Mesela şu iki fotoğraftan seçim yapabiliriz. Genelde kızlar bu ünlü mankeni çok beğeniyor, ama bana ikisi arasında seçim yap deseler seçimim vartoludan yana olurdu. Karakteri güzel olan demeyin, orası zaten öyle.
Yakışıklı erkek mi daha aşık olunası, serseri erkek mi?
Erkan kolcak köstendil yakisikli mi oluyor bu durumda aceba 😄 bana hep komik gelmisti bu nedense. Ah ulan istanbuldan biliyorum oyuncuyu. Bence ikisinden de az bsy olmali ya
Serseriliği bayılmak sanıyosunuz da size attığı tokattan sonra aklınız başınıza geliyor. Efendi insanın ne gibi bir eksisi var acaba? İlla aldatmamız, vurmamız lazım heralde
Vay anasını vartolu gibi birisi bile Francisco karşısında tercih olabiliyor ise bu durumda Adriana Lima Metin Hara aşkıda gerçektir ve olayın tiple hiç bir alakası yoktur.
Senin görüşün. Bana göre Türk sinemasında ikinci planda kalan birisinden başkası değil. Mehmet Günsür bu adamdan daha karizmatik. Yakışıklılık ise tonlarca adam var Burak Özçivit gibi. Asilik ise Kaan Urgancıoğlu gibi alternatifler bu adamdan daha ön planda
kızlar bu konuda çok yanlış yapıyor yakışıklı olmak karın doyurmuyor aksine çok can yakıyor ve bunları bilen kızlar hala yakışıklı erkek modelini seçiyorlar... bence yakışıklı olmak marifet değil adam olmak yürekli olmak marifet. sizi kim bir ömür sevecekse mutlu edecekse onu tercih etmek yerine hala yakışıklı erkek diyorsanız siz acı çekmeye mahkumsunuz demek.
Aşık olunası mı soruyorsunuz. Saf ve salak sevgili veya eş buluyorsunuz. İşte ondan sonra yakışıklı veya serseri erkeklerle onları aldatırsınız sonra. Artık tanıyoruz ve biliyoruz kadınları sayın karakuzucukhaklı.
Ne o zaman? Ne istediğinizi gerçekten biliyor musunuz? Efendi saygılı kibar erkekleri neden kız gibi görüyorsunuz? Sizi takmayan erkeklere aşık olup peşinde kosturuyorsunuz? Neden? Benim sevdiğim kız da bu vartolu denen herifi begeniyordu. Benim neyim eksikn? Ben ne yaptım da beni beğenmedi?
''TİPİN'' yani beğendiğin erkek tipinin vartolu gibi çirkin biri olmasından, koydugun resimdeki mankenin sana bakmayacak kadar alımsız biri oldugun belli.
herhangi bir erkeğe şimdi makyaj yapıp, kızıl saçtan bir peruk taksak da o kadar abazanı takar peşine :D elini sallasa ellisi kadar çirkin misin cidden :D
@Dışlanmışbiradam benim için sıkıntı yok sadece felsefe uydurdum ve şakasına dedim alınacak bir durum yok yakışıklarda insan onlarda sevebilir herkes için geçerli değil bu :-D
Sorry Ama ask Insanin yuregini sevmektir, icine asik olmaktir, huyuna Suyuna, dis gorunusune degil. Zaten icini sevince, Disi da sana guzel gelecektir. O kisinin Burnu bile aksa tiksinmezsin, Eger Gercekten asiksan..
En İyi Cevaplar