Sizce yakışıklı olup sizi umursamayacak biri mi? yoksa fazla yakışıklı olmayıp sizi sevip değer veren mi?
Bu soru erkekler için de geçerli..
Görüşlerinizi alayım arkadaşlar?
Bu soru erkekler için de geçerli..
Görüşlerinizi alayım arkadaşlar?
Eminim kızların hepsi seven, yakşıklı olmayan değer veren diyecek ve bunu isteyecekler ama nedense peşinden koştukları erkeklerin hepsi yakışıklı, kendilerini fazla umursamayan, sürekli üzen, biraz zengin tipler değil mi? Yalansa yalan deyin. Kızlar buralarda bizi seven erkekler deyip kendinizi kandırmayın.
Aynen diyorum 👍
Yakışıklı olmayan derken kıvanç tatlıtuğ kadar olmasada gideri olan yani. Bir karizması olan
Sevene ekmek yok paşam
Eywallah 😊
Karşılıklı sevmek yeterli, sevince tipine bakmıyorsun bir anda seviyorsun zaten, olduğu gibi seviyorsun oda seni öyle seviyor.
inşallah öyledir 👍
Öyle tecrübe ile sabittir.
O zaman süper bu
sen nerelisin bakim
Bilmem nereliyim😒
Söylemek mi istemiyorsun @kullanıcıgiz
Sen bana mı yazıyorsun😅
Hayır henüz değil 😂😂😂
Bende öyle düşünmüştüm mantıken😅Uzak dur kalbim dolu genç✊
O da seni seviyor mu 😂😂
Seviyor😅
Vay ben nerelere gidem evde kalcam ya biriniz de beni sevin ya 😂😂😂😂
fazla yakışıklı olmayıp gerçekten seven değer veren biri.
inşallah söylediğin gibidir.
evet söylediğim gibi yakışıklılık gelip geçici bir şey yakışıklı olup beni umursamasa napıyım ben onu.
Teşekkürler görüşün için
rica ederim.
Cevap
4Cevap
Her zaman yakışıklı erkek çünkü kızlar kendi aralarında sevgilileriyle gurur duyulacak özellik ararlar yarış vardır aralarında sevmesi önemli değil aşkından geberse de fark etmez bu bahsi değiştirmez
Kızım gizem in sevgilisini gördün mü resmen manken haAA demeleri kızın egosunu tatmin edecek dimi?
Aynen birader teşekkürler görüşün için 👍
Bir hayat tecrübesi, seveni giberler, gibeni severler...
karşılıklı sevdiğim biri... gerisi teferruat
kesin mi?
Peki yaş kriteriniz çok mu katı?
Diyelim sana gelen erkek fazla yakışıklı değil, gerçekten seviyor sende hoşlandın ama yaşı 27 senin 18 bu durum ne olur sence?
Hoşlanıp sevdiysen bu durumdaki yaş farkını önemsemezsin dimi?
Genelde kadın önemsiyorsa yaş farkını sorun oluyor. erkek önemsemez zaten al bakalım çiçek 😂😂💐😁🌷🌼
Sen ne diyorsun peki okul bitsin mi?
Yani senden yaşı fazla büyük olanlar mı ilgi alanına girmiyor?
Senden bişeyler öğrenmem lazım düşünce yapınla alakalı mesaj yazabilir miyim sana?
Tamam bende izin istedim
@blackbang yazdım
sevene ekmek yok bu devirde
Seven iyidir.
@En-Harbi-Kız teşekkürler 💐
Seven erkeği ezik bulurlar
Yakışıklı erkek tabiki
Neden? Seni üzecek ama senden başka kızlarla da ilgilenip yeri gelince senden başkasını da koklayacak bu senin hoşuna mı gidiyor?
Peki teşekkürler görüşün için 👍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar