Arkadaşlar bu kızın amaci ne olabilir?

Arkadaşlar bir kız var tanışalı 3 hafta civarı oluyor. ben hoslaniyorum o da biliyor fakat şu anda ilişki istemiyorum şeklinde konuştu benimle. daha yeni tanıştık falan filan dedi. guven sorunu yaşadım önceden dedi. arkadas kalalım dedi. fakat ben bir kere kafam iyiydi kızın arabasında turlarken bu kızın elini tuttum 30-40 sn sonra çekmeye çalıştı ben bırakmadım. beni eve bırakınca ya kadar tutmaya devam ettim 2 kere elini falan optum, ben çok gururlu biriyim ve baskınım kullanılma tarzı ergen hareketlere gelemem. boyle düşündüğüm için her yerden engelledim ama bir şekilde ulaştı bana konuşmak için. deger veriyo bana bunu yaptığı hareketlerden anlıyorum ama kullanılmaktan nefret eden biriyim. acikcasi kızın amacini bilmiyorum kendisine de çok ağır şeyler söyledim iyi bı oyuncusun bana rol yapma tarzı şeyler ona rağmen hala konuşmaya devam ediyor bir şekilde. kiz bu arada oğlak burcu erkek ise ikizler. kizin amacı ne olabilir. ozellikle hanımefendiler daha iyi bilir. yorumlarsaniz çok sevinirim.
Arkadaşlar bu kızın amaci ne olabilir?