığı gibi davran değerini anlasın o sana yazmadan sen ona yazma yazarsa hemen cevap verme bir gün beklet merak etti desin
Dertleşmek ister misin
Ayrıl gitsin acırsan acınacak hale gelirsin
Ya ama özünde iyi biri olduğuna inanıyorum o yüzden acıyorum, sence beni cepte mi görüyor?
Heheh iyi insan
Tarihleri silmemiş instagramdan, ama lafta ciddi ayrılmıştı, amacı ney yA?