Aşk İlişkileri Yakışıklı erkek VS Zengin tipsiz erkek hangisi daha cok sevgili yapar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Zengin tipsiz Yakışıklı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yakışıklı erkek VS Zengin tipsiz erkek hangisi daha cok sevgili yapar? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
hicbilemiyorumaltan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı. Yakışıklı olsun parayı alırız bir yerden sorun yok ben de kazanırım eve ekmek getiririm 1 26 Yorumla Soran +1 yıl Kızlar oyle dusunmuyor ama yas ilerledikce Yorumla yigithim +1 yıl benim tipim nasıl sence boyum posum yerimde 205 cm boyundayım aylık 6500-7000€ kazanıyorum ama kız arkadaşım yok Yorumla hicbilemiyorumaltan +1 yıl @yigithim Bilmiyorum fotonu göremiyorum tam. Ama bulursun istediğinde. Yorumla hicbilemiyorumaltan +1 yıl Yoo hep aynı düşünüyorum Yorumla yigithim +1 yıl Göründüğü kadarıyla nasıl Yorumla hicbilemiyorumaltan +1 yıl @yigithim Sensen iyisin baya Yorumla hicbilemiyorumaltan +1 yıl ajxhshdhs versin Yorumla yigithim +1 yıl teşekkür ederim benim fake alcak halim yok ya boyum iyi mi itici mi peki Yorumla hicbilemiyorumaltan +1 yıl Seninki can degil mi sen niye verion Yorumla yigithim +1 yıl Noluyo burada Yorumla yigithim +1 yıl @hicbilemiyorumaltan profil resmimi degistircem bak birazdan tipim tam gözüksün olur mu Yorumla yigithim +1 yıl @hicbilemiyorumaltan değiştiridim baksana bı nasıl semce Yorumla hicbilemiyorumaltan +1 yıl @yigithim Yakışıklı birisin dediğim gibi eğer sensen Yorumla yigithim +1 yıl teşekkür ederim evet benim fake alsam ortaya çıkar zaten Yorumla Soran +1 yıl Kizin iq seviyesi -120 Yorumla hicbilemiyorumaltan +1 yıl @yigithim Tatlısın 🐥 Yorumla yigithim +1 yıl @hicbilemiyorumaltan teşekkür ederim o senin tatliligin Yorumla Soran +1 yıl Yigit fake Yorumla Soran +1 yıl O fotonun gercek sahibi bu kiza mi bakicak hshdhdj Yorumla yigithim +1 yıl FAKE değilim kral Yorumla yigithim +1 yıl FAKE değilim ister inan ister inanma fakesem at orijinalini da görelim Yorumla hicbilemiyorumaltan +1 yıl kesin öyleyim kanka xhysxh6ahx kendini kandır Yorumla yigithim +1 yıl @hicbilemiyorumaltan tipime 10 üzerinden kaç verirsin Yorumla Soran +1 yıl Kaliteli bi spor salonu var yonlendirebilirim Yorumla yigithim +1 yıl 205 cm boy 111 kgyim sjsjsbsnndd Yorumla Soran +1 yıl 43 sen nasil Baliketli sin Yorumla
yigithim Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl sence yakışıklı mıyım aylık 6700€ kazancım var ama kız arkadaşım yok 😑 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Avrupada mi yasion knk 6700€ nd Yorumla yigithim +1 yıl Ticaret yapıyorum Yorumla Soran +1 yıl Bana ogret bende yapim Yorumla Soran +1 yıl Attim Yorumla
Greengoblin1234 Takip Et Xper 2 Yaş: 44 +1 yıl zengin genelde işi ile meşguldür ama orta düzeyde bir yakışıklı biri hele gençse ortamına göre etkileyemeyeceği kız yok zengin adam cimri olur evlense bile arada takılır parasıyla gece hayatını fetheder 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yakışıklı olsun parayı alırız bir yerden sorun yok ben de kazanırım eve ekmek getiririm
Kızlar oyle dusunmuyor ama yas ilerledikce
benim tipim nasıl sence boyum posum yerimde 205 cm boyundayım aylık 6500-7000€ kazanıyorum ama kız arkadaşım yok
@yigithim Bilmiyorum fotonu göremiyorum tam. Ama bulursun istediğinde.
Yoo hep aynı düşünüyorum
Göründüğü kadarıyla nasıl
@yigithim Sensen iyisin baya
ajxhshdhs versin
teşekkür ederim benim fake alcak halim yok ya boyum iyi mi itici mi peki
Seninki can degil mi sen niye verion
Noluyo burada
@hicbilemiyorumaltan profil resmimi degistircem bak birazdan tipim tam gözüksün olur mu
@hicbilemiyorumaltan değiştiridim baksana bı nasıl semce
@yigithim Yakışıklı birisin dediğim gibi eğer sensen
teşekkür ederim evet benim fake alsam ortaya çıkar zaten
Kizin iq seviyesi -120
@yigithim Tatlısın 🐥
@hicbilemiyorumaltan teşekkür ederim o senin tatliligin
Yigit fake
O fotonun gercek sahibi bu kiza mi bakicak hshdhdj
FAKE değilim kral
FAKE değilim ister inan ister inanma fakesem at orijinalini da görelim
kesin öyleyim kanka xhysxh6ahx kendini kandır
@hicbilemiyorumaltan tipime 10 üzerinden kaç verirsin
Kaliteli bi spor salonu var yonlendirebilirim
205 cm boy 111 kgyim sjsjsbsnndd
43 sen nasil Baliketli sin
sence yakışıklı mıyım aylık 6700€ kazancım var ama kız arkadaşım yok 😑
Avrupada mi yasion knk 6700€ nd
Ticaret yapıyorum
Bana ogret bende yapim
Attim
zengin genelde işi ile meşguldür ama orta düzeyde bir yakışıklı biri hele gençse ortamına göre etkileyemeyeceği kız yok zengin adam cimri olur evlense bile arada takılır parasıyla gece hayatını fetheder